3 kilo gitmesi lazım benden de ayyyy gidermi aceppp20 gunde benımde 2,200 vermem lazımkı yılbasıdna coşutıyım
3 kilo gitmesi lazım benden de ayyyy gidermi aceppp
süpersinnnnBenden de 6.8 gitse de 90'lari gorsem yeni yilda
Hic kacamaksiz gitsem 20 gunde veririm aslinda ben onu ama zor. Bakalim :)) Insallah goruruz.süpersinnnnayyy ne çok istiyorum şu 6 lı rakamları görmek offffff offffffffff
Ayyy inşallah güzelimHaftaya iki iki gider belki abla neydek umut dunyasii
Biz hayalini kurup çabamızı gösterelimde gittiği kadar gitsin kuzumBenden de 6.8 gitse de 90'lari gorsem yeni yilda
kız madem öyle yapma kaçamak 6 vermede 4 ver verr kızzzzHic kacamaksiz gitsem 20 gunde veririm aslinda ben onu ama zor. Bakalim :)) Insallah goruruz.
3 kilo gitmesi lazım benden de ayyyy gidermi aceppp
aynen abliş vallahii az da olsa gitsinBiz hayalini kurup çabamızı gösterelimde gittiği kadar gitsin kuzum
menü iyide benim motor çalışmıyorGıdebılır aslında senın menuler hep ıyı
Biz hayalini kurup çabamızı gösterelimde gittiği kadar gitsin kuzum
kız madem öyle yapma kaçamak 6 vermede 4 ver verr kızzzzhedefe ulaşmak lazımmmmm
menü iyide benim motor çalışmıyor
ben daha naparsam yapayım diyet bu şekil olduğu sürece çalışmicak yapmadığım şey kalmadı bir ceviz suyu kaldı onuda denicem rahatlayabilsem eminim daha iyidir sonuç ama olsunBenımde çalısmıyor geceden surup ıctım hala tık yokyoksa 65 ucundan kesın gorurdum emınım
yahu kızsın sen atlat dün akşam eşimden yediğim fırçayı bir ben biliyorum bir Allah ama olsun tatlı dille geçiştiriyorum sakın yapma kaçamak gülüm sonucu düşünnAynen abla oyle ya da boyle gorucem nasilsa yine 90'lari.
Kiz ondan degil. Simdi koydeyimya bakalim ne olacak. Suan kacamaksiz gidiyorum bugun ama babannem kiziyo diyetteyim dedikce.
ben daha naparsam yapayım diyet bu şekil olduğu sürece çalışmicak yapmadığım şey kalmadı bir ceviz suyu kaldı onuda denicem rahatlayabilsem eminim daha iyidir sonuç ama olsun
aslında tartıya da pek takılmıyorum artık bu wc konusunda az çok innsan vucuduna bakınca değişimi fark ediyor zaten ama yine de tam kilomuzda çıksak daha iyidir çarşıya çıkınca mezura alıcam kendime bide öyle haftalık takip yapıcamBenım denemedıgım bır tek cevız kaldı bakalım duzene bır gırse nasıl ıyı hıssetcem kendımı tartıdan cok verdıgı agırlık deneyek bakalım
aslında tartıya da pek takılmıyorum artık bu wc konusunda az çok innsan vucuduna bakınca değişimi fark ediyor zaten ama yine de tam kilomuzda çıksak daha iyidir çarşıya çıkınca mezura alıcam kendime bide öyle haftalık takip yapıcam
bu ay sonu yıldönümümüzz girmem lazım o elbiseye girmekle kalmayıp dökümlü olsa az iyi olurrrHafta cok erken 15 gun yap barı
herkesi tebrik ediyorum kızlar en azındann bırakmıyoruz azimliyiz hala4 Aralık-----11 Aralık
Mefkurem ______75.7 /kilosu sabit
Storeperde ____ 73.4
Dunyadamisafir _ 70 /kilosu sabit
Canan456 ______ 65/64.3/0.7/%1.08
EMELinEMELi __ /78.5/78/0.5/%0.64
BBD ___________ 80.2/ kilosu sabit
Ekim85 _______ 97.2/97 /0.2/%21
Mimoza1974 ___54.3/55/-0.7/%-1.29
Ylmzesra _______ 87.8/bildirim yapmadı
Asya_01 ________ 71.5/71/0.5/%0.70
Muska77 _______71.5/ kilosu sabit
Benita_ask _____66.8/66.2/0.6/0%0.90
Ayse_MM________68.1/67.7/0.4/%0.59
Mstb __________72.6/71.3/1.3/%1.79
Umutfakiri _____73.9/71.5/2.4/%3.25
Brcstegul _______72/ kilosu sabit
xDerinmavix______108.1/106.8/1.3/%1.20
servet85_________114.6 /bildirim yapmadı
BU HAFTA DERECEYE GİREN
________GÜZELLERRRRR _________
1.____umutfakiri ________%3.25
2.____mstb _______________%1.79

3.____xDerinMavix ________%1.20
KİLO VEREN VE VERMEYE ÇALIŞAN HERKESE KOCAMAAAAAN TEBRİKLER
Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?