💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Merhaba kızlar,:KK3:

Sabahtan beri hastanedeydim. Geleli 1 saat falan oldu..

Sanırım ben sorunumu küçümseyen bir insanım eşim kucağında götürdü hastanede beni görür görmez hemen sedyeye yatırıp beni ilk muayene eden prof.a götürdüler..

Sıra beklemekten korkmuştum iyi oldu aslında.:KK48:

12 tüp kan aldılar sonuçları beklerken fastfood yedim üzgünüm.:KK43:

İşin şaşırtıcı tarafı kanımdaki iltihap azalmış ama bacak korkutucu şekilde şiş olunca dr baya tuttu beni orada.. En sonunda bacağımın 3 yerinden iğne yaptı.

Kalan iltihap için antibiyotik uygulayacakmış.

Kortizon yapmak bana ötenazi uygulamakla eşdeğer çünkü..

Bu arada prof.un beni ilk muayenesinden sonra kontrollerde hep asistanları vardı.

Dr dan kocaman bir aferin aldım "verdiğin kilolarla sakatlık riskinden kurtuldun sakın geri alma" dedi..

Liste için tartılamadım özür dilerim hepinizden..

Ben geçmişe bakayım kim kaç kilo vermiş..

Sanırım ben sorunumu küçümseyen bir insanım eşim kucağında götürdü hastanede beni görür görmez hemen sedyeye yatırıp beni ilk muayene eden prof.a götürdüler..

İşin şaşırtıcı tarafı kanımdaki iltihap azalmış ama bacak korkutucu şekilde şiş olunca dr baya tuttu beni orada.. En sonunda bacağımın 3 yerinden iğne yaptı.

Bu arada prof.un beni ilk muayenesinden sonra kontrollerde hep asistanları vardı.

Dr dan kocaman bir aferin aldım "verdiğin kilolarla sakatlık riskinden kurtuldun sakın geri alma" dedi..

geçmiş olsun ablacımmm

Çok çok geçmiş olsun defne guzel haberlerıne çok sevindim:KK15:

Geçmiş olsun canım. İyi yapmışsın gitmekle.

Daha dur millet baktikca ici giciklancak gurur kendini kiskançliga birakcak .......
Vs :KK70:
ya dün eve gelene kadar saydırdı o işte görücü çıktı diyene eve geldik bu defa bana sadırmaya başladı kim sana zayıfla dedi yeter artık zayıflama lafı duymak istemiyorum bilmem ne dedim dr zayıfla dedi bugün dr da eşini tebrik ediyorum çok harika kilo vermiş deyince çıkışta dedim dr a diyeydinya sen niye buna zayıfla dedin diye hiç ses etmiyor:-)

G.olsun

Gecmis olsun Kuzum ya bacak zor cnm ya bende bugun sokulmus kaldirima carptim ayagimi aklim cikti allahtan bisey olmadi dizime .incitirsem ameliyata almazlar hemen sisiyo cunku

Selam kızlar

Bütün Kilo verenleri tebrik ederim

Husna her zamanki gibi harikasın

Emellll sen ne yaptın kuzum uçmuşun
Valla senin adına çok sevindim
Hiç bozmadan devam et

Mügecim sende artık biraz canlan kuzum
Artık yeni hedef yaza kadar verebildiğimiz kadar vermek

Birgül biliyosun sende dikkat edince verebilenler grubundasın Tatlıcım

Esracım kaçamaklara rağmen yinede çok güzel gitmiş

İlkaycım seninde güzel eminim haftaya dahada iyi olacak

Özlem çok kötü sayılmaz bitanem

Benita özlem bu hafta dinlenme dönemi diyelim seninde haftaya daha iyi olucak tatlım

Canan önceki kilona daha bakmadım ama süpersin cnm

Meliha tabiki çok güzel tatlısı

Asya senin adına çok sevindim cnm
Artık Moral bozmayı bırak iyi düşünki iyi olsun Allah hayırlısını nasip etsin

Tatlitambak
Senin adın neydi cnm benmi kaçırdım yoksa
Güzel menülerle güzel eksiler bekliyorum senden

Nur Sema tatlısı hadi bakalım güzellik hiç durmadan yola devam

Defne çok geçmiş olsun cnm iyi yapmışın dr gitmekle

Bu arada Reyhan hastaymış ciğer iltihaplanması olmuş kilosunu bildirdi

Unuttuğum kalmadı heralde

sağol gülüm bol bol duanızı bekliyorumm hepinizin ilk ay daha hemen olacak diye bişey yok ama olsun rabbim herşeyin en iyisini bilir..yanlış hatırlıyon gülüm o dana benim değill:KK70:
İnşallah kıskançlık başlamaz. Benim eşim de ben de kıskanç insanlarız valla bazen sikıntı oluyor. Evlendiğimiz ilk aylar çift tül kullanıyorduk cam için, genelde perde de kapalı oliyordu. Zamanla daha iyi oldu.

ya dün eve gelene kadar saydırdı o işte görücü çıktı diyene eve geldik bu defa bana sadırmaya başladı kim sana zayıfla dedi yeter artık zayıflama lafı duymak istemiyorum bilmem ne dedim dr zayıfla dedi bugün dr da eşini tebrik ediyorum çok harika kilo vermiş deyince çıkışta dedim dr a diyeydinya sen niye buna zayıfla dedin diye hiç ses etmiyor:-)
Cnm ben nisanliyken taksime gittik ve donuste esim sakasina en kilolu ozlemdi dedi o lafa bir uzuldum senelerce aklimdan cikmadi bnm inan.
Taki 2 yil oldu olmadi dukanla 63 falan olmustum 1 senede almadim aslinda ama sonra nolduysa salak gibi aptal gibi geri aldimmm :-(
Neyse 65 falan oldum millet iltifat ettikce esim konusmaya basladi kimin icin zayifliyon nerden cikti birden bire sen boyle veremezdin sebep ne falan deli oldu.
Bende dedim hani olabildigince zayif seviyodun noldu senin icin degil kendim icin dedim....
Sonra Dedi senelerdir kiloluydun simdimi kendin icin veriyon dedi ah ah 55 olup daha almamak vardi amaaaaa

İnşallah kıskançlık başlamaz. Benim eşim de ben de kıskanç insanlarız valla bazen sikıntı oluyor. Evlendiğimiz ilk aylar çift tül kullanıyorduk cam için, genelde perde de kapalı oliyordu. Zamanla daha iyi oldu.
yok eşim zaten kıskançtı ama şu sıralar arada sırada ayarını kaçırıyor ama sizink gibi değildi tabi öyle benim abim öyledir yengeme çft perde taktırır:KK51:

Bende son 3 haftanın özetini geçeyim
Nasıl Kilo Alma rekoru kırılır görün sizde

Ayrılmadan 73.5
2 hafta yiyip içince 76 -77 civarıydım
Yılbaşında iyice azıtınca
1 Ocak Cuma 79.5
Bugün 76.8
Fark 2.7

Pro günlerinden pek verim alamadım nedense yoksa daha fazla eksi bekliyodum
Bu hafta NORMAL menüyle devam edecem
Belki tartı öncesi 1 gün detoks yaparım

Cnm ben nisanliyken taksime gittik ve donuste esim sakasina en kilolu ozlemdi dedi o lafa bir uzuldum senelerce aklimdan cikmadi bnm inan.
Taki 2 yil oldu olmadi dukanla 63 falan olmustum 1 senede almadim aslinda ama sonra nolduysa salak gibi aptal gibi geri aldimmm :-(
Neyse 65 falan oldum millet iltifat ettikce esim konusmaya basladi kimin icin zayifliyon nerden cikti birden bire sen boyle veremezdin sebep ne falan deli oldu.
Bende dedim hani olabildigince zayif seviyodun noldu senin icin degil kendim icin dedim....
Sonra Dedi senelerdir kiloluydun simdimi kendin icin veriyon dedi ah ah 55 olup daha almamak vardi amaaaaa
kız bu kez verince geri alma sakın bak sende ne güzel 63 e düşmüşün daha ne alıyon geri neyse artık inş yine verirsinn hep birlikte vericez ama kalıcı olucak kim için veriyon bilmem ne derler ama kilo alıncada laf sokarlar erkek milleti işte

yok eşim zaten kıskançtı ama şu sıralar arada sırada ayarını kaçırıyor ama sizink gibi değildi tabi öyle benim abim öyledir yengeme çft perde taktırır:KK51:
Ben de artik çift kullanmıyorum. Birgun o işteyken hepsini çıkardım. Kavga gürültü zamanla alıştı.

Selam kızlar

Bütün Kilo verenleri tebrik ederim

Husna her zamanki gibi harikasın

Emellll sen ne yaptın kuzum uçmuşun
Valla senin adına çok sevindim
Hiç bozmadan devam et

Mügecim sende artık biraz canlan kuzum
Artık yeni hedef yaza kadar verebildiğimiz kadar vermek

Birgül biliyosun sende dikkat edince verebilenler grubundasın Tatlıcım

Esracım kaçamaklara rağmen yinede çok güzel gitmiş

İlkaycım seninde güzel eminim haftaya dahada iyi olacak

Özlem çok kötü sayılmaz bitanem

Benita özlem bu hafta dinlenme dönemi diyelim seninde haftaya daha iyi olucak tatlım

Canan önceki kilona daha bakmadım ama süpersin cnm

Meliha tabiki çok güzel tatlısı

Asya senin adına çok sevindim cnm
Artık Moral bozmayı bırak iyi düşünki iyi olsun Allah hayırlısını nasip etsin

Tatlitambak
Senin adın neydi cnm benmi kaçırdım yoksa
Güzel menülerle güzel eksiler bekliyorum senden

Nur Sema tatlısı hadi bakalım güzellik hiç durmadan yola devam

Defne çok geçmiş olsun cnm iyi yapmışın dr gitmekle

Bu arada Reyhan hastaymış ciğer iltihaplanması olmuş kilosunu bildirdi

Unuttuğum kalmadı heralde
Masallah abla nasil tuttun aklinda notmu aliyosun kizzz herkesi :-)

slm kızlar dr dan geldim tedaviye başladı dr dualarınızı esirgemeyin benden dr çokkk tebrik etti harika kilo vermişsin şu halinde yeterli kilo açısından ama sen yine vermeye devam et dedi dün de düğün harika geçti kızlar beni bekar sanıpta görücü bile çıktı eşim kafayı yicekti:KK48:halbuki yüzüğümde var ama herkesin olduğu bir sıra resim atayım
Çok sevindim asyacım çok özenmiştin iyi geçmesi güzel olmuş..

Bende son 3 haftanın özetini geçeyim
Nasıl Kilo Alma rekoru kırılır görün sizde

Ayrılmadan 73.5
2 hafta yiyip içince 76 -77 civarıydım
Yılbaşında iyice azıtınca
1 Ocak Cuma 79.5
Bugün 76.8
Fark 2.7

Pro günlerinden pek verim alamadım nedense yoksa daha fazla eksi bekliyodum
Bu hafta NORMAL menüyle devam edecem
Belki tartı öncesi 1 gün detoks yaparım
abliş cozutmuşun kızz:KK23: topluyon neyseki sen yetişirde geçersin bile bizi yaa:KK9:

Back
X