- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bitkisel şeyler için çok küçük ya..Bayanlar oğlum 1.5 yaşında ve yaklasik 1haftadir hafif atesli37.5 38 arasi. Ben dislerinden diye dusunuyorum. 2 altta 4 ustte var agzinin ici oyle bir sis ki anlatamam. Zaten yemek yiyemiyor. Azcik pilav alsa aglayarak yutmaya calisiyor. Agridan cogneyemiyor yani.
ama ablasi kreste hep hastalaniyor ve kardesine bulastiriyor. Yine bulastirdi. 2 gündür öksürük var ve nefes alirken ses çıkıyor. Hastaneye goturmeye de korkuyorum. 2 cocuk domuz griinden ölmüş burada. Ve atesi 38.5 bugun. Bitkisel tavsiyeniz var midir. Ates düşürücü kullaniyorun 2 cesit dönüşümlü bugun de rahat nefes alsin diye ventolin surupa başladım.
1.5 aydir kizim krese basladi baslayali kisir döngümüz şü sekilde once kizim sonra oglum sonra esim. Sira ile. 2. Postayi geciriyorlar suanda.
Canın kavun istediyse demekBır hurma daha yedım 3 lemek içinnedense kavun yemıs gıbıyım
Canın kavun istediyse demek![]()
çok güzel....Menümü bildireyim
Sabah 7 30 1 yumurtalı omlet 1 kk peynir 5 zeytin yarım dlm tb ekmeği
Öğlen 12.00 1 kase mercimek çorbası yoğurtlu brokoli 1 parça haşlanmış et
Akşam 18 00 1 kase sebze çorbası yoğurtlu kereviz
Su 2 lt olur inşallah
Spor 1 saat yürüyüş
Canım karbonhidrat kısıtlamasıyla verdim çoğunu..T tatlitambak mrb cnm seni özlemisim gercekten.
benita_ask goji ise yariyormu cnm
Mefkurem bu kdr kiloyu vermissin 65 i de görürsün cnm sana gıpta ediyorm gercekten.
muska77 o kdr kiloyu nasil verdn cnm tavsiyelerini bekliyorm sabirsizlikla :)
Kb hesaplamasi yapmak bana cok karmasik bisey geliyor. Verdigin kiloyu görünce yapilabilir aslinda diye düsünmedim deil:))Canım karbonhidrat kısıtlamasıyla verdim çoğunu..
Günde 40 kbyi geçmiyorum...
Genel olarak güzel bitanemSelam kızlar menum
Kahvaltı 3 yemek kaşığı kiymali yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı labne peyniri
1 domates
Ara 1 mandalina
Ögle 1 kase mercimek çorbasi
4 kaşik yoğurt
Yarim dilim ekmek
Akşam 1 kase kurutulmuş taze fasulye
1 kase yoğurt
Su 2.5
Spor evi temizledim ama ciddi ciddi terledim.
20 dakika yürüyüş
Abla bende aksi bi durum olmassa gelinle oturmam ya kendimiz yasayamadik salak gibi kabul ettik.Valla bu zamanda kv le oturmayı kabul eden bi gelin bulunmaz heralde
Ben hem gelinim hemde kv yim
Mecburiyet olmadıktan sonra ne kv le nede gelinle oturmak istemem şahsen
Aksam sebze tarlasi gibi kizzzz sabaha cicek açarsin adasim menum guzel olmusBende menumu verıyım hazır olmak uzere
Sabah gojı ve suyu 10 dk sonra 2 hurma ve suyu
12:30 2 mını yumurta haşlama,1 çay kaşıgı fıstık ezmesi,yarım kk peynır,5 zeytın,yarım domates,2 dılım çavdar
16:20 1 kepce sarı mercımek çorbası
18:00 2 yk ıspanak sote,2 cıcek karnabahar,az brokolı, 2 kofte buyuklugunde haşlama tavuk gögsü ,1 yk yogurt,1 kase mercımeklı karabugdaylı kıvırcık salata az turp ve havuc
Su 2 ,5 lt
Buyuk fıncan yeşil çay
Yatmadan ınce yarım bardak gojı suyu
Çok geçmiş olsun cnmBayanlar oğlum 1.5 yaşında ve yaklasik 1haftadir hafif atesli37.5 38 arasi. Ben dislerinden diye dusunuyorum. 2 altta 4 ustte var agzinin ici oyle bir sis ki anlatamam. Zaten yemek yiyemiyor. Azcik pilav alsa aglayarak yutmaya calisiyor. Agridan cogneyemiyor yani.
ama ablasi kreste hep hastalaniyor ve kardesine bulastiriyor. Yine bulastirdi. 2 gündür öksürük var ve nefes alirken ses çıkıyor. Hastaneye goturmeye de korkuyorum. 2 cocuk domuz griinden ölmüş burada. Ve atesi 38.5 bugun. Bitkisel tavsiyeniz var midir. Ates düşürücü kullaniyorun 2 cesit dönüşümlü bugun de rahat nefes alsin diye ventolin surupa başladım.
1.5 aydir kizim krese basladi baslayali kisir döngümüz şü sekilde once kizim sonra oglum sonra esim. Sira ile. 2. Postayi geciriyorlar suanda.
Teşekkür ederim tatlım inşallah diyelimT tatlitambak mrb cnm seni özlemisim gercekten.
benita_ask goji ise yariyormu cnm
Mefkurem bu kdr kiloyu vermissin 65 i de görürsün cnm sana gıpta ediyorm gercekten.
muska77 o kdr kiloyu nasil verdn cnm tavsiyelerini bekliyorm sabirsizlikla :)
Menun guzel olmus cnm bu hafta herkes guzel menuler cikardi ben tirtladim azcıkınSelam kızlar menum
Kahvaltı 3 yemek kaşığı kiymali yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı labne peyniri
1 domates
Ara 1 mandalina
Ögle 1 kase mercimek çorbasi
4 kaşik yoğurt
Yarim dilim ekmek
Akşam 1 kase kurutulmuş taze fasulye
1 kase yoğurt
Su 2.5
Spor evi temizledim ama ciddi ciddi terledim.
20 dakika yürüyüş
Bence doktora götür ve cocuğun kreşteki öğretmenine soyle bu durumu. Hasta olan çocuğa izin versinler ki herkese bulaşmasin.Bayanlar oğlum 1.5 yaşında ve yaklasik 1haftadir hafif atesli37.5 38 arasi. Ben dislerinden diye dusunuyorum. 2 altta 4 ustte var agzinin ici oyle bir sis ki anlatamam. Zaten yemek yiyemiyor. Azcik pilav alsa aglayarak yutmaya calisiyor. Agridan cogneyemiyor yani.
Guzel menü afiyet olsun.Menümü bildireyim
Sabah 7 30 1 yumurtalı omlet 1 kk peynir 5 zeytin yarım dlm tb ekmeği
Öğlen 12.00 1 kase mercimek çorbası yoğurtlu brokoli 1 parça haşlanmış et
Akşam 18 00 1 kase sebze çorbası yoğurtlu kereviz
Su 2 lt olur inşallah
Spor 1 saat yürüyüş
Yok daha önceden zayiflama yarismasi topigindeydm. Bi süredir ara vermistm. Ara verdigim zamanlarda da sizin basarilarini takipteydim.Teşekkür ederim tatlım inşallah diyelim
Sendemi tomurcuk topiğindensin
Defnem evdekiler hasta ya sarimsagi sabah 2 ye cikardimCanım bitkisel şeyler için çok küçük ya..