💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ya kizlar benm oglan gnduzleriniyi de gece uyumak
Bilmiyoor ya bi haftadir cok gec uyuyo ( az once uyudu) ve yerine koyduktan on dk snra uyaniyor al kucagna emzir uyut koy aglasin hep ayni terane. Sabahlari da misil misil uyuyor uyandrmasam gece uykusu gibi uyicak. Nasil yapmaliyim bilmiorm ama bni cok yoruo bu sekilde:( allahim canina saglik versn tbiki bu dert degil ama bi cozumu olsa o da gece uykusunu guzelce alsa cok sevincem.

Menum de soyle

Sabah
Bi kase yogurt
Yogurdun icine Bi dilim avokado yarim muz yarim kivi kattim
Uzerine de brz yulafli musli ve sut
Yarim tatli kasigi da bal

Kahvaltimi gec yaptm o yzdn ogle yok

Aksam
Uc yumurtali pirasali omlet

Aksam cayin yaninda da braz pestil ve ceviz ici

Iyi geceler kızlar gecmisi tek tek okudum hepinizin menuleri harika muska77 muska77 gecmis olsun cnm
benita_ask benita_ask bende internette cok gordum gojiyi hep merak ettim bende aldm tadda gayet guzel eksimsi kuşuzumu gibi bakalm use yarycakmi sabsh aksam ac karnna dedi gunluk en fazla elli gr tuketiliyomus ama suya konuldugunu bilmiyodum olede denerim cnm duzenli kulkanmk gerekiyomus bide

Iyi geceler kızlar gecmisi tek tek okudum hepinizin menuleri harika muska77 muska77 gecmis olsun cnm
benita_ask benita_ask bende internette cok gordum gojiyi hep merak ettim bende aldm tadda gayet guzel eksimsi kuşuzumu gibi bakalm use yarycakmi sabsh aksam ac karnna dedi gunluk en fazla elli gr tuketiliyomus ama suya konuldugunu bilmiyodum olede denerim cnm duzenli kulkanmk gerekiyomus bide

Bana aktarcı amca oyle tarıf ettı hatta ayda 5 kılo veren olmus bende nette okudum gece gunduz ıcınce kabızlık yok oluyormus :) geceden kaynar suya 1 çay tatlı kasıgı koy dedı sabah ıc meyveyıde ye dedı bakalım denıycem

Bana aktarcı amca oyle tarıf ettı hatta ayda 5 kılo veren olmus bende nette okudum gece gunduz ıcınce kabızlık yok oluyormus :) geceden kaynar suya 1 çay tatlı kasıgı koy dedı sabah ıc meyveyıde ye dedı bakalım denıycem
Bn bzm evdeki gojileri kuru izm gbi yiodm bn de bole denicm saol paylastgn icn ozlmcim

Dün tahlilimi aldim vitamin şeker troid hepsi normal cikti. Ama hafif kansizligm varmis. Tam da doktorun ye dedigi seyleri yillardir duzenli dogru durust yemeyen biri olarak..
Mandalina portakal kirmizi et.(aram yok)
:)
Demir şurubuna basladim 3 ay kullanicam.insallah kilo yapmaz istah acmaz.
Bu arada demir eksikligi olan kilo veremez zorlasirmis vermesi bunuda ilk defa duydum.pancar kuruyemis kirmizi et ve bitakim meyveler alinmasi sart.ben sakiniyodum birazda ama artk bnlardan yemedklermi yicem kirmizi eti kofte olarak sadece :)

Bende aldım kızlar goji beryyi salı çarşamba normal çerez gibi yedim 8sabah sekiz akşam aç karınadün sabahta öyle yedim pek etki olmadı gibi akşam kaynar suda demlettim sıcak sıcak içtim tadı tuzı yok meyvelerinide yedim gene sabah 300 gr az çıktım:) bekletmeyi bilmiyordum ben napsam bekletsemmi

Dün tahlilimi aldim vitamin şeker troid hepsi normal cikti. Ama hafif kansizligm varmis. Tam da doktorun ye dedigi seyleri yillardir duzenli dogru durust yemeyen biri olarak..
Mandalina portakal kirmizi et.(aram yok)
:)
Demir şurubuna basladim 3 ay kullanicam.insallah kilo yapmaz istah acmaz.
Bu arada demir eksikligi olan kilo veremez zorlasirmis vermesi bunuda ilk defa duydum.pancar kuruyemis kirmizi et ve bitakim meyveler alinmasi sart.ben sakiniyodum birazda ama artk bnlardan yemedklermi yicem kirmizi eti kofte olarak sadece :)
İhmal etme canım bendede dvitamini ve b12 eksikti aslında tekrar baktırsam iyi olacak gerçekten zayıflamamı çok etkiliyo hafızayıda

gerçekten öyle ya eşim diyorki karımsın diye demmiyorum ama gelin hariç orda en güzel olan sendin elbisenin yakışması taşıman falan çok onore oldum vallahi çok hoşuma gitti:KK200:insan grurlanıyorr
çookkk sevindim adına asyam ne gurur verici insan bir başkalaşıyor mutluluktan Rabbim daha güzel günler göstersin bu anların tadını çıkar canım hakettin :)

Dün akşam internetle ilgili sorundan dolayı buraya giremedim dünkü menümü yazayım
Kahvaltı bir dilim ekmek 3 yemek kaşığı menemen yarım kk peynir
Öğlen bir kase tarhana çorbası yoğurt
Bir elma
Akşam iki yemek kaşığı etli patates yemeği (bizde sebze yemekleri genelde etli oluypr)
Su 2 litre
Spor 200 ip atlama
Kızlar ben sabah rahat girebiliyorum öğleden sonra yemek ev işi vs derken anca okuyorum akşam eşim erken geliyor (4 te) oda telefonla çok uğraşmamı istemiyor fırsat buldukça geliyorum sizin için sakıncası varmı bu durumumun?

Valla tatil guzel olur. Ben de sömetr tatilinde bir haftalığına ailemin yanina giderim belki. Şubatın ilk haftası. Ay bi 85 olsam. Sen de doğum gunüne 58 inşallah.
Valla benim sevgililer gününe hedefim 80 çol zor biliyorum ama yaklaşabildiğim kadar yaklaşmak istiyorummmm

Geçmişi okudum kızlar ne güzel olmuş sohbet halâ uyuyorsunuz anlaşılan ben birazdan çıkcam çocukları bursluluk sınavına götürücem bakalım haklarında hayırlısı...
Akşamda bir akrabamızın nişanı var arada uğrarım fırsat buldukça aklım hep sizde kalıyor çok alıştım size iyiki varsınız canlarrr

Bende aldım kızlar goji beryyi salı çarşamba normal çerez gibi yedim 8sabah sekiz akşam aç karınadün sabahta öyle yedim pek etki olmadı gibi akşam kaynar suda demlettim sıcak sıcak içtim tadı tuzı yok meyvelerinide yedim gene sabah 300 gr az çıktım:) bekletmeyi bilmiyordum ben napsam bekletsemmi

Bana aktarcı beklet dedı ben oyle yapcam

Menun guzel cnm zuhal abla neder bilmem ama ben dukanda salam sucuk yedim protein turu oldugu icin kilo aldirmaz genel olarak menun guz3l olmus tatlim
Güzelim biz sağlıklı beslenmeye çalışıyoruzya
Sucuk salam sosis de çok katkı maddesi var
Ayrıca içinde ne ararsan, kemik deri Vs.
Ama pastırma yada füme yenebilir

çookkk sevindim adına asyam ne gurur verici insan bir başkalaşıyor mutluluktan Rabbim daha güzel günler göstersin bu anların tadını çıkar canım hakettin :)

Dün akşam internetle ilgili sorundan dolayı buraya giremedim dünkü menümü yazayım
Kahvaltı bir dilim ekmek 3 yemek kaşığı menemen yarım kk peynir
Öğlen bir kase tarhana çorbası yoğurt
Bir elma
Akşam iki yemek kaşığı etli patates yemeği (bizde sebze yemekleri genelde etli oluypr)
Su 2 litre
Spor 200 ip atlama
Kızlar ben sabah rahat girebiliyorum öğleden sonra yemek ev işi vs derken anca okuyorum akşam eşim erken geliyor (4 te) oda telefonla çok uğraşmamı istemiyor fırsat buldukça geliyorum sizin için sakıncası varmı bu durumumun?
canımmmm:KK200:çok sağol:KK15:

Back
X