💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ölcum yapılmıyormu benım basenlerım 4 ayda 115 den 104 düştü

Oyy kiyamam. K.valide sendemi yoksa? Bide alakasız ama ne ogretmenisin?
Evet cnm beraberiz evlendigimizden beri millet kocayi aliyo ben ailesini aldim akilliyim ya

Bu arada moralim cok bozuk dizimi bugun tekrar incittim gene zor yuruyorum merdiven cikamiyorum :-(

kızlar ben yatmaya gidiyorum tatlı rüyalar herkesee
İyi geceler tatlım okudum ama cevaba fırsat anca oldu sen o tatlı canını hiç bir şeye sıkma. Hatta yediğim böreklere bile :) herşey yoluna girer yeterki sen kendini sev ve kendini üzme. Ben buna inanıyorum. Hatta profilindeki bebişi ben hep senin kızınmış gibi görüyorum. Yüce Rabbimden sağlık ve hakkında hayırlısını dile. Sevgiyke kal. Güzel rüyalar gör. İyi geceler

Evet cnm beraberiz evlendigimizden beri millet kocayi aliyo ben ailesini aldim akilliyim ya

Bu arada moralim cok bozuk dizimi bugun tekrar incittim gene zor yuruyorum merdiven cikamiyorum :-(

Çok veçmiş olsun

Yapiliyor yapilmazmi ben bu ay sonu ins olcturucem yazarim buraya. Ya ben 70 olana kadar yaptirmadim olcum. Ama hissediorim baya fark oldgnu belli olur bakalim olcunce baslayncaki olculerm yazili zzaten

Bende xl bedenden m düştüm nasık ıncelmıyosa gercı kızlar baska adam baska olctu

Emelım ıskenderden sonra toparladı kendını

kac gundur derbeder dolasiyrm kizlar oglan dis cikariyor.gece gec uyuyor.defalarca uyaniyordu.telefonumu sarz bile edenedim.kusuruma bakmayin.zaten kotu bir haftaydi ne bulduysam onu yedim.ama vugun iyi coj sukur.

Geçmiş olsun canım diş kötü

Olmayan pantalon etek oldu bek profılıme koyuyım sılerım komık cunku yarım cektım coraplarıma gulme ama ok

Ben de merak ettim bak :))

Ayyy iskender deme az önce de reklamı vardı. ( aslında pidelerini yemeden yesek olmaz mı hani sonuçta kırmızı et :))
Nasılda işime geldiği gibi bakoyorum yemeğe )
tabi hem vucudumuzu saßirtmis oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…