💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Biz hayalini kurup çabamızı gösterelimde gittiği kadar gitsin kuzum

Aynen abla oyle ya da boyle gorucem nasilsa yine 90'lari.

kız madem öyle yapma kaçamak 6 vermede 4 ver verr kızzzzhedefe ulaşmak lazımmmmm

Kiz ondan degil. Simdi koydeyimya bakalim ne olacak. Suan kacamaksiz gidiyorum bugun ama babannem kiziyo diyetteyim dedikce.

Benımde çalısmıyor geceden surup ıctım hala tık yok yoksa 65 ucundan kesın gorurdum emınım
ben daha naparsam yapayım diyet bu şekil olduğu sürece çalışmicak yapmadığım şey kalmadı bir ceviz suyu kaldı onuda denicem rahatlayabilsem eminim daha iyidir sonuç ama olsun

Aynen abla oyle ya da boyle gorucem nasilsa yine 90'lari.

Kiz ondan degil. Simdi koydeyimya bakalim ne olacak. Suan kacamaksiz gidiyorum bugun ama babannem kiziyo diyetteyim dedikce.
yahu kızsın sen atlat dün akşam eşimden yediğim fırçayı bir ben biliyorum bir Allah ama olsun tatlı dille geçiştiriyorum sakın yapma kaçamak gülüm sonucu düşünn

ben daha naparsam yapayım diyet bu şekil olduğu sürece çalışmicak yapmadığım şey kalmadı bir ceviz suyu kaldı onuda denicem rahatlayabilsem eminim daha iyidir sonuç ama olsun

Benım denemedıgım bır tek cevız kaldı bakalım duzene bır gırse nasıl ıyı hıssetcem kendımı tartıdan cok verdıgı agırlık deneyek bakalım

Benım denemedıgım bır tek cevız kaldı bakalım duzene bır gırse nasıl ıyı hıssetcem kendımı tartıdan cok verdıgı agırlık deneyek bakalım
aslında tartıya da pek takılmıyorum artık bu wc konusunda az çok innsan vucuduna bakınca değişimi fark ediyor zaten ama yine de tam kilomuzda çıksak daha iyidir çarşıya çıkınca mezura alıcam kendime bide öyle haftalık takip yapıcam

4 Aralık-----11 Aralık

Mefkurem ______75.7 /kilosu sabit

Storeperde ____ 73.4

Dunyadamisafir _ 70 /kilosu sabit

Canan456 ______ 65/64.3/0.7/%1.08

EMELinEMELi __ /78.5/78/0.5/%0.64

BBD ___________ 80.2/ kilosu sabit

Ekim85 _______ 97.2/97 /0.2/%21

Mimoza1974 ___54.3/55/-0.7/%-1.29

Ylmzesra _______ 87.8/bildirim yapmadı

Asya_01 ________ 71.5/71/0.5/%0.70

Muska77 _______71.5/ kilosu sabit

Benita_ask _____66.8/66.2/0.6/0%0.90

Ayse_MM________68.1/67.7/0.4/%0.59

Mstb __________72.6/71.3/1.3/%1.79

Umutfakiri _____73.9/71.5/2.4/%3.25

Brcstegul _______72/ kilosu sabit

xDerinmavix______108.1/106.8/1.3/%1.20

servet85_________114.6 /bildirim yapmadı

BU HAFTA DERECEYE GİREN

________GÜZELLERRRRR _________

1.____umutfakiri ________%3.25

2.____mstb _______________%1.79

3.____xDerinMavix ________%1.20

KİLO VEREN VE VERMEYE ÇALIŞAN HERKESE KOCAMAAAAAN TEBRİKLER

Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle...

herkesi tebrik ediyorum kızlar en azındann bırakmıyoruz azimliyiz hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…