- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
benimde pazartesi randevum var ama ben de tam tersi hamiş olmak için canatıyorum tabihayırlısı gülümm
Allah gonlune gore versin. Cocugun var mi hic
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde pazartesi randevum var ama ben de tam tersi hamiş olmak için canatıyorum tabihayırlısı gülümm
Ben de çok iatiyorum bazen bazen de biraz kilo vereyim diyorum. Bu kiloyla hamile kalırsam çok sıkintı çekerim ben de beebeģim de. Görümcem bu sebepten erken doğum yaptı, korkuyorum kücücük çocuğa eziyet olur diye.
Emelcim bizde artık cuma tartılıyoruzGunaydinnnnn. Kar yagmisss :)
Zuhal ablaaaa kac kilosunnnnn bugun senin.tarti gununnn.
Defneee sen de mi bugun tartiliyordun ki oyleysee sen de kac kilosunnnn :)
İşin zorunu başarıp başlamışınya tatlımgünaydın, teşekkür ederim ablam, daha iyiyim yeme ataklarım kesildi, diyete adapte olmaya başladım![]()
Yazıkkk sıra onamı geldiKızlar küçüğüm çok hasta okula göndermedim.
Biraz onunla ilgileneyim.
Bugün beni mazur görün arada gelirim ama sizsiz duramam ben..
haberlerini bekliyoruz ReyhanımKızlar ben şimdi hazırlanıcam.
Saat 11'de endokrin randevum var.
Sonra görüşürüz.
Günaydın cnmHerkese gunaydinnnnnn
Azi ve köpek disleri cok zorluyor bebekleri belkide distendir cnm. Jel aldinmi agzina sürmek icin bayagi ferahlatiyor jeller.Canim goturecegim randevu aldik bugun. Sakin olan bir hastaneden. Ates olmasa yine goturmeywcegim de ates 1 hafta oldu bir turlu dusmuyor ama cok yukselmiyorda. Sende dişün etkis olabilir mi. Olsa bile bu kadar ates surmez diyorum kendi kendime ama oyle bir şiş ki o azi dişler sorma gitsin
Günaydın cnm
Senin oğluş düzeldimi
Gecms olsn cnmKızlar küçüğüm çok hasta okula göndermedim.
İltihap varsa antibiyotik gerekir cnmSimdi sevgili doktorunuzdan geldik abla.bogazi gecer belki ama yesilimsi sinuzit akintisi var onun icin antibiyotik vercem dedi.
Hic hoslanmiyom su ilac isinden ya hangisi dogru cozemedim
Kızlar küçüğüm çok hasta okula göndermedim.
Kızlar ben şimdi hazırlanıcam.
Sonra görüşürüz.
geçmiş olsun canım
G.olsun defne
Geçmiş olsun ablacım.
Canım arkadaşlarım hepiniz çok sağolun..muska77 geçmiş olsun canım hastayken daha nazlı oluyorlar özel ilgi bekliyorlar...
Tebrikler azimli kız...dün tartıldım son halim 67,8 tatlım
Sağolasın canım.günaydın herkeslereeeeee
emelcim defnecim geçmiş olsun
SormaYazıkkk sıra onamı geldi
Sen cocukla ilgilen cnm çok geçmiş olsu
Anacım bende sevmiyorum ama mecbur kalınca kullanmak zorunda kalıyoruz işteSimdi sevgili doktorunuzdan geldik abla.bogazi gecer belki ama yesilimsi sinuzit akintisi var onun icin antibiyotik vercem dedi.
Hic hoslanmiyom su ilac isinden ya hangisi dogru cozemedim
Gecms olsn cnm
Çok sağolun can arkadaşlarım benim.Gecmis olsun canim
Kolay gelsin bitanem sen işine bak..Kizlar brni afferin eskisi kdr duzenli gelemiyorum topigr. Tezimi yazmaya basladm ve beynim kece olana kdr calisiyorum. Yandigni hssednce brz ara veriorum tbiki ama surekli blgyr basnda oldgm icn gozlermi kapatio dnleneblmkmistyrm sadece. Dn de yorgnlktan menu oaylasimi yapamadm. Brz duzene girnce daha dznli gelmeye calsixam gene
Gecms olsn cnm. Sonclari ciknca hbr edersin.Kızlar ben şimdi hazırlanıcam.
Sonra görüşürüz.
Al sana spor emelim daa ne istiosn beben sana yardmci olmaya calsior:))Kolay gelsin birgul.
İyi zuhal abla sukur hasta degilde huysuz bide surekli yurut diyor valla.halim.kalmiyor onu yurutecek
Regl yaklastiysa elbet siser abla vucur ki sen misafirlere lahmacun