💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Zor asyam gozunun biri ve aklimintamami cokokrem kasesinde. Bakalım tutabilecek miyim kendimi. Azzzz sonra aaa!!!!

Essahtan ise yariyomu kız?
ayyy vallahi abliş kocaman renkli kalemlerle kalın kalın yazdım gerçekten motive ediyor beni etti yaniisakın çokokremi falan karıştırma işe abliş hakim ol kendine olursun zaten

bu ay sonu yıldönümümüzz girmem lazım o elbiseye girmekle kalmayıp dökümlü olsa az iyi olurrr

Denedınmı hıc elbıseyı bak elbıse dedın bende bır elbısem vardı en son 2011 yada 2012 gıymıstım bır denıyım bende kendımı motıve edıyım

Şanpıyonlar tebrık ederım.

Denedınmı hıc elbıseyı bak elbıse dedın bende bır elbısem vardı en son 2011 yada 2012 gıymıstım bır denıyım bende kendımı motıve edıyım

Şanpıyonlar tebrık ederım.
yok kız cesaret edemedim bir kaç gün kala ilk kezz giyicemmmmm

Benden de 6.8 gitse de 90'lari gorsem yeni yilda
Görürsün tabii ne motivasyon olur ama?
Aynen abla oyle ya da boyle gorucem nasilsa yine 90'lari.

Kiz ondan degil. Simdi koydeyimya bakalim ne olacak. Suan kacamaksiz gidiyorum bugun ama babannem kiziyo diyetteyim dedikce.
Diyetteyim deme, canım istemiyo de.
ayyy vallahi abliş kocaman renkli kalemlerle kalın kalın yazdım gerçekten motive ediyor beni etti yaniisakın çokokremi falan karıştırma işe abliş hakim ol kendine olursun zaten
Bilemiyorum asya çok güzel duruyor ya çikolatalı çikolatalı..

Ah Emel ah seni ne yapmalı
Kuzum yine yiyip yiyip veriyonya Helâl olsun sana

Ama akşam salata Yoğurt ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…