- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Asya öyle deme kuzum çok şükür neyin varkihangisini soruyorsun gülüm o kadar çok varki
ay yok ablam daha degilBu ne Kızzz
Hamişmisin yoksa
evrt bi arkadasimin 1.cocuktan sonra 8 9 yil olmadi.esine keciboynyzu kwndine sogankuru yspti 2 ay.hemen oldu ssyacim deneyebilirsinizAsya öyle deme kuzum çok şükür neyin varki
Bide saraçoğlunun pco ve yumurtlama için soğan kürü varmış istersen bi araştır
3 yıllık da 4 olucak ay sonu inş gülüm akıntı gibi lekelemede devam ediyor bugün 5 gün oldu salıya randevu aldım dr a gidicemAra kanaman vardiii regl ilgili skntin.. oyle deme ya dermansiz dert vermrsn Rabbim canim
hamile kaldığımda o kürden sonra kalmıştım abla bebeği kaybettim sonrasında bir daha denedim işe yaramadı bende yapmadım bir dahaAsya öyle deme kuzum çok şükür neyin varki
Bide saraçoğlunun pco ve yumurtlama için soğan kürü varmış istersen bi araştır
film harikaydı ya kırıldıkkk gülmekten kesinlikle tavsiye ederim kızlar
onu 3 aydır yapıyorum zaten eşime kızz bizim denemediğimiz şey mi kaldı kiAsya cananin yazdigini duymustum bende canimcim
esmedi daha.ne jadar zirmus.ben doktora hemen goturnedim basit gripe benzuor diye hemen anyibiuotik almasin fiye o da ikerledi hererhlde.vijdan azsbu cekiyorim...yok illakj o antibiyitik icilecek.Ah zuhal ablam zaman zaman hepimizde oluyor. Takilma gecer ki ara sira oze donmek iyidir.
Tsk eserim reyhancim sagolasin :)
Mesela zuhal abla benim hu hafta ki menulerim cok iyi bence.ve.bugun.dune gore + 300 um ve cok sinirimi bozdu herseye ragmen bazen insan boyle oluyor
ve ben buna takildim bugun oglum da aklimdan ccikmiyor iyi degilimmmm
emel benim de nenulerim onceku haftakara gire gayet uyi .o zamsn yerimde sayiyordum.simfi de 300 gr gitmis cumadan beri.ama bu sefer de leslue yapamadim cocuum hasta diye.amman ya bu ikisini ne zaman birlestiricez biz.biri olmadan olmuyor benim.Güzelim çocuklar hasta ola ola büyüyolar
Eğer çocuğun varsa derdin var demişler
Allah beterinden saklasın
Bikaç gündür menünü takip ettim dersem yalan olur hepsini okudum ama incrlemedim
Emelim sen menülerini iyi yap gerisini takma
Birazda evde leslie falan yapabilsen iyi olur
Yinede bukadar kiloyu hiç sporsuz iyi verdin
Kilo vermede beslenme %60 -spor %40 etkili
Himm.. iltihap olabilir enfeksiyonda benmde ara kanamam 2 kere oldu beni deli etmisti reglmden 20 gun once oluyodu ama sebebini cikaramadik.. yaklasik 6 ay once flan olnustu.sorada tekrarlamadi sukur. Ama stres cok etkili. Rahim filmi cekndm gecen ay sukur bsy ckmadi tupte kanallarda bi sorun yok acik. Hormonlarmda temiz ckti.3 yıllık da 4 olucak ay sonu inş gülüm akıntı gibi lekelemede devam ediyor bugün 5 gün oldu salıya randevu aldım dr a gidicem
zuhal ablaaa sana da gecmis olsun.dikkat et kendine....
Mefkurem ablacım geçmiş olsun dikkt et kendine
Estağfurullah geçmiş olsun canım.Evet cnm hastayım
Boğaz baş ağrısı halsizlik
Bide ruhen çok yorgunum heralde
Hiç cnm bişey istemiyor
Bisüre mazur görün beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?