💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Canan esini beklemesen ayip mi oluyo benim esim bu konuda dsstek oluyo kendisi 6 6 bucuk gibi geliyo ben 5 te yemegimi yiyorum 7 biraz daha gece kaliyo sanki menun guzrl koftenin boyutlari ne kadar ufaksa 6 iyi ama buyukse fazla gibime geldi

Gayet güzel tatlım
Akşam sade olmuş ama öğlen bolca sebzeni yemişin

Yoookk mayonezi zaten evde bile bulundurmuyorum.
Bızım mutfak mayın tarlası gıbı ve ben rllemıyorum anammm ben demek ısteyınce ıradelı oluyorum bıde gece krızlerı hıc gelmese valla aglayasjm gelıyor

sabah ve oglene bayildim
ama aksam yetersiz geldi canim salata yogurt eklesydin keske

Kerevızım var yogurtla yapar yerım 3 çatal yeter heralde

Cananım tahini yemesende biraz tek pekmez yesen olmazmı

Birgün Size gelip şu kaymağı götürcem

Akşamki menü güzelde
Mercimek var yanında patates yemesen iyi olur
tamam abla.tahin yemiyim bi sure kendimi yutmaya calisicam.biraz da sut olsun diye nefsim kandiriyor galiba.
kaymak konusinda haklisin esim yine aldi.masada durmadim bile isim var sen ye dedim . yalniz yemek de istemiyor beyefendi suc ortagi ariyor
patayes de yemeyeyim . kimse begenmedi patatesi zaten yiyesim gitti

kızlar menüm
sabah
1 yum. mantarlı omlet,1 bardak tarçınlı süt

ara
1 sade türk kahvesi
ara
1 elma 1 havuç
bitki çayı

akşam
1 tabak ıspanaklı yumurta
salata
3 yk kadar da yoğurt vardı

su 2 lt
spor 50 dk yürüyüş
bitki çayı içerim kızlar bugünkü menümde böyle

Patatesın g i çok yüksek dıye dedım kofte patates yan yana guzel ama bıraz tehlıkelı

eşime baktılar gülüm sıkıntı yktu ama rahim filminden çokkk tırsıyorum da dr Allahtan istemedi henüzz

buyik degil husnacim.
esime hic sormadim aslinda sorsam hayir demez ama.tek basina yemek yemeyi sevmedigini bildigimden sormadim hic.bu hafta menulerim fena degildi aslinda ayni menulerle erken yesem sonuc daha cok fark eder.yarinku sonuca gire dusuneyim bi.

öyle gülüm benden de isterse eğer anestezili yaparım

Sanki cok az olmus canim yada bana oyle geldi gerci yarin tarti var az olmasi iyi ama

sağol ablacım umut oluyor bana bunlar hep

Benim esimde soylenir ama bi yerde emeklerim bosa gitmesin diye yuzume bisey de demiyo ama erken yemek gercekten fark ediyo ben kendimde denedim onayladim

eşime baktılar gülüm sıkıntı yktu ama rahim filminden çokkk tırsıyorum da dr Allahtan istemedi henüzz
evet zor oldugi dogru zira ben bayilmadan yapilmisti.ama 2 dakkalik bi zorluk.sonra eve yiruyerek gittim.disini sık derim ama aci esigin dusikse bayiltsinlat.hic korkma canim ben internettw okuduklarimdan korkup belki bi sene erteledim zdesem inanir misin.hic bosuna erteleyip kendinizi yipratmayin 4 sene mi olmustu evleneli.bence beklemwyin doktorunuzu arayin.

Benımde yengemın zor oldu bebegı yumurtalığının tekı alındı tedavı oldu ne zorluk yaşadı sonunda oldu kardesınınde oyle 6 yıl tedavı gordu sımdı ıkızlerı oldu benın çocugun yok ama anlıyrlum senı ben bıle 32 yasındayım evlencemde cocuk olcak bır aksılık cıksa falan yandım dıyorum çunku benım teyzem 35 gıbı evlendı hamıle kaldı dustu bebegıno bıle evlatmı edınsem benım artık olmaz dıyodu sonra oldu bu işler kısmet sen olmaz dersın rabbım verır senınde olucak bence inşallah en kısa zamanda senden güzel bir müjde duyarız bu kadar üzme kendını anne olanlar daha ıyı bılır stres olumsuz etkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…