- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Uzun zamandır giremedim hamilemisinnnnnnn sennnnnCanım bırak çatlatma iğnesini doktor ilişkiyi bile yasakladı çoklu gebelik olabilir diye
Eveeet şükür sonunda canım sende durumlar nasılUzun zamandır giremedim hamilemisinnnnnnn sennnnn
Tedavıyı bıraktığım gibi buralara girmedim ama 7 gün gecikmem var düğünümüz vardi test falan yapamadım ama bgun alıp yapıcamEveeet şükür sonunda canım sende durumlar nasıl
Ayyy hadi inşallah vardır beraber bekleriz son adet tarihim ne zamanTedavıyı bıraktığım gibi buralara girmedim ama 7 gün gecikmem var düğünümüz vardi test falan yapamadım ama bgun alıp yapıcam
25 Haziran canım seninAyyy hadi inşallah vardır beraber bekleriz son adet tarihim ne zaman
18 hazirandı hamileysen baya yakınız inşallah test yapınca haber ver25 Haziran canım senin
Gerçekten mi hadi bakalım yapınca mutlaka yazarım18 hazirandı hamileysen baya yakınız inşallah test yapınca haber ver
Hamileymişimmm ben şoktayım18 hazirandı hamileysen baya yakınız inşallah test yapınca haber ver
Yaaa çok iyii maşallah çok sevindimm kan ver hemenHamileymişimmm ben şoktayım
Şuan acile gidemem yarın gidicem canımYaaa çok iyii maşallah çok sevindimm kan ver hemen
Gecikmende varmış yanlış değildir bence atsana fotosunuİki test böyle yanlış olmas herhlde
Yarın veririm kan artık duruma göreGecikmende varmış yanlış değildir bence atsana fotosunu
Kızlar bir ben kaldım galiba bu üçlüdenAma hiç beklemiyordum kışın tekrar gideriz dediydim tedavı için vakti zamanı var derler ya gerçekten öyle
Yaaa umarım bu haberi tez zamanda alanlardan olursun peş peşe doğuralım inşallah gerçekten hıc beklemıyordum ben hâlâ ınanamıyorum gercı ilk oğlum tedavi ile oldu ıkıncıyı 2 yıla aşkımdır denıyoruz ama olmuyordu klomen kullandım 2 ay onlarda yumurtalar ya gelişmedi ya catlamadı ama kışa başlarız diyordum kafamda hamılelıkle ilgili hiç bişey yoktu nasıl oldu gerçekten şoktayım allah hayırlı zamanda hayırlısını sağlıklısını versin cumlemızeKızlar bir ben kaldım galiba bu üçlüdendua edin benimde tez zamanda sağlıkla bebişim olsun
Benim testim de böyleydi canım hayırlı olsun keseyi görürsün büyük ihtimalleYarın veririm kan artık duruma göre
Kızlar bir ben kaldım galiba bu üçlüdendua edin benimde tez zamanda sağlıkla bebişim olsun
Bak gerçekten bende kafadan atmıştım yeni eve taşındım haziran başı temizlik taşınma misafir derdi bitti tamam dedim kışa kadar doktora gitmicem olmazsa eşimin şubatta promosyon gelecek onunla tüp bebek yaptırırız dedim eşimle onayladı kafada hiç hamilelik yoktu tatil gezme planları yapıyordum adetten sonra ayvalığa gidek diyorduk adet olmadım kafadan çıkarınca oluyormuş kızlar benim 2 yılı geçti hiç olmadı femaralar çatlatma iğnesi hsg hiç işe yaramadıYaaa umarım bu haberi tez zamanda alanlardan olursun peş peşe doğuralım inşallah gerçekten hıc beklemıyordum ben hâlâ ınanamıyorum gercı ilk oğlum tedavi ile oldu ıkıncıyı 2 yıla aşkımdır denıyoruz ama olmuyordu klomen kullandım 2 ay onlarda yumurtalar ya gelişmedi ya catlamadı ama kışa başlarız diyordum kafamda hamılelıkle ilgili hiç bişey yoktu nasıl oldu gerçekten şoktayım allah hayırlı zamanda hayırlısını sağlıklısını versin cumlemıze
Yaaa umarım bu haberi tez zamanda alanlardan olursun peş peşe doğuralım inşallah gerçekten hıc beklemıyordum ben hâlâ ınanamıyorum gercı ilk oğlum tedavi ile oldu ıkıncıyı 2 yıla aşkımdır denıyoruz ama olmuyordu klomen kullandım 2 ay onlarda yumurtalar ya gelişmedi ya catlamadı ama kışa başlarız diyordum kafamda hamılelıkle ilgili hiç bişey yoktu nasıl oldu gerçekten şoktayım allah hayırlı zamanda hayırlısını sağlıklısını versin cumlemıze
Kızlar inanın aklımdan o kadar çıkartmak istiyorum ki ama başaramıyorum 3 kez klomen femara falan dedik bizde hsg çekildim 1.5 yıldır hiç gebelik oluşmadı bu ay son kez takip yaptıracağım sonrasında bırakacağım kışın tüp bebek düşünüyorum inşallah benimde sürpriz olur sizin bebişler gibiBak gerçekten bende kafadan atmıştım yeni eve taşındım haziran başı temizlik taşınma misafir derdi bitti tamam dedim kışa kadar doktora gitmicem olmazsa eşimin şubatta promosyon gelecek onunla tüp bebek yaptırırız dedim eşimle onayladı kafada hiç hamilelik yoktu tatil gezme planları yapıyordum adetten sonra ayvalığa gidek diyorduk adet olmadım kafadan çıkarınca oluyormuş kızlar benim 2 yılı geçti hiç olmadı femaralar çatlatma iğnesi hsg hiç işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?