- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin tatlımkalbim kütküt evde dört dönüyorummay bugün ne abiyeler denedim abla son halimde değişme var mı bilemem hani 1 yada 2 kilo fark edermi yani bilemem ama gerçekten eski haim kalmamış baya fark etmiş şöyle 5 kilo fazlam duruyor yanii abla beni rahatsız eden 5 kilo kadar
7 cm okadar farkedermiki yaa.1,60 ablacım
Afiyet olsun canım.kızlar menümü vereyim ben
sabah
1 yum
lor peynir
salatalık
ara
sade kahve
ara
2 küçük kuru pasta
şekersiz nescafe
ara
yeşilçay
akşam
tavuk fırın
salata
yoğurt
su 2 ye yakın
spor akşama kadar oturmadım ki zaten
Kolay gelsin tatlım
Herşey gönlünce olsun
ooooo abla hemde ne fark eder7 cm okadar farkedermiki yaa.
Afiyet olsun canım.
Kizlar sınav açıklandı tahmin ettiğim gibi gecemedim 5 soru ile kacirdim ders moduna girmem gerek hemen bidahaki sınav nisan mayis gibi
Kızlar bugün öncesi sonrası günü..
Sayfayamı koyacaz resimleri albümemi?
Günaydın bu arada kızlar.
Dün arkadaşımla buluştuk dönüşte pazara gittik.
Eve gelirken ayağımı taşın köşesine basmışım zaten sorunlu olan bileğim burkuldu.
Gece çok ağrıdı. Şuan üzerine hiç basamıyorum.
Zaten o bileğim sürekli sorun çıkarıyordu bir de bu çıktı![]()
Bizdemi albüme koysak Acep?
Bilemedim.
En son halimide ekledim oncesiylesoldaki dogumdan 3ay snra sagdakide simdiki
Canım çok sıkkın kızın sınıfında bi iki çocukta bit çıkmış. Napcam şimdi
çekicem abla yarına katarım resim sizin olduğunuz bir zamanda koyarım..zayıf değilim tabi ama bugün çok fit duruyorsun gibisinden yorumlar aldım tabi millet eski halime göre öyle söylüyor çokkkkkk kıskanç bakış gördüm hele nişan kıyafetimi giydiğimdeböyle bakışlar yakaladım..ben kendimi balık etli görüyorum abliş şu an şu 5 kilo da gitse hoş olucak ben öyle çok kuruda istemiyorum kendimi çünkü
Nasıp canım, daha cok calısırsn ıns bu defa olur. Sıkma canını
Ben daha yenı gordum mesajı
Yarın yuklesemmm.?
mstb canım gayet ıyı gorunuyosun yarı yarıya farketmıs gercekten
Cokk gecmıs olsun dıkkat et sar ıstersen kas gevsetıcı fılan sur.. Sıcak tutmaya calıs sogukta sızlar sımdı
Bencede albume koyalım zıyaretcılerımz burda cok oluyo malum. Bu arada gercekten pantolon sankı sana 2 kat buyuk suan.
Masallaaahh
emınım ust bacak kısmı fılanda oturuyodur suan salvar gıbı durmus
Ayy masallah cok guzel zayıflamıssn daha sımdıden..
bıde yuzun bıle cok farketmıs o dıkkatımı cektı.
daha da guzellesıcez umarım burda
Canım sakın ol bı. Bıtlerın yaklasmaması ıcın erkeklelrde flar kız cocukalrnda toka olarak satılan bı ılac varmıs.
Eczanelere sorabılrısn![]()
Olur tabi tatlım.Ben daha yenı gordum mesajı
Yarın yuklesemmm.?
Delimisin o pantolon likralı kot ve düğmesi zorla kapanıyordu..Bencede albume koyalım zıyaretcılerımz burda cok oluyo malum. Bu arada gercekten pantolon sankı sana 2 kat buyuk suan.
Masallaaahh
emınım ust bacak kısmı fılanda oturuyodur suan salvar gıbı durmus![]()
Gecmis olsun canimm. O burkma varyaa bi gün gebzede dügündeydk oldu ve 1 bucuk ay ayagim alcida yattim dizime kadar. Vida takilcak dediler korktum taktirmadm baska doktor da iyi gelir alci dedi ama cok yormaya gelmiyor yaslannca sorun cksrmaz ins.3 4 sene oldu. Ama burkma cok ilginc biyerde gerceklesti anlatmiyim.burda:))Beni de izle kız çatlarım bak
Sağol kuzum. Üstüne basmadığım sürece sıkıntı olmuyor.
Kas gevşetici sürdüm bir de biberiye yağı sürdüm burkmalara iyi geliyormuş.
Gecmis olsun canimm. O burkma varyaa bi gün gebzede dügündeydk oldu ve 1 bucuk ay ayagim alcida yattim dizime kadar. Vida takilcak dediler korktum taktirmadm baska doktor da iyi gelir alci dedi ama cok yormaya gelmiyor yaslannca sorun cksrmaz ins.3 4 sene oldu. Ama burkma cok ilginc biyerde gerceklesti anlatmiyim.burda:))
kızlar albüm yapınca geri sonra silebiliyormuuyuz albumu nasıl yapıyoz anatın hemen eşim gelmeden atayım
Olur tabi tatlım.
Delimisin o pantolon likralı kot ve düğmesi zorla kapanıyordu..
Ben seni izledim istersen bakabilirsin.Beni izle beni izle
Albüm hiç yapmadım ama siliniyor.
Ay hadi meraklandım.Ayy cok ıyımıs..
Bu arada dayanamadım gıttım gıydım brıazdan atıcam albume