Bilmiyorum gülüm salı günü ne diçek Dr çok merak ediyorumHimm.. iltihap olabilir enfeksiyonda benmde ara kanamam 2 kere oldu beni deli etmisti reglmden 20 gun once oluyodu ama sebebini cikaramadik.. yaklasik 6 ay once flan olnustu.sorada tekrarlamadi sukur. Ama stres cok etkili. Rahim filmi cekndm gecen ay sukur bsy ckmadi tupte kanallarda bi sorun yok acik. Hormonlarmda temiz ckti.
Asilama lafı hiç etme di kız rahim filmi istemesin bendendeAsya bide sogan kurü yaptigimda oldu ara kanamalarm belkide temizledi bilemiorum.. doktorlar ne diyor peki cocuk konusunda asilamaya flan gerek duyuyorlsrmi
Kızlar akşam biyerde okudum
Eğer kişi bazal metobolizma hızından az kalori alırsa metobolizması yavaşlıyor ve Kilo veremiyomuş
Yani uzun süreli az yemeler le Kilo verilmiyor
Sabah 400 öğlen 500 akşam 300 kalori civarında olması gerekiyormuş
Bide bantta yürüyenler için önemli olan kısa süreli çok hızlı yapmak değil
Orta derecede uzun süreli yapmak iyi
Tavsiye edilen 4.3 -5.2 arası gibi 70 dk
Haftada 4 gün
Etimek kac kalori ozlemi sendeki hesapta 100 gr da 401 yazyor
Hem karbon alıp hemde eksi oluyorsun şanslısın demekkiKizceler dun cok kotuydum bir de telefon kndni gun ellemeye alinca braktm gttm uyuyaklamsm menu falan paylasamadim ama tek soyleyebilecegin karbonhidrat patlamasi oldugu herhalde.
Yalnz paylasmadan edemiiceim yarina durumlar ne olr belli olmaz arti cikmadan solim bari 79lari (epey sonlardan) gordumm nihayet. Hedefe yaklasmis hssediyorum rakam degisti yahalbuki giden 300 gramvik
Hem karbon alıp hemde eksi oluyorsun şanslısın demekki
Tabi cnm Hep diyoruzya önemli olan sadece kalori değil, kaliteli kalori almak lazımVucut aradıgı yakıtı bulmuşturbende sureklı bıseler arastırıyorım bır doktorun yazısjnda okumustum arabaya benzın koymazsanız gıtmez vucutta oyle
Ablam uc yuz gramcik yaa dier gnler frna deildi menulerm:),Hem karbon alıp hemde eksi oluyorsun şanslısın demekki
Demekki dün kötü olmasa dahada güzel olacakmışAblam uc yuz gramcik yaa dier gnler frna deildi menulerm:),
Benimde, yazasım bile yok.hiçç tadım yok bugün
herşey olumsuz gibi geliyor sanırım bu adet durumlarından kaynaklı sıkıldım artık..benim sebep belli de sana noldu ablişBenimde, yazasım bile yok.
Bilmiyorum ki? Tadım yok, çok halsizim. Boyuna yatıp dinlenmek istiyorum ya..herşey olumsuz gibi geliyor sanırım bu adet durumlarından kaynaklı sıkıldım artık..benim sebep belli de sana noldu abliş
bazen kasvet çöküyor insana abla haklısın... kızlarrrrrrrrr biriniz bizi kendimize getirsinnnnnnnnnBilmiyorum ki? Tadım yok, çok halsizim. Boyuna yatıp dinlenmek istiyorum ya..
I-ıh benden hayır yok bugün. Canım da boyuna tatlı istiyo yaaa offff.bazen kasvet çöküyor insana abla haklısın... kızlarrrrrrrrr biriniz bizi kendimize getirsinnnnnnnnn
Aaaaa noluyor bakimmm size sissssst kendinize gelin kalkin bi t.kahvesi yapin icin hareketlu bi muzik dinleyin tamammm miii :)
Sagol ozlemcim
Kizz birgulll ben 4 gundur cok dikkatliydim +300 . Sen de bunun icin moral bozmaaa tamammiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?