💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Asya öyle deme kuzum çok şükür neyin varki

Bide saraçoğlunun pco ve yumurtlama için soğan kürü varmış istersen bi araştır
evrt bi arkadasimin 1.cocuktan sonra 8 9 yil olmadi.esine keciboynyzu kwndine sogankuru yspti 2 ay.hemen oldu ssyacim deneyebilirsiniz

Asya öyle deme kuzum çok şükür neyin varki

Bide saraçoğlunun pco ve yumurtlama için soğan kürü varmış istersen bi araştır
hamile kaldığımda o kürden sonra kalmıştım abla bebeği kaybettim sonrasında bir daha denedim işe yaramadı bende yapmadım bir daha

gevmis olsin emel.benimki de iyil
esmedi daha.ne jadar zirmus.ben doktora hemen goturnedim basit gripe benzuor diye hemen anyibiuotik almasin fiye o da ikerledi hererhlde.vijdan azsbu cekiyorim...yok illakj o antibiyitik icilecek.

ææ
emel benim de nenulerim onceku haftakara gire gayet uyi .o zamsn yerimde sayiyordum.simfi de 300 gr gitmis cumadan beri.ama bu sefer de leslue yapamadim cocuum hasta diye.amman ya bu ikisini ne zaman birlestiricez biz.biri olmadan olmuyor benim.

3 yıllık da 4 olucak ay sonu inş gülüm akıntı gibi lekelemede devam ediyor bugün 5 gün oldu salıya randevu aldım dr a gidicem
Himm.. iltihap olabilir enfeksiyonda benmde ara kanamam 2 kere oldu beni deli etmisti reglmden 20 gun once oluyodu ama sebebini cikaramadik.. yaklasik 6 ay once flan olnustu.sorada tekrarlamadi sukur. Ama stres cok etkili. Rahim filmi cekndm gecen ay sukur bsy ckmadi tupte kanallarda bi sorun yok acik. Hormonlarmda temiz ckti.

Asya bide sogan kurü yaptigimda oldu ara kanamalarm belkide temizledi bilemiorum.. doktorlar ne diyor peki cocuk konusunda asilamaya flan gerek duyuyorlsrmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…