💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben de çok iatiyorum bazen bazen de biraz kilo vereyim diyorum. Bu kiloyla hamile kalırsam çok sıkintı çekerim ben de beebeģim de. Görümcem bu sebepten erken doğum yaptı, korkuyorum kücücük çocuğa eziyet olur diye.

Hic korkma canım benim olsa daha dikkatli veslenirsin. Ben 1. Gebeligimde bilincsiz beslendim 30 kilo civari aldim. Ikinci de ise sadece 7 kilo ile gebeligi bitirdim

Günaydınnnnn canlar

Gunaydinnnnn. Kar yagmisss :)

Zuhal ablaaaa kac kilosunnnnn bugun senin.tarti gununnn.

Defneee sen de mi bugun tartiliyordun ki oyleysee sen de kac kilosunnnn :)
Emelcim bizde artık cuma tartılıyoruz
Ama tartı beni mutlu etmedi
Muhtemelen regli şişliği var
Heralde bikaç güne olacam

Senin oğluş nasıl oldu bugün daha iyimiydi

günaydın, teşekkür ederim ablam, daha iyiyim yeme ataklarım kesildi, diyete adapte olmaya başladım :KK54:
İşin zorunu başarıp başlamışınya tatlım
Arkası gelir zaten

Kızlar küçüğüm çok hasta okula göndermedim.
Biraz onunla ilgileneyim.
Bugün beni mazur görün arada gelirim ama sizsiz duramam ben..
Yazıkkk sıra onamı geldi
Sen cocukla ilgilen cnm çok geçmiş olsun

Kızlar ben şimdi hazırlanıcam.
Saat 11'de endokrin randevum var.
Sonra görüşürüz.
haberlerini bekliyoruz Reyhanım

Canim goturecegim randevu aldik bugun. Sakin olan bir hastaneden. Ates olmasa yine goturmeywcegim de ates 1 hafta oldu bir turlu dusmuyor ama cok yukselmiyorda. Sende dişün etkis olabilir mi. Olsa bile bu kadar ates surmez diyorum kendi kendime ama oyle bir şiş ki o azi dişler sorma gitsin
Azi ve köpek disleri cok zorluyor bebekleri belkide distendir cnm. Jel aldinmi agzina sürmek icin bayagi ferahlatiyor jeller.

geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun ablacım.

muska77 muska77 geçmiş olsun canım hastayken daha nazlı oluyorlar özel ilgi bekliyorlar...
Canım arkadaşlarım hepiniz çok sağolun..
Nazlı olmuyor aksi oluyor benim oğlan hasta olunca..
Bu saat oldu bir lokma yediremedim ne yaptıysam..
Pes ettim buraya geldim..

dün tartıldım son halim 67,8 tatlım
Tebrikler azimli kız...
günaydın herkeslereeeeee
emelcim defnecim geçmiş olsun
Sağolasın canım.
Yazıkkk sıra onamı geldi
Sen cocukla ilgilen cnm çok geçmiş olsu
Sorma :(
Simdi sevgili doktorunuzdan geldik abla.bogazi gecer belki ama yesilimsi sinuzit akintisi var onun icin antibiyotik vercem dedi.
Hic hoslanmiyom su ilac isinden ya hangisi dogru cozemedim
Anacım bende sevmiyorum ama mecbur kalınca kullanmak zorunda kalıyoruz işte :(

Gecmis olsun canim
Çok sağolun can arkadaşlarım benim.

Kizlar brni afferin eskisi kdr duzenli gelemiyorum topigr. Tezimi yazmaya basladm ve beynim kece olana kdr calisiyorum. Yandigni hssednce brz ara veriorum tbiki ama surekli blgyr basnda oldgm icn gozlermi kapatio dnleneblmkmistyrm sadece. Dn de yorgnlktan menu oaylasimi yapamadm. Brz duzene girnce daha dznli gelmeye calsixam gene

Kizlar brni afferin eskisi kdr duzenli gelemiyorum topigr. Tezimi yazmaya basladm ve beynim kece olana kdr calisiyorum. Yandigni hssednce brz ara veriorum tbiki ama surekli blgyr basnda oldgm icn gozlermi kapatio dnleneblmkmistyrm sadece. Dn de yorgnlktan menu oaylasimi yapamadm. Brz duzene girnce daha dznli gelmeye calsixam gene
Kolay gelsin bitanem sen işine bak..

Back
X