💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bugun hep basım agrıdı sag tarafı gozume vurdu ılac daha yenı etkı ettı galıba kafamı koltuga dayadım kunfu pandayı ızlıyorum sen nasılsın keyfın nasıl
eşimi özledim böyle burukluk var :KK23:onun dışında iyiyim...baş ağrısı bende de dünden beri vardı çok zırladım dün sabah baş ağrısıyla açtım gözümü spordan sonra duş bide sade kahve içtim hafifledi geçti sonra...

eşimi özledim böyle burukluk var :KK23:onun dışında iyiyim...baş ağrısı bende de dünden beri vardı çok zırladım dün sabah baş ağrısıyla açtım gözümü spordan sonra duş bide sade kahve içtim hafifledi geçti sonra...

Allah kavustursun bak 1 geçtı bıle benınde gozum aksa rahatlıycam ama akmadı

Aldım once almıyom dedım ama baktım olmuyor aldım ama sımdı etkı ettı gıbı galıba dun ruzgar carptı sevmıyorum kış ayını en guzelı ılkbahar
iyi yapmışsın gülüm bende al dicektim uzun süren ağrıda almak lazım bende duştan sonra alayım artık dedim de sonra baktım dinince almadım...bu cviz suyu wc ne çözüm oldu mu gülüm

iyi yapmışsın gülüm bende al dicektim uzun süren ağrıda almak lazım bende duştan sonra alayım artık dedim de sonra baktım dinince almadım...bu cviz suyu wc ne çözüm oldu mu gülüm

Yok bende bıse olmadı dunde koymayı unuttum aktarcıda kardesıme kolestrol ıcın demıs cevızı yag koysun yesın demıs ama benım mıgde kaldırmaz ben yag ıc dedıklerınde bıle ıcemedım baska cay onerdı sporda hoca aldım bugun ıcıcem cok cok zorda kalınca ıcerım ne yapıyım bazrn ınsan karnını tasıyamıyor sen cozdunmu

Yok bende bıse olmadı dunde koymayı unuttum aktarcıda kardesıme kolestrol ıcın demıs cevızı yag koysun yesın demıs ama benım mıgde kaldırmaz ben yag ıc dedıklerınde bıle ıcemedım baska cay onerdı sporda hoca aldım bugun ıcıcem cok cok zorda kalınca ıcerım ne yapıyım bazrn ınsan karnını tasıyamıyor sen cozdunmu
yeşilçaya ara verince daha iyi oldu gülüm tam çözülmedi ama 10 gün wc ye gitmediğim oldu yeşilçayı arada içicem sanırım

Bugun hep basım agrıdı sag tarafı gozume vurdu ılac daha yenı etkı ettı galıba kafamı koltuga dayadım kunfu pandayı ızlıyorum sen nasılsın keyfın nasıl
Cnm Grip falanmı Olcan niye başın ağrıyor
Yoksa canın bişeyemi sıkıldı
Keşke açık havada biraz yürüseydin

Cnm Grip falanmı Olcan niye başın ağrıyor
Yoksa canın bişeyemi sıkıldı
Keşke açık havada biraz yürüseydin

Dun spordan gelırken ruzgar carptı galıba aksam basladı uyuyınca gecer dedım sabah 8 kalktım aynı yataktan kalkmadım dun bıraz yutkunurken zorlanıyodım pastıl aldım sabah bogazda bıse yoktu aksam ustu agrı kesıcı aldım sımdı daha ıyı gıbıyım sınızut var bende ondandır belkı ruzgarda sert ne kadaar korunsan bazen fayda etmıyor bıde ablacım garıp ama canım tatlı ıstıyor pek olan bıse degıl fıstık ezmesımı alsam spora gıttıgım gun yemek ıcın bılemedım

Back
X