Bebe aspirini kullananlar kaçıncı haftaya kadar kullandınız..

brcsrtc

Allahım sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
208
3
96
46
İstanbul
Kızlar doktorum bana bebe aspirinini 31. haftada kesicez dedi..Ama bazı doktorlar doğuma kadar

içiriyomuş..Kullananan arkadaşlar kaçıncı haftaya kadar içtiniz merak ediyorum çok..Bende kan pıhtılaşması

yok ama bebeğe rahat kan gidiyo diye içtim ve şimdi bırakıcam sanki içim rahat değil..

Hamilelikte uzun süre bebe aspirinin kullanıldığını ilk kez duyuyorum...

Normalde 31 veya 32. haftaya kadar kullanılır zaten..Kaçıncı haftada başlarsan başla..Bazı hamileler doğuma

kadar kullanıyomuş..Benim merak ettiğimde 31.haftaya kadar kullananlar..Sonra herhangi bir problem

yaşadılarmı..

Ne ilk hamileliğimde nede şu anki hamileliğimde bebe aspirini vermedi doktor. Yakın çevremde de kullanan hamiş görmedim.

Vitamin, demir, magnezyum türü ilaçlar veriliyor.

Belki senin durumun farklıdır.

canım bende içiyorum hamile kalmadan başladım hatta.ilk bebeğimin kalbi durduğu için karnımda.ama kan pıhtılaşması bende de yok.bunu içince bebeğim daha iyi beslenecek ve kan akışı daha iyi olacak diye söylemişti dr.ama 1 aydır yarım içiyorum artık.bende tedirgin olmuştum.birde nette okuduğum kadarıyla son 3 ayda içildiğinde bebeğin kalbine zararlı olduğu yazıyor.bir arkadaşımla aynı haftadayız oda hamiş ama ona dr.u doğuma kadar bütün içeceksin demiş.bende ne yaapacağımı şaşırdım.içsek bi türlü içmesek bi türlü...

Benimde ilk bebeğimin kalbi 8. haftada durduğu için verdi doktor..Aynen bende tedirginim ya..Sanki bebe

aspirini daha çok besliyo iyi hissettirio..Sana doktorunmu 31.haftadan sonra yarım iç dedi canım..

Sizin bebeğinizin kalbi ilk haftalarda durduğu için vermiş doktorunuz.
Normalde kullanılmıyor çünkü onu biliyorum.
Ne yakın çevremdeki hamile arkadaşlarımın doktorları ne de kendi doktorum bana böyle birşey önerdi ve söyledi.
Geçmiş olsun .

benim tansiyon problemim oldugu icin kullandim ben..19.haftada basladim sanirim 35te kestik 39+4 tede dogumum oldu bi sorun yasamadik sukur..benim doktorum o zaman kestirmisti...gecmis olsun saglikla gelsin melegin insallah

benim tansiyon problemim oldugu icin kullandim ben..19.haftada basladim sanirim 35te kestik 39+4 tede dogumum oldu bi sorun yasamadik sukur..benim doktorum o zaman kestirmisti...gecmis olsun saglikla gelsin melegin insallah

Amin canım inşallah..

5aylıkken başlatmıştı doktor,doğuma iki hafta kalana kadar devam ettim.bebeği besleyen damarda kan pıhtılaşması olmuş,yeterince beslenemiyordu,o yüzden kullanmak zorunda kaldım.ben çok tuz tüketmiştim,çok fazla turşu yedim,ondanmış dedi doktor.bir akrabamda da aynı sorun varmış,kanı pıhtılaşıyormuş o da kullandı,hatta yeterli olmayınca karından iğne olmaya başlamıştı.

Kızlar esas merak ettiğim kan pıhtılaşması sorunu olmayıpta bebe aspirinini doğuma kadar kullananlar..Bebeğin kalp kapakçığında sorun oluyo diye kestirdi bana doktorum..Dopuma kadar kullanan ve herhangi bir problem yaşamayanlar varmı..Cevap lütfen..

bende arkadasımın dediği gibi aynı soru var aklımda? dr. bebe aspirini kullan dedi, 7 aya kadar, başka bi dr. ise kullanacaksın demedi. kafam karışık???

Tam da aklımdaki soru..
Var mı cevabını bilen,duyan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…