- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
Merhaba kızlar,
Sabahtan beri hastanedeydim. Geleli 1 saat falan oldu..
Sanırım ben sorunumu küçümseyen bir insanım eşim kucağında götürdü hastanede beni görür görmez hemen sedyeye yatırıp beni ilk muayene eden prof.a götürdüler..
Sıra beklemekten korkmuştum iyi oldu aslında.
12 tüp kan aldılar sonuçları beklerken fastfood yedim üzgünüm.
İşin şaşırtıcı tarafı kanımdaki iltihap azalmış ama bacak korkutucu şekilde şiş olunca dr baya tuttu beni orada.. En sonunda bacağımın 3 yerinden iğne yaptı.
Kalan iltihap için antibiyotik uygulayacakmış.
Kortizon yapmak bana ötenazi uygulamakla eşdeğer çünkü..
Bu arada prof.un beni ilk muayenesinden sonra kontrollerde hep asistanları vardı.
Dr dan kocaman bir aferin aldım "verdiğin kilolarla sakatlık riskinden kurtuldun sakın geri alma" dedi..
Liste için tartılamadım özür dilerim hepinizden..
Ben geçmişe bakayım kim kaç kilo vermiş..

Sabahtan beri hastanedeydim. Geleli 1 saat falan oldu..
Sanırım ben sorunumu küçümseyen bir insanım eşim kucağında götürdü hastanede beni görür görmez hemen sedyeye yatırıp beni ilk muayene eden prof.a götürdüler..
Sıra beklemekten korkmuştum iyi oldu aslında.

12 tüp kan aldılar sonuçları beklerken fastfood yedim üzgünüm.

İşin şaşırtıcı tarafı kanımdaki iltihap azalmış ama bacak korkutucu şekilde şiş olunca dr baya tuttu beni orada.. En sonunda bacağımın 3 yerinden iğne yaptı.
Kalan iltihap için antibiyotik uygulayacakmış.
Kortizon yapmak bana ötenazi uygulamakla eşdeğer çünkü..
Bu arada prof.un beni ilk muayenesinden sonra kontrollerde hep asistanları vardı.
Dr dan kocaman bir aferin aldım "verdiğin kilolarla sakatlık riskinden kurtuldun sakın geri alma" dedi..
Liste için tartılamadım özür dilerim hepinizden..
Ben geçmişe bakayım kim kaç kilo vermiş..