- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Ben inceldim ya bariz yani farkedilir derecede.hatta carsamba gunki dersimde arkadas baslarkenki basenlerinle simdiki basenlerin cok farkli dedi.bnde farkettim 70 kg olayim foto koycam insallah.ya bnmde salonda 2.bucuk ay doldu kampanya yapti bizim hoca acaip cazip gitmcktm ama kacitmakta istemiorum.arada yapar kampanya gibi.. 2 aydaha gitmeyi dusunuorum insallah ksmtse yoksa gtmcktm:)evde devam edecktm. Ama oranin enerjisine alistim yani birakamiomda en iyisi 2 ay kampanyayla goturiyim bu isi sora evde artik:)
Evet cnm beraberiz evlendigimizden beri millet kocayi aliyo ben ailesini aldim akilliyim yaOyy kiyamam. K.valide sendemi yoksa? Bide alakasız ama ne ogretmenisin?
Yapiliyor yapilmazmi ben bu ay sonu ins olcturucem yazarim buraya. Ya ben 70 olana kadar yaptirmadim olcum. Ama hissediorim baya fark oldgnu belli olur bakalim olcunce baslayncaki olculerm yazili zzatenÖlcum yapılmıyormu benım basenlerım 4 ayda 115 den 104 düştü
Yok anacim yok yanlislik yok yirmisekizKız yanlışmı yazdın
28 sınıfmı
İyi geceler tatlım okudum ama cevaba fırsat anca oldu sen o tatlı canını hiç bir şeye sıkma. Hatta yediğim böreklere bile :) herşey yoluna girer yeterki sen kendini sev ve kendini üzme. Ben buna inanıyorum. Hatta profilindeki bebişi ben hep senin kızınmış gibi görüyorum. Yüce Rabbimden sağlık ve hakkında hayırlısını dile. Sevgiyke kal. Güzel rüyalar gör. İyi gecelerkızlar ben yatmaya gidiyorum tatlı rüyalar herkesee
Suan burdayim ilerisi icin kimsenin senedi yok kizNeredesin yahu :) hosgeldin menun iyi guzel
Evet cnm beraberiz evlendigimizden beri millet kocayi aliyo ben ailesini aldim akilliyim ya
Bu arada moralim cok bozuk dizimi bugun tekrar incittim gene zor yuruyorum merdiven cikamiyorum :-(
Yapiliyor yapilmazmi ben bu ay sonu ins olcturucem yazarim buraya. Ya ben 70 olana kadar yaptirmadim olcum. Ama hissediorim baya fark oldgnu belli olur bakalim olcunce baslayncaki olculerm yazili zzaten
:))e yok tabi.. gecen yolda yuruurken araba yurudgum kaldirima cikti frenleri zaptedemedi kacmassydi beni ya ezer ya da sakat birakirdi.. hayirlisni versn Rabbim herseyn. Yani gorunmuyorsun burda demek istiyorum işte da :)Suan burdayim ilerisi icin kimsenin senedi yok kiz
İyi geceler tatlım okudum ama cevaba fırsat anca oldu sen o tatlı canını hiç bir şeye sıkma. Hatta yediğim böreklere bile :) herşey yoluna girer yeterki sen kendini sev ve kendini üzme. Ben buna inanıyorum. Hatta profilindeki bebişi ben hep senin kızınmış gibi görüyorum. Yüce Rabbimden sağlık ve hakkında hayırlısını dile. Sevgiyke kal. Güzel rüyalar gör. İyi geceler
Evet cnm beraberiz evlendigimizden beri millet kocayi aliyo ben ailesini aldim akilliyim ya
Bu arada moralim cok bozuk dizimi bugun tekrar incittim gene zor yuruyorum merdiven cikamiyorum :-(
Himm bi terslik var sende ya beden dustyse incelir de..Çok veçmiş olsun
Bende xl bedenden m düştüm nasık ıncelmıyosa gercı kızlar baska adam baska olctu
Himm bi terslik var sende ya beden dustyse incelir de..
Ayyy iskender deme az önce de reklamı vardı.Emelım ıskenderden sonra toparladı kendını
kac gundur derbeder dolasiyrm kizlar oglan dis cikariyor.gece gec uyuyor.defalarca uyaniyordu.telefonumu sarz bile edenedim.kusuruma bakmayin.zaten kotu bir haftaydi ne bulduysam onu yedim.ama vugun iyi coj sukur.
Olmayan pantalon etek oldu bek profılıme koyuyım sılerım komık cunku yarım cektım coraplarıma gulme ama ok
Ayyy iskender deme az önce de reklamı vardı.( aslında pidelerini yemeden yesek olmaz mı hani sonuçta kırmızı et :))
Nasılda işime geldiği gibi bakoyorum yemeğe)
tabi hem vucudumuzu saßirtmis oluruzAyyy iskender deme az önce de reklamı vardı.( aslında pidelerini yemeden yesek olmaz mı hani sonuçta kırmızı et :))
Nasılda işime geldiği gibi bakoyorum yemeğe)
Olsun be nefsimiz körelir diye düşünmüştüm de pidesiz neyse de tereyağsızda olmaz gülüm..Tereyagsız pıdesız neye benzerkı benımde canım beytı cektı
Geçmiş olsun canım diş kötü
Ben de merak ettim bak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?