- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bırakma ama biraz ögunleri arttır. Herşeyden az az yemeye geç. Yoksa kilonu korumak zor olabilir. Aaahh aaahhh ben de birgün o kilolara düşer miyim.Ooooffff valla bıktım bıraksaammı dşyeti acaba takımdanda çıksam yada izne ayrılsammm
Artık bıktık cnm ondanYa zuhal bu diyet işi önceden daha kolaydı sanki ben son bir aydır Yapmak istemiyorum.
Yemeklere dalmak ekmeği boğulurcasına yemek istiyorum..
Çokmu kıstık acaba bilemiyorum ama sürekli bir yeme isteğim var.
İnan bana zor duruyorum.
İçim dışım su oldu yemek aklıma geldikçe içmekten..
Çok bunaldım ya![]()
Benim.canimda hic tatli cekmez hep hamur isi![]()
Zaten her cuma ödül öğünü yapıyorum ama yetmiyor artık..
8,00
2 dl tam buğ/2 yumurta/2 cherry dom/2 çay kaş. reçel
14,00
5 hurma / 4 kaşık yoğurt
16,40
3 hurma /3 kaşık yoğurt
İstediğin kiloya sağlıkla inersin inşallah canım.Bence bırakma ama biraz ögunleri arttır. Herşeyden az az yemeye geç. Yoksa kilonu korumak zor olabilir. Aaahh aaahhh ben de birgün o kilolara düşer miyim.
Çok sıkıldım emel.Hayirrrrr sakinnnnn birakmmaaaaa diyet listeni degistir.
Devam ediyorum ama bide bana sor çok mutsuzum yaArtık bıktık cnm ondan
Dile kolay 1 sene
Senin maşallahın var yine benim gibi şımarmadın
Dilim ne kadar daha vereyim desemde
Alt beynimde bu kadar yeter, artık şişkoluk bi durumun yok diyor
O yüzdende tam motive olamıyorum
Benim önce beynimi ikna etmem gerekiyor
Aslında kendim istediğim için değil sadece takımdakilerden sizden utandığıma düşe kalka devam ediyorum
Canım 3 gündür hurma yapıyorum800 kalorı 1000 cıkarabılırsın hatta senın kılonda 1200 kadar yolu var ızne ayrılmada bır hafta abartmadan evdekılerle yemek ye bıde bu hurma yogurt yoruyor ınsanı az yemıssın ama kalorın 800 bende bu cıvarda alıyorum ama sebzeden bıde bu hurma medıne dımi
Bende bikaç Kilo o kadar farketmiyor cnmZuha abla utanacak birsey yok ki. sen nadil mutlu hissedecegini sorgula ve yonunu belirle bence
Defnecim sen hedefinin yüzde 80 ni zaten vermişindirİstediğin kiloya sağlıkla inersin inşallah canım.
Çok sıkıldım emel.
Devam ediyorum ama bide bana sor çok mutsuzum ya
Canım 3 gündür hurma yapıyorum
Bu duygu son 1 aydır benimle.
Ooooffff valla bıktım bıraksaammı dşyeti acaba takımdanda çıksam yada izne ayrılsammm
75ti onu tutturunca 65 yaptimDefnecim sen hedefinin yüzde 80 ni zaten vermişindir
İstersen mezun olursun
Hedefin kaç yazıldıydı
Sizleride bunalttim ozur dilerim Hepinizden.Sakin ha tekrar kilo alip donersin 7 kilo alarak donen biri olarak diyorum yani
Artık bıktık cnm ondan
Dile kolay 1 sene
Senin maşallahın var yine benim gibi şımarmadın
Dilim ne kadar daha vereyim desemde
Alt beynimde bu kadar yeter, artık şişkoluk bi durumun yok diyor
O yüzdende tam motive olamıyorum
Benim önce beynimi ikna etmem gerekiyor
Aslında kendim istediğim için değil sadece takımdakilerden sizden utandığıma düşe kalka devam ediyorum
Sizleride bunalttim ozur dilerim Hepinizden.
Ama gerçekten iyi degilim
Takıma kaç kiloyla başladın75ti onu tutturunca 65 yaptim
25 kilo azmi? Deli kız!Ahhh defnemmm b
25 kilo.vermisim.ki. sizinkinin yanindan gecemez.bazen bizde coooook bikiyoruz cok normal tepkiniz mutsuzlugunuz.
Bilemedim ki napsakk ama birakmaniza da icim elvermiyo offf bi sey yapmamiz lazim![]()
95 yada 96 ydi galiba.Takıma kaç kiloyla başladın