Hımmm. 3 vakte kadar bi yakışıklıyla karşılaşacaksınız özlem hanımYemektemı yemıyekbulaşık yıkadım sebze haşladım ocaga çorba koydum kız kardesım hasta ona mercımek corbası yapıyım kotu hasta oldu sonra kendıme corba ısıttım sebzemı suzdum yedım ay sımdı hepımız bır arada olsak bır kahve ıcsek sız benım falıma bakıp ıkı sallasanız
Sanki gece uyurken dayak yemisim gibi uyandım, nerden tutsaniz elinizde kalirim.Ne oldu Defnem benden sanamı geçti yoksa hastalık
Varsa taylorot çok iyi geliyor kırıklığa
Yemektemı yemıyekbulaşık yıkadım sebze haşladım ocaga çorba koydum kız kardesım hasta ona mercımek corbası yapıyım kotu hasta oldu sonra kendıme corba ısıttım sebzemı suzdum yedım ay sımdı hepımız bır arada olsak bır kahve ıcsek sız benım falıma bakıp ıkı sallasanız
oo gecmis oksun defne adacayi kaynatip gargara yapabilirsin sík sík.ya da karbonatli su.Sanki gece uyurken dayak yemisim gibi uyandım, nerden tutsaniz elinizde kalirim.
Doktora gittim canım ilaç yazdı boğazlar sismeye baslamis bile..
Hımmm. 3 vakte kadar bi yakışıklıyla karşılaşacaksınız özlem hanım
Yaparım canım sağol, ben yatayim biraz gorusuruz.oo gecmis oksun defne adacayi kaynatip gargara yapabilirsin sík sík.ya da karbonatli su.
asyacim bizim 5 sene olmadi tatlim.sonra da olumsuz bir tup bebek denememiz oldu.2.sinde rabbim bebegimizi nasip etti.malesef cok yaygin artik.hemen herkesin bebegi olacak diye birsey yok.belji de dogru zaman gelmemistir sen ve esin icin.benim simdiki bilgim ve 6 sene onceki bilgim ayni degildi hem de hiicc.esimin de oyle.hem evladin da hayirli ve sagliklisini iste rabbimden.evladi oyle olmayip da ne uzgun insanlat var.Asilama lafı hiç etme di kız rahim filmi istemesin bendende
ayy on kilo vermis gibi oluyor insan di mi.Kizceler dun cok kotuydum bir de telefon kndni gun ellemeye alinca braktm gttm uyuyaklamsm menu falan paylasamadim ama tek soyleyebilecegin karbonhidrat patlamasi oldugu herhalde.
Yalnz paylasmadan edemiiceim yarina durumlar ne olr belli olmaz arti cikmadan solim bari 79lari (epey sonlardan) gordumm nihayet. Hedefe yaklasmis hssediyorum rakam degisti yahalbuki giden 300 gramvik
evwt o benim de aklima takilmistiSu cevizin suyu sicak mi normal su.muydu kiscelerrr
Ne cevizmisss beaa 1 haftadir topikce ogrenemedik.
ekmek yiyesim geldi ayy ne demek hic birseymisKizzz hakkat kac kalori etti
93 ç.ekmegi + 96 etimek : 189
Hic biseymisss
di miNe oluyor arkadaş mutfaga gıttım geldım hepınız depresız olmussunuz
Yok benden de onun icinde bisey istenmedi. Ben bi problem varmi diye yaptirdim.uyuyarak cekindim zaten anestezili rahat gecti. Ara kanamalardan flan yaptirmadim yani cocuk icin saglik acisindan bi sknti varmi diye yani.bana lazm olcak seylerdi zaten hep.hayirlisini Mevlamdan hamileliginde zamaninda Rabbim dilerse olacak akisina biraktim. Elimden geleni yapiorum gerisi Allahtan.. duaAsilama lafı hiç etme di kız rahim filmi istemesin bendende
Ooo sende şifayı kalmışım o zamanSanki gece uyurken dayak yemisim gibi uyandım, nerden tutsaniz elinizde kalirim.
Doktora gittim canım ilaç yazdı boğazlar sismeye baslamis bile..
aksama salata da eklesene canim yoksa cok cabuk acikirsin.onun disinda guzel benceSlm herkese menumu veriyim ben erkenden yemegim hazir nede olsa
Sabah
07:00
Bir bardak ilik limonlu su
7:30
İki tane biber dolmasi aksamdan kalmisti kanamadim sabahta yedim
2 ceri domates
1 kupa yesil cay
Ogle
12:30
3-4 tane kirmizi mercimek koftesi bol marul
2 bardak sekersiz cay
Aksam
17:00 gibi yerim
1 kase sehriye corbasi
1 kasede yogurt
Su
3 litreye ulastim simdiye kadar
Spor
Klasik 1 saat bisiklet
Kizimi almaya 1 saat erken gidip tempolu yuruyus
Agirliklarla biraz calistim
50 mekik
30 squat
canim ben de cocuk hasta diye rapor aldim da oyle.calisinca cok zor 5 10 dkk bile cok onemli.Slm kizlar napyosunuz yatis bitti ise devam gene gelemiyom ya :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?