- 29 Temmuz 2024
- 966
- 329
- 23
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Bizim sprem sorunu var o yüzden üst üste değerlendirmedik canım hayırlısı olsun inşallahArtık bitmiştir bizim değerlendırme işi ilk 3 gün önemli demişti değerlendırdık tamam artık hayırlısı inşallah
femera kullanırken ovulasyon testi yapmışmıydınız pekiCanım benim ovitrelle etkisi senin böyle çıktıysa 18-20 arasıdır büyük ihtimalle
Yaptım düzenli değil 16 mm iken yaptım silik çıktı innovita markası ama benim çok fazla küçük yumurtam vardı ondan da olabilirfemera kullanırken ovulasyon testi yapmışmıydınız peki
Aynen letu ya da femara deneyin onlar tek ama sağlam yumurta üretiyorKlomen kullandım ben ama bu ay olmazsa bu femare yı istiyorum
Öyle mi ya gerçekten benimde tek yumurta oldu femarayla inşallah hayırlısı olurrAynen letu ya da femara deneyin onlar tek ama sağlam yumurta üretiyor
Çok teşekkür ederim yarın alıp kullandırayım bari bizde 26’sında yumurta takibine gideceğiz ama yine olmayacak muhtemelen bu ayda. Sadece klomen ve çatlatma iğnesi ile olsaydı olurdu bugüne kadarHayırlısı olsun kecıboynuzu yesin eşiniz çerez vs yiyordur ama kecıboynuzu mutlaka yesın
Evet femara genelde tek bir yumurta üretir ama sağlam sağlıklı yumurtadir, klomen ise iki üç yumurta üretir. Yani bence pcos kist vs varsa en iyisi femara kullanmak, tek bir yumurta olsun ama iyi olsun ki bebiş olsunÖyle mi ya gerçekten benimde tek yumurta oldu femarayla inşallah hayırlısı olurr
Benim bir de zor büyüdü ya baya sürdü büyümesi bende de pcos var inşallah emeklerimiz boşa gitmezEvet femara genelde tek bir yumurta üretir ama sağlam sağlıklı yumurtadir, klomen ise iki üç yumurta üretir. Yani bence pcos kist vs varsa en iyisi femara kullanmak, tek bir yumurta olsun ama iyi olsun ki bebiş olsun
Regl mi oldunBizz geldikk
İnşalllah camım ne zaman test yapcan sen 14 gün geçsin iğneden 15. Günü yap ben merak ediyorum senldeBizim sprem sorunu var o yüzden üst üste değerlendirmedik canım hayırlısı olsun inşallah
Diğer aya Allah nasip etsin sana inşallah canımBizz geldikk
Bana çok yumurta sağlam yumurta olsaAynen letu ya da femara deneyin onlar tek ama sağlam yumurta üretiyor
Orası hiç belli olmaz ilişki sonrası yüz üstü de yatmayı deneyın olur mu bol dua allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat bambaşka bişi rabbim her isteyene versınÇok teşekkür ederim yarın alıp kullandırayım bari bizde 26’sında yumurta takibine gideceğiz ama yine olmayacak muhtemelen bu ayda. Sadece klomen ve çatlatma iğnesi ile olsaydı olurdu bugüne kadar
Evett başladı canım yarın doktora gideceğim aşılama için ön hazırlıklar olacak galibaRegl mi oldun
İnşallah canım benim senin güzel haberlerini alırım İnşallah yarın tekrar sıfırdan doktora gidip başlayacağım benDiğer aya Allah nasip etsin sana inşallah canım
Canım ben sabırlı değilim hiç zaten merak etme kesin yaparım hahahahasİnşalllah camım ne zaman test yapcan sen 14 gün geçsin iğneden 15. Günü yap ben merak ediyorum senlde
Canım senim kaç kere ilaçla denemen olduEvett başladı canım yarın doktora gideceğim aşılama için ön hazırlıklar olacak galiba
Allah im kolaylıklar nasip etsin canımEvett başladı canım yarın doktora gideceğim aşılama için ön hazırlıklar olacak galiba
son adetin olsun inşalllaaaah 9 ay araya çıkarsın alllahım inşallahhhhhhİnşallah canım benim senin güzel haberlerini alırım İnşallah yarın tekrar sıfırdan doktora gidip başlayacağım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?