💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bayanlar oğlum 1.5 yaşında ve yaklasik 1haftadir hafif atesli37.5 38 arasi. Ben dislerinden diye dusunuyorum. 2 altta 4 ustte var agzinin ici oyle bir sis ki anlatamam. Zaten yemek yiyemiyor. Azcik pilav alsa aglayarak yutmaya calisiyor. Agridan cogneyemiyor yani.
ama ablasi kreste hep hastalaniyor ve kardesine bulastiriyor. Yine bulastirdi. 2 gündür öksürük var ve nefes alirken ses çıkıyor. Hastaneye goturmeye de korkuyorum. 2 cocuk domuz griinden ölmüş burada. Ve atesi 38.5 bugun. Bitkisel tavsiyeniz var midir. Ates düşürücü kullaniyorun 2 cesit dönüşümlü bugun de rahat nefes alsin diye ventolin surupa başladım.
1.5 aydir kizim krese basladi baslayali kisir döngümüz şü sekilde once kizim sonra oglum sonra esim. Sira ile. 2. Postayi geciriyorlar suanda.
Canım bitkisel şeyler için çok küçük ya..

Menümü bildireyim
Sabah 7 30 1 yumurtalı omlet 1 kk peynir 5 zeytin yarım dlm tb ekmeği
Öğlen 12.00 1 kase mercimek çorbası yoğurtlu brokoli 1 parça haşlanmış et
Akşam 18 00 1 kase sebze çorbası yoğurtlu kereviz
Su 2 lt olur inşallah
Spor 1 saat yürüyüş

Selam kızlar menum
Kahvaltı 3 yemek kaşığı kiymali yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı labne peyniri
1 domates

Ara 1 mandalina

Ögle 1 kase mercimek çorbasi
4 kaşik yoğurt
Yarim dilim ekmek

Akşam 1 kase kurutulmuş taze fasulye
1 kase yoğurt

Su 2.5
Spor evi temizledim ama ciddi ciddi terledim.
20 dakika yürüyüş
Genel olarak güzel bitanem
Sadece tavsiye olarak labneyi pek önermem onun yerine beyaz peynir daha sağlıklı
Labneyi artık peynirlerden yapıyorlar
Bugün salata türü yememişin

Valla bu zamanda kv le oturmayı kabul eden bi gelin bulunmaz heralde

Ben hem gelinim hemde kv yim
Mecburiyet olmadıktan sonra ne kv le nede gelinle oturmak istemem şahsen
Abla bende aksi bi durum olmassa gelinle oturmam ya kendimiz yasayamadik salak gibi kabul ettik.
En guzeli uzak olmak kaynatam hem derdi yakin olak dalaşak uzak olak meee leşek :D

Bende menumu verıyım hazır olmak uzere

Sabah gojı ve suyu 10 dk sonra 2 hurma ve suyu

12:30 2 mını yumurta haşlama,1 çay kaşıgı fıstık ezmesi,yarım kk peynır,5 zeytın,yarım domates,2 dılım çavdar

16:20 1 kepce sarı mercımek çorbası

18:00 2 yk ıspanak sote,2 cıcek karnabahar,az brokolı, 2 kofte buyuklugunde haşlama tavuk gögsü ,1 yk yogurt,1 kase mercımeklı karabugdaylı kıvırcık salata az turp ve havuc

Su 2 ,5 lt

Buyuk fıncan yeşil çay

Yatmadan ınce yarım bardak gojı suyu
Aksam sebze tarlasi gibi kizzzz sabaha cicek açarsin adasim menum guzel olmus :-)

Bayanlar oğlum 1.5 yaşında ve yaklasik 1haftadir hafif atesli37.5 38 arasi. Ben dislerinden diye dusunuyorum. 2 altta 4 ustte var agzinin ici oyle bir sis ki anlatamam. Zaten yemek yiyemiyor. Azcik pilav alsa aglayarak yutmaya calisiyor. Agridan cogneyemiyor yani.
ama ablasi kreste hep hastalaniyor ve kardesine bulastiriyor. Yine bulastirdi. 2 gündür öksürük var ve nefes alirken ses çıkıyor. Hastaneye goturmeye de korkuyorum. 2 cocuk domuz griinden ölmüş burada. Ve atesi 38.5 bugun. Bitkisel tavsiyeniz var midir. Ates düşürücü kullaniyorun 2 cesit dönüşümlü bugun de rahat nefes alsin diye ventolin surupa başladım.
1.5 aydir kizim krese basladi baslayali kisir döngümüz şü sekilde once kizim sonra oglum sonra esim. Sira ile. 2. Postayi geciriyorlar suanda.
Çok geçmiş olsun cnm
Eminim küçük cocugu olan arkadaşlar yardımcı olur
Benim en küçüğü 25 yaşında olduğu için baya uzağım bu konulardan

Selam kızlar menum
Kahvaltı 3 yemek kaşığı kiymali yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı labne peyniri
1 domates

Ara 1 mandalina

Ögle 1 kase mercimek çorbasi
4 kaşik yoğurt
Yarim dilim ekmek

Akşam 1 kase kurutulmuş taze fasulye
1 kase yoğurt

Su 2.5
Spor evi temizledim ama ciddi ciddi terledim.
20 dakika yürüyüş
Menun guzel olmus cnm bu hafta herkes guzel menuler cikardi ben tirtladim azcıkın :-)

Bence doktora götür ve cocuğun kreşteki öğretmenine soyle bu durumu. Hasta olan çocuğa izin versinler ki herkese bulaşmasin.

Menümü bildireyim
Sabah 7 30 1 yumurtalı omlet 1 kk peynir 5 zeytin yarım dlm tb ekmeği
Öğlen 12.00 1 kase mercimek çorbası yoğurtlu brokoli 1 parça haşlanmış et
Akşam 18 00 1 kase sebze çorbası yoğurtlu kereviz
Su 2 lt olur inşallah
Spor 1 saat yürüyüş
Guzel menü afiyet olsun.

Back
X