💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

bilmiyorum oturdum ağlıyorumm abla sinirimden ya boşa çekiyorum kürek sanki

Doktor gıt bende gecen sene kılo veremeyınce gıttım benımde sınırlerım cok bozulmustı ıc hastalıklarına gıttım soyledım spor ve dıyet yapıyorum ama gram veremedım hemen tahlıl yaptı ınsulun cıktı bende metobolızman yavas olabılır tıroıd baktır boyle kendını yıpratma

K
Doktor gıt bende gecen sene kılo veremeyınce gıttım benımde sınırlerım cok bozulmustı ıc hastalıklarına gıttım soyledım spor ve dıyet yapıyorum ama gram veremedım hemen tahlıl yaptı ınsulun cıktı bende metobolızman yavas olabılır tıroıd baktır boyle kendını yıpratma
Kız geçen sene gittim kadın kovmaktan beter etti devlettevdi ya kızlar ben adet olana kadar kilo bildirimi yapmasam olur mu ya

Kilo bildırımı yapıyım :)

Geçen hafta 66,00

Bu hafta 65,400

-600

Bır ara yavaslamıstım ıyıce sımdı bu sonuc valla mutlu ettı dememkı arada kacamak yapmak banada ıyı geldı garıp ama kalorı alımı bıraz yukseldı tabı abartmadım 700 -800 kalorı alırken 900. -1000 kalorı yaptım bu hafta hıc takmadım kafama 200 gramdan sonra senın yapabıldıgın bu ac kalmana degmez bu ay cok beklentı yapma bıraz rahat bırak kendını dedım stres yapmadım belkı farketmıssınızdır az kalorı yukselmesı kafayı rahat bırakmak derslerde bır nebzr ıse yaradı bıde wc duzgun cıkabılsem daha ıyı sonuclar alırım tartı fotomu atcam parnaklarımı kapatıyım :KK70:

K

Kız geçen sene gittim kadın kovmaktan beter etti devlettevdi ya kızlar ben adet olana kadar kilo bildirimi yapmasam olur mu ya

Bende devlete gıttım sen kendı doktoruna soyle o yollasın dıyetısyene gıt dersım ama devlette ben yuzume bakmadı klasık lısteyı verdı 3 ay sonra gel dedı bende gıtmedım ılgılenmedı 2 dk surdu kızdım bende düsün 3,4 ay spora gıt kılo al bıde 3 saat heegun spor yapıyodum cm olarak ınceldım ama kılo vermedım aldım bende gıttım anlattım spor hocamda doktora gıtmem gerektıgı soyledı dedım tamam dedı saglık ocagınada gıdebılırsın onlarda yapyor tahtıl

Tartı fotom belkı paZartesıye 64 ucundan gorururum umarım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 42
topigimizn duraklama donemi galiba.ama defne super gidiyrsun masllh.:KK9:foton harika.bence citisin artik.boyun kacti ki
emel birgul silkelenelim bacilar:KK19:bu hafta bizim haftamiz olsun.

ve az cok kilo veren herkse tebrikler:KK9:
Cananim hakkaten topikce ya topluca kilo verioruz ya da toplca durakliorux allahtan defne ve ozlem gibiler de var da basi cekiorlar ole zamanlarda:) bizm de haftaya donusumuz muhtesem olucaak

Bende devlete gıttım sen kendı doktoruna soyle o yollasın dıyetısyene gıt dersım ama devlette ben yuzume bakmadı klasık lısteyı verdı 3 ay sonra gel dedı bende gıtmedım ılgılenmedı 2 dk surdu kızdım bende düsün 3,4 ay spora gıt kılo al bıde 3 saat heegun spor yapıyodum cm olarak ınceldım ama kılo vermedım aldım bende gıttım anlattım spor hocamda doktora gıtmem gerektıgı soyledı dedım tamam dedı saglık ocagınada gıdebılırsın onlarda yapyor tahtıl
Bn de devlete gittgmde beni hasta olrk bile kabl etmemislerdi. Boy kilo oranininyapiyorlar ya. O bnm normalin brz uzernde cikiordu ama gne de topluyd yani zayif deildim kesnlikle ama bu durmda sennle ilgilenemem dedi doktr ve gerisin geri eve gelmstm. Devlet siknti biraz

Back
X