💓ŞUBAT 2025 KLOMEN KULLANANLAR TOPLAŞALIM 💓

Arkadaşlar adetin 5. Günü klomene başladım sabah akşam bi adet dün bitti. Bugün kontrolüm vardı olgunlaşan bi yumurta görünmedi. Perşembe tekrar çağırdı böyle bi durum yaşayıp olgunlaşan oldu mu

Ama hiç beklemiyordum kışın tekrar gideriz dediydim tedavı için vakti zamanı var derler ya gerçekten öyle

Kızlar bir ben kaldım galiba bu üçlüden dua edin benimde tez zamanda sağlıkla bebişim olsun
Yaaa umarım bu haberi tez zamanda alanlardan olursun peş peşe doğuralım inşallah gerçekten hıc beklemıyordum ben hâlâ ınanamıyorum gercı ilk oğlum tedavi ile oldu ıkıncıyı 2 yıla aşkımdır denıyoruz ama olmuyordu klomen kullandım 2 ay onlarda yumurtalar ya gelişmedi ya catlamadı ama kışa başlarız diyordum kafamda hamılelıkle ilgili hiç bişey yoktu nasıl oldu gerçekten şoktayım allah hayırlı zamanda hayırlısını sağlıklısını versin cumlemıze

Kızlar bir ben kaldım galiba bu üçlüden dua edin benimde tez zamanda sağlıkla bebişim olsun
Bak gerçekten bende kafadan atmıştım yeni eve taşındım haziran başı temizlik taşınma misafir derdi bitti tamam dedim kışa kadar doktora gitmicem olmazsa eşimin şubatta promosyon gelecek onunla tüp bebek yaptırırız dedim eşimle onayladı kafada hiç hamilelik yoktu tatil gezme planları yapıyordum adetten sonra ayvalığa gidek diyorduk adet olmadım kafadan çıkarınca oluyormuş kızlar benim 2 yılı geçti hiç olmadı femaralar çatlatma iğnesi hsg hiç işe yaramadı

Kızlar inanın aklımdan o kadar çıkartmak istiyorum ki ama başaramıyorum 3 kez klomen femara falan dedik bizde hsg çekildim 1.5 yıldır hiç gebelik oluşmadı bu ay son kez takip yaptıracağım sonrasında bırakacağım kışın tüp bebek düşünüyorum inşallah benimde sürpriz olur sizin bebişler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…