💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kalbim kütküt evde dört dönüyorumm:-)ay bugün ne abiyeler denedim abla son halimde değişme var mı bilemem hani 1 yada 2 kilo fark edermi yani bilemem ama gerçekten eski haim kalmamış baya fark etmiş şöyle 5 kilo fazlam duruyor yanii abla beni rahatsız eden 5 kilo kadar
Kolay gelsin tatlım
Herşey gönlünce olsun

Kizlar sınav açıklandı tahmin ettiğim gibi gecemedim 5 soru ile kacirdim ders moduna girmem gerek hemen bidahaki sınav nisan mayis gibi

Nasıp canım, daha cok calısırsn ıns bu defa olur. Sıkma canını :KK200:

Kızlar bugün öncesi sonrası günü..
Sayfayamı koyacaz resimleri albümemi?

Ben daha yenı gordum mesajı :cry:
Yarın yuklesemmm.?

mstb mstb canım gayet ıyı gorunuyosun yarı yarıya farketmıs gercekten :KK200:

Günaydın bu arada kızlar.
Dün arkadaşımla buluştuk dönüşte pazara gittik.
Eve gelirken ayağımı taşın köşesine basmışım zaten sorunlu olan bileğim burkuldu.
Gece çok ağrıdı. Şuan üzerine hiç basamıyorum.
Zaten o bileğim sürekli sorun çıkarıyordu bir de bu çıktı :KK43:

Cokk gecmıs olsun dıkkat et sar ıstersen kas gevsetıcı fılan sur.. Sıcak tutmaya calıs sogukta sızlar sımdı o_O

Bizdemi albüme koysak Acep?
Bilemedim.

Bencede albume koyalım zıyaretcılerımz burda cok oluyo malum. Bu arada gercekten pantolon sankı sana 2 kat buyuk suan.
Masallaaahh :KK200:

emınım ust bacak kısmı fılanda oturuyodur suan salvar gıbı durmus :confused:

En son halimide ekledim oncesiyle :-) soldaki dogumdan 3ay snra sagdakide simdiki

Ayy masallah cok guzel zayıflamıssn daha sımdıden..
bıde yuzun bıle cok farketmıs o dıkkatımı cektı.
daha da guzellesıcez umarım burda :KK37:

Canım çok sıkkın kızın sınıfında bi iki çocukta bit çıkmış. Napcam şimdi

Canım sakın ol bı. Bıtlerın yaklasmaması ıcın erkeklelrde flar kız cocukalrnda toka olarak satılan bı ılac varmıs.
Eczanelere sorabılrısn :KK51:

çekicem abla yarına katarım resim sizin olduğunuz bir zamanda koyarım..zayıf değilim tabi ama bugün çok fit duruyorsun gibisinden yorumlar aldım tabi millet eski halime göre öyle söylüyor çokkkkkk kıskanç bakış gördüm hele nişan kıyafetimi giydiğimde :KK57: böyle bakışlar yakaladım..ben kendimi balık etli görüyorum abliş şu an şu 5 kilo da gitse hoş olucak ben öyle çok kuruda istemiyorum kendimi çünkü

Beni de izle kız çatlarım bak :D

Nasıp canım, daha cok calısırsn ıns bu defa olur. Sıkma canını :KK200:

Yarın yuklesemmm.?

mstb mstb canım gayet ıyı gorunuyosun yarı yarıya farketmıs gercekten :KK200:

Cokk gecmıs olsun dıkkat et sar ıstersen kas gevsetıcı fılan sur.. Sıcak tutmaya calıs sogukta sızlar sımdı o_O

Bencede albume koyalım zıyaretcılerımz burda cok oluyo malum. Bu arada gercekten pantolon sankı sana 2 kat buyuk suan.

Ayy masallah cok guzel zayıflamıssn daha sımdıden..
bıde yuzun bıle cok farketmıs o dıkkatımı cektı.
daha da guzellesıcez umarım burda :KK37:

Canım sakın ol bı. Bıtlerın yaklasmaması ıcın erkeklelrde flar kız cocukalrnda toka olarak satılan bı ılac varmıs.
Eczanelere sorabılrısn :KK51:

Sağol kuzum. Üstüne basmadığım sürece sıkıntı olmuyor.
Kas gevşetici sürdüm bir de biberiye yağı sürdüm burkmalara iyi geliyormuş.

Yarın yuklesemmm.?
Olur tabi tatlım.

Delimisin o pantolon likralı kot ve düğmesi zorla kapanıyordu..

Beni de izle kız çatlarım bak :KK70:

Sağol kuzum. Üstüne basmadığım sürece sıkıntı olmuyor.
Kas gevşetici sürdüm bir de biberiye yağı sürdüm burkmalara iyi geliyormuş.
Gecmis olsun canimm. O burkma varyaa bi gün gebzede dügündeydk oldu ve 1 bucuk ay ayagim alcida yattim dizime kadar. Vida takilcak dediler korktum taktirmadm baska doktor da iyi gelir alci dedi ama cok yormaya gelmiyor yaslannca sorun cksrmaz ins.3 4 sene oldu. Ama burkma cok ilginc biyerde gerceklesti anlatmiyim.burda:))

Gecmis olsun canimm. O burkma varyaa bi gün gebzede dügündeydk oldu ve 1 bucuk ay ayagim alcida yattim dizime kadar. Vida takilcak dediler korktum taktirmadm baska doktor da iyi gelir alci dedi ama cok yormaya gelmiyor yaslannca sorun cksrmaz ins.3 4 sene oldu. Ama burkma cok ilginc biyerde gerceklesti anlatmiyim.burda:))

Ufff sana da geçmiş olsun kuzum sağol.
Ay deme kız ben yarına geçer diye bekliyorum bir de :D

Back
X