💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Saol ablacim bu yasima kadar diyet yapmadigimdan simdi metom az yiyip spor yapinca saglikli ve hizli calisiyo galiba bende bugun ki sonucu beklemiyodum isin acigi yanlismi ciktim diye bi kac kere tartildim

Ben kaldim gecen hafta kactim unuttum

Bende bildirimimi verim
Geçen cuma : 68.1 idim herhalde
Bugun: 67.7 geldim.
Fark: - 400
Iki gün oldu yememe ragmen vermisim. Yine de keske yemeseydim
Ayyy 67 gordum isallah geri ( + ) olmaz.
Güzelim kendine bi defter yapsana
Herhafta kilonu yaz
İlerde bakıncada bilirsin ne kadar zamanda ne kadar Kilo vermişin

Birazdan listeye bakıyom hesaplamaları yapıcam

Saol ablacim bu yasima kadar diyet yapmadigimdan simdi metom az yiyip spor yapinca saglikli ve hizli calisiyo galiba bende bugun ki sonucu beklemiyodum isin acigi yanlismi ciktim diye bi kac kere tartildim
Bunun çok etkisi var
Her diyet süreci metoyu kötü etkiliyor
Mesela bende son sefer yaptığımda çok daha hızlı verebiliyodum

Mefkurem abla dediğin gibi buzdolabına kocaman 69 yazan kağıt astımm ayy gerçekten motive ediyorrr
Çok iyi yapmışın tatlım
Benim şimdiye kadar en şişko resmim duruyordu buzdolabı kapağında
Ama şimdi öyle olmadığım için etkisi kalmadı

Bende 31 aralık yazıp asıcam
Hayallerin yazıya dökülmesi gerçekleşmesi için daha çok işe yarıyormuş

kilo almamissin kuzum uzulme bir kac yuz gram oynamasi normaldir cumaya 78 i bile gorursun
Agzindan bal damliyo fusun abla:)) bi kac gundur kilom ayni olmasna ragmen bu ara ne cok zayifladin die cok duyuyorum. Bi arkadas da bgn dedi spora devam ediyosun dimi die yoo dedm daha baslayamadik ( spor dalonuna gidicektm de ondan sordu) hadi ya bn gidiosun sandim bariz zayifladin bu ara dedi. Cok hosuma gtti tbiki:) daha da vericez topikce:)

kizlar hastanwdeyim doktor ishalin oksurukle ilgisi yok sedi.kaka tahlili yapicak.ama o kadar sivi ki yeterince cikmadi.2.sinu beklerken de uyudu.uyurken yapmaz zaten.beklemwdeyiz.insallah mikrop neyim yoktur.sıpa sabahtan beri 5 kez yapti simdi 1 kere de benim icin yapiverse yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…