💓ŞUBAT 2025 KLOMEN KULLANANLAR TOPLAŞALIM 💓

Siz kç yıllık evlisiniz ve ne için gidiyorsunuz
4 yıllık evliyim ama 2 senedir bebek düşünüyoruz normal yolla hiç hamile kalamadım pcosum var buraya tasınali daha bı sene olmadı Trakya üniversitesine git dediler gittim bı kere asılama oldu ama tutmadı Enis hocayı bende duydum hatta Edirne'de bı arkadaş demişti Kırklarelinde Enis hoca var yeni gelmiş galiba asılama için ona git olmazsa tüp bebeğe buraya gelirsin diye ama nasip olmadı gitmek nasıl tedavisi memnun musunuz

Canım valla bende ilk kez gittim.37 yaşındayım 10 aylık evliyim aşılama yapacağız 2 kere sonra tutmazsa tüp bebek dedi cv sine baktım başarılı .hacettepe Üniversitesi tıp fakültesinden mezun yeni gelmiş buraya önceden zeynep kamilde çalışmış.aşırı hızlı konusuyor,görsen prof demezsin 45 50 kilo 1.50 boylarında

Peki ücretli mi burası da ben Edirne'de muayene ücreti veriyorum ama rapor çıkarttılar iğneler ilaçlar çok uyguna geldi burdada böyle rapor işlemleri var mı yanlıs anlamayın raporda belli kriterler var yaş gibi vs. hani sizde olmamış olabilir ama gördünüz mü diğer hastalarda

Bu zaten kanunen var.şartları taşıyan herkese bu ilaçlar verilir.3 bine yakım tuttu benimkiler vitaminler hariç.muayene vs Ücretsiz orada prof.koray bey bir kere muayene etmişti beni kasım aralık gibi 600 tl muayene ödedim ama baktım ki gerek yok.kırklatelinde devm etmeye karar verdik.hsg için lazımdı bir hocaya görünmek istek kağıdı almak için

Sizinkide uygun olmuş teşekkür ederim bilgilendirdigin için bende bı gözükücem Enis hocaya nasipse bikere de burda deniyim

Senin nasıl oldu canım
Bende Koray hocaya gidiyorum dediğiniz gibi muayene 600 TL ilaçlarda 1500 tuttu eşimde bı sıkıntı yok ama ben pcos oldugum için maalesef olmadı aşılama işlemim çok kolaydı hiç bişey hissetmedim sonrası belirtilerim de çoktu kasık göğüs ağrısı akıntı gibi ama tutmadi ilk denemenizde nasip olmadı şimdi 1 aylık ara verdi önümüzdeki reglinde gel dedi tekrardan asılama icin galiba

İlaç ne verdi canım 1500 az tutmuş

İlk yumurta büyütmek için letu verdi daha sonra gonal f 450 iğne ve ovitrelle çatlatma iğnesi raporlu olduğu için çok uyguna geldiler bana
Cuma kontrolüm var.adetimin 1.günü başladım.her zaman adetin 14 günü pik görürürm.ovuşasyon testiyle tkip ediyorum.instagramın var mı iletişimde olalım

Cuma kontrolüm var.adetimin 1.günü başladım.her zaman adetin 14 günü pik görürürm.ovuşasyon testiyle tkip ediyorum.instagramın var mı iletişimde olalım
İnşallah güzel sonuçlar alırsın kendi adıma yok Instagramim ama öylesine resimsiz kullandıgım bı hesap var ordan iletişimde olalım isterseniz bana söyleyin adınızı ben takip ediyim sizi beni bulamazsınız belki

Aynı benimde 2 gün kaldı .Doktorum bu ay olmadı dedi ama benim çok koku hassasiyetim var hemen öğürme geliyor ,yorgunluk var .Regl öncesi genelde mide bulantısı olmazdı bakalim nasip .
Ben belirti aramıyorum artık karnım ağrıyor regli başlayacak gibi ara ara birde göğüs hassasiyeti var başka birşeyim yok

Kızlar nasılsınız ayaklarım çok ağrımaya başladı benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…