Hamilelikte uzun süre bebe aspirinin kullanıldığını ilk kez duyuyorum...
canım bende içiyorum hamile kalmadan başladım hatta.ilk bebeğimin kalbi durduğu için karnımda.ama kan pıhtılaşması bende de yok.bunu içince bebeğim daha iyi beslenecek ve kan akışı daha iyi olacak diye söylemişti dr.ama 1 aydır yarım içiyorum artık.bende tedirgin olmuştum.birde nette okuduğum kadarıyla son 3 ayda içildiğinde bebeğin kalbine zararlı olduğu yazıyor.bir arkadaşımla aynı haftadayız oda hamiş ama ona dr.u doğuma kadar bütün içeceksin demiş.bende ne yaapacağımı şaşırdım.içsek bi türlü içmesek bi türlü...
Ne ilk hamileliğimde nede şu anki hamileliğimde bebe aspirini vermedi doktor. Yakın çevremde de kullanan hamiş görmedim.
Vitamin, demir, magnezyum türü ilaçlar veriliyor.
Belki senin durumun farklıdır.[/QUOT
Bende farklı olan sadece ilk hamileliğimde 8.haftada kalp durması..Önlem olarak verdi doktor..Sende ve
etrafında hiçkimse bunu yaşamamıştır o yüzden bilmiosundur..
Normalde 31 veya 32. haftaya kadar kullanılır zaten..Kaçıncı haftada başlarsan başla..Bazı hamileler doğuma
kadar kullanıyomuş..Benim merak ettiğimde 31.haftaya kadar kullananlar..Sonra herhangi bir problem
yaşadılarmı..
benim tansiyon problemim oldugu icin kullandim ben..19.haftada basladim sanirim 35te kestik 39+4 tede dogumum oldu bi sorun yasamadik sukur..benim doktorum o zaman kestirmisti...gecmis olsun saglikla gelsin melegin insallah
oğlumda doğuma kadar kullanmıştım
şimdi yine doğuma kadar kullanıcam.
Kızlar esas merak ettiğim kan pıhtılaşması sorunu olmayıpta bebe aspirinini doğuma kadar kullananlar..Bebeğin kalp kapakçığında sorun oluyo diye kestirdi bana doktorum..Dopuma kadar kullanan ve herhangi bir problem yaşamayanlar varmı..Cevap lütfen..
Tam da aklımdaki soru..Kızlar esas merak ettiğim kan pıhtılaşması sorunu olmayıpta bebe aspirinini doğuma kadar kullananlar..Bebeğin kalp kapakçığında sorun oluyo diye kestirdi bana doktorum..Dopuma kadar kullanan ve herhangi bir problem yaşamayanlar varmı..Cevap lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?