- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğe sabah lavaboya çıktıktan sonra tartıldıysan üzgünüm ama o 300 su değildir moral bozma ama durmak yok yola devambugünü sevmedim tartıda. gerçi gece çok susadım ve su içtim ondan mı bilmiyorum ama +300
cuma 67,6
bugün 67,9
fark +300
![]()
Yazalim napayim. Ama 2 gundur aksam menusune kadar cok guzel gtiim. Aksam hep cozuttum yaaa .
Ve bana arti bir olarak geldi
86.6 ama size soz olsun cumaya 84 leri gorecem
Kızlar dun yazdıgim menu yorumlari internetten dolayi bugun sayfaya gelmiş.
Bildirime gelirsek
Cuma 87.1
Bugun 86.5
Fark -600
Ölçüler 119 - 87 - 102kalçadan şikayetçiyim.
Eğe sabah lavaboya çıktıktan sonra tartıldıysan üzgünüm ama o 300 su değildir moral bozma ama durmak yok yola devam
Birgül ve @EMELinEMELi emzirme avantajını yaşıyorsunuz he dikka edin canlarim siz emi78,7ydi cuma
Bugun 78,5
Tabi aksam yazmaya firsat bulamadigm patates kizartmasi faciasndan sonra -200u opup basima koyuyorm ve sukrediorm su an
Hiç duymadım Nasıl bişey
Canik ben ebeyim. Çalışmıyorum suanda ama normal dogum gibisi yok.ilk cocugumda cok istememe ragmen diyabet hipetansiyim ve 4.5 kilo olan iri bebek ten dolayi sezeryan oldum. W. Dogum icinse sezeryan sonrasi normal dogum icon kac dr gittim ama batmanda yapan olmadı. Buyuk sehirde olsam denerdim. Kismet 3.ye artık. Sezeyanin kac yil gecse de o inceden inceye sizisi gecmiyor...
rahat gibi gorunse de degil aslinda. Sezeyan bir ameliyattır. Tercih meselesi degil.risk varsa sezeryan olunmali
Bn bi ara siyah pirince takmistm cnm ama snn dedigmi duymamistm daha once. Bakiym bi nettn merk ettm
Geçmiş olsun canım menude guzel.
Sana güzel yazmaktan biktin kız azck kaçamak yasp![]()
Kimilerin fobisi var.irite oluyo insan dogru ama kadin olarak karsilascak bisey mecbur. Ben hep elbise giyer giderim dimbizlak kalmam:)
Gozun aydın kız.Cuma97
Bugün 96.8
-200
Ayyyy nihayet dustum 97 den yaaaa çok mutluyum yasasinnnnn 200 gr da olsa çok mutluyum a dosstlar![]()
+200den bisey olmaz korkma.Bugün korkarak çıktım tartıya korktuğum kadsr olmadı şükür
Cuma 86.5
Bugün 86.7
200 gr almışım onuda bugün göndermeliyim
Ölçülerim 103-89-110
Elimden geldiğince yardım ederim hayatım.Ah canim ben de kb diyetine basliyorum bugun ama kb yi yavas yavas düşürmek istiyorum 45 50 arasi tutacam ilk. Bana yardimci olursun dimi. Yoksa benim menuler cok guzel gidoyor aksama hepsi gume gidiyor
Tebrikler.herkese günaydıııın
mutlu az kalorili bol eksili bir hafta olsun inşallah:))
kilom 63.9 du cuma
bugün 63.8 dün kü kapuska faciasından sonra artı dwğilim şükür
Vaaaauuuuvvv bu ne kız?Hayırlı sabahlar kızlar
Cuma kilo 79.3
Pazaretrsi. 77.9
Fark. 1.4
Çok sevinçliyim
Ölçüler 103 87 116
Azmettim su 3 kilo veren kızı geçicemGozun aydın kız.
+200den bisey olmaz korkma.
Elimden geldiğince yardım ederim hayatım.
Tebrikler.
Vaaaauuuuvvv bu ne kız?
Uzulme gider o yarına.bugünü sevmedim tartıda. gerçi gece çok susadım ve su içtim ondan mı bilmiyorum ama +300
cuma 67,6
bugün 67,9
fark +300
![]()
Bende artiyim ama inan öyle hastayimki umurumda değil.Yazalim napayim. Ama 2 gundur aksam menusune kadar cok guzel gtiim. Aksam hep cozuttum yaaa .
Ve bana arti bir olarak geldi
86.6 ama size soz olsun cumaya 84 leri gorecem
Gidecek hepsi merak etme.Kızlar dun yazdıgim menu yorumlari internetten dolayi bugun sayfaya gelmiş.
Bildirime gelirsek
Cuma 87.1
Bugun 86.5
Fark -600
Ölçüler 119 - 87 - 102kalçadan şikayetçiyim.
Birgül böyle konuşmaya devam edersen topikce toplaşıp dovecez seni ha!78,7ydi cuma
Bugun 78,5
Tabi aksam yazmaya firsat bulamadigm patates kizartmasi faciasndan sonra -200u opup basima koyuyorm ve sukrediorm su an
100gr artı artıdan sayılmaz.Ben de kilo bildireyim.
105,6 yani +100 offf...
Aynen mugecan haklisn walla durumumuz cok kritik:))Birgül ve @EMELinEMELi emzirme avantajını yaşıyorsunuz he dikka edin canlarim siz emi
Cnm ymrta gelistirici kurler filan var. deniyo msn onlari? Ayrica gtms kilo su 60lari gor artik hakediosunkızlar merhaba dr dan yeni geldim daha yumurta büyümemiş 16 mm olması gerekirken 10 mm cumaya tekrar kontrole çağardı takip edicem dedi off ağlayarak çıkmadım bu kez ama canım çokk sıkkınnn
sabah tartıldım
cuma;71
bugün;70
fark;_1
Walla defnecan mugenn dedgi gbi sanrm emzirmenin avantajlari bnlar. Ama dile kolay neredyse 40 kilo aldm hamilelikte. Bu kdrcik da oluversn haa yyip yiyp haftada iki kilo verirsem dovun amaUzulme gider o yarına.
Bende artiyim ama inan öyle hastayimki umurumda değil.
Gidecek hepsi merak etme.
Birgül böyle konuşmaya devam edersen topikce toplaşıp dovecez seni ha!
100gr artı artıdan sayılmaz.
kilon güzel gitmis canim kafanı takma odaolacak.kızlar merhaba dr dan yeni geldim daha yumurta büyümemiş 16 mm olması gerekirken 10 mm cumaya tekrar kontrole çağardı takip edicem dedi off ağlayarak çıkmadım bu kez ama canım çokk sıkkınnn
sabah tartıldım
cuma;71
bugün;70
fark;_1
şu an bişey yapmıyorum gülümm cumaya da bişey değişeceğini sanmıyorum ama dr çağardığı için gidicem sabr edicem bu zaamandan sonra gülümmCnm ymrta gelistirici kurler filan var. deniyo msn onlari? Ayrica gtms kilo su 60lari gor artik hakediosun
offf ablammmm içim sıkılıyorr ama ne yapim elimden bişey gelmiyorrkilon güzel gitmis canim kafanı takma odaolacak.
Kuzum ben entel dantel seyleri yemeye yeni seyler denemeye bayildigm icin bnm cok hosuma gtmsti. Hatta topiktekiler bilir siyah pirincle sekersiz sutlac yapiodum bi ara tatli niyetine yiodum.) kendine has bi kokusu var. ben sevmistim.Canım ben de daha önce hiç yemedim normal mercimek gibi değil.
Şekli de daha değişik. Pişirince mercimek gibi lapa olmuyormuş tane tane kalıyormuş.
Canım eltim de Batman'da sezeryan sonrası normal istedi ama yapmadılar.
Sen Batman'da mı yaşıyorsun?
Bende farklı bir durum var sezeryan benim için tercih meselesi deil zorunluluk.
Zaten sezeryan olamazsın normal doğum yapmak zorundasın deseler çocuk yapmam o derece yani.
Siyah pirinç hiç tüketmedim ben canım tadı nasıl?
Teşekkürler abliş :)
Benimki fobiden de ileri bir şey.
Allah mecbur bırakmasın :)