💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hımmm. 3 vakte kadar bi yakışıklıyla karşılaşacaksınız özlem hanım

fincakin fotosunu cek tatlis

Sanki gece uyurken dayak yemisim gibi uyandım, nerden tutsaniz elinizde kalirim.
Doktora gittim canım ilaç yazdı boğazlar sismeye baslamis bile..
oo gecmis oksun defne adacayi kaynatip gargara yapabilirsin sík sík.ya da karbonatli su.

Slm herkese menumu veriyim ben erkenden yemegim hazir nede olsa
Sabah
07:00
Bir bardak ilik limonlu su
7:30
İki tane biber dolmasi aksamdan kalmisti kanamadim sabahta yedim
2 ceri domates
1 kupa yesil cay
Ogle
12:30
3-4 tane kirmizi mercimek koftesi bol marul
2 bardak sekersiz cay
Aksam
17:00 gibi yerim
1 kase sehriye corbasi
1 kasede yogurt
Su
3 litreye ulastim simdiye kadar
Spor
Klasik 1 saat bisiklet
Kizimi almaya 1 saat erken gidip tempolu yuruyus
Agirliklarla biraz calistim
50 mekik
30 squat

Asilama lafı hiç etme di kız rahim filmi istemesin bendende
asyacim bizim 5 sene olmadi tatlim.sonra da olumsuz bir tup bebek denememiz oldu.2.sinde rabbim bebegimizi nasip etti.malesef cok yaygin artik.hemen herkesin bebegi olacak diye birsey yok.belji de dogru zaman gelmemistir sen ve esin icin.benim simdiki bilgim ve 6 sene onceki bilgim ayni degildi hem de hiicc.esimin de oyle.hem evladin da hayirli ve sagliklisini iste rabbimden.evladi oyle olmayip da ne uzgun insanlat var.
tatlim doktora bebegimiz olmuyor diye gideceksen once sebebi ogrenmek 8c8n rahim filmi ve sperm testi istiyorlar canim.

ayy on kilo vermis gibi oluyor insan di mi.
Su cevizin suyu sicak mi normal su.muydu kiscelerrr

Ne cevizmisss beaa 1 haftadir topikce ogrenemedik.
evwt o benim de aklima takilmisti
Kizzz hakkat kac kalori etti

93 ç.ekmegi + 96 etimek : 189

Hic biseymisss
ekmek yiyesim geldi ayy ne demek hic birseymis

Ne oluyor arkadaş mutfaga gıttım geldım hepınız depresız olmussunuz
di mi

Asilama lafı hiç etme di kız rahim filmi istemesin bendende
Yok benden de onun icinde bisey istenmedi. Ben bi problem varmi diye yaptirdim.uyuyarak cekindim zaten anestezili rahat gecti. Ara kanamalardan flan yaptirmadim yani cocuk icin saglik acisindan bi sknti varmi diye yani.bana lazm olcak seylerdi zaten hep.hayirlisini Mevlamdan hamileliginde zamaninda Rabbim dilerse olacak akisina biraktim. Elimden geleni yapiorum gerisi Allahtan.. dua

aksama salata da eklesene canim yoksa cok cabuk acikirsin.onun disinda guzel bence
bana ismini hatirlatir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…