- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende gel gülüm beklerim seni..Aaa 69u gec 68i gormussunnn helal olsunn kii. Darisi basimiza insallahh hayalimdeki rakamlardasinn:)
Ol kız. Hadi bi gaz.Oo resim super. Olmussunn :)) valla imrrndim yaaa :) bnde haftaya olcam ksmstseeeee
Allah allah, ya o menulerle nasıl oluyor bu?kızlar 72 çıktım yine![]()
bilmiyorum oturdum ağlıyorumm abla sinirimden ya boşa çekiyorum kürek sankiAllah allah, ya o menulerle nasıl oluyor bu?
Ya ne diyeceğini şaşırdım asya. Direniyormu vücut acaba.bilmiyorum oturdum ağlıyorumm abla sinirimden ya boşa çekiyorum kürek sanki
Bilmiyorum ablaYa ne diyeceğini şaşırdım asya. Direniyormu vücut acaba.
bilmiyorum oturdum ağlıyorumm abla sinirimden ya boşa çekiyorum kürek sanki
Kız geçen sene gittim kadın kovmaktan beter etti devlettevdi ya kızlar ben adet olana kadar kilo bildirimi yapmasam olur mu yaDoktor gıt bende gecen sene kılo veremeyınce gıttım benımde sınırlerım cok bozulmustı ıc hastalıklarına gıttım soyledım spor ve dıyet yapıyorum ama gram veremedım hemen tahlıl yaptı ınsulun cıktı bende metobolızman yavas olabılır tıroıd baktır boyle kendını yıpratma
K
Kız geçen sene gittim kadın kovmaktan beter etti devlettevdi ya kızlar ben adet olana kadar kilo bildirimi yapmasam olur mu ya
Cananim hakkaten topikce ya topluca kilo verioruz ya da toplca durakliorux allahtan defne ve ozlem gibiler de var da basi cekiorlar ole zamanlarda:) bizm de haftaya donusumuz muhtesem olucaaktopigimizn duraklama donemi galiba.ama defne super gidiyrsun masllh.foton harika.bence citisin artik.boyun kacti ki
emel birgul silkelenelim bacilarbu hafta bizim haftamiz olsun.
ve az cok kilo veren herkse tebrikler![]()
Bn de devlete gittgmde beni hasta olrk bile kabl etmemislerdi. Boy kilo oranininyapiyorlar ya. O bnm normalin brz uzernde cikiordu ama gne de topluyd yani zayif deildim kesnlikle ama bu durmda sennle ilgilenemem dedi doktr ve gerisin geri eve gelmstm. Devlet siknti birazBende devlete gıttım sen kendı doktoruna soyle o yollasın dıyetısyene gıt dersım ama devlette ben yuzume bakmadı klasık lısteyı verdı 3 ay sonra gel dedı bende gıtmedım ılgılenmedı 2 dk surdu kızdım bende düsün 3,4 ay spora gıt kılo al bıde 3 saat heegun spor yapıyodum cm olarak ınceldım ama kılo vermedım aldım bende gıttım anlattım spor hocamda doktora gıtmem gerektıgı soyledı dedım tamam dedı saglık ocagınada gıdebılırsın onlarda yapyor tahtıl