Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebe bakım çantası

sevdajin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
68
24
38
39
Merhaba sevgili cici anneler ve anne adayları bebişim için "bebek bakım çantası" almak istiyorum ama neye dikkat etmem gerekiyor çantanın hangi özellikleri olmalı vs. bunlarda bana yardımcı olur musunuz:anneadayı: kendinize hangi çanta modelleri aldınız? Yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba canım ben de ilk kez alacağım tecrübeli değilim ama bence sırt çantası tarz olarak bana daha uygun ve ben çantanın dışında çok gözü olsun istiyorum stylo marka nin o tip sırt çantası var

Teşekkür ederim ben de geçen gün çantalara baktım, hem sırt çantası hem de yan olarak kullanılabilecek çanta hoşuma gitti ama gözleri nasıl olmalı, bunlarda nelere dikkat etmeliyiz onu bilmiyorum:anneadayı:

Merhabalar , benim uzun süredir kullandığım bir çanta var. markası Vauva , ilkgunden com satıyor,üretici firma olmalarına güvenerek aldım. Çok rahat ve çok kullanışlı. tavsiye ederim :) ıslak mendil gözü , biberon gözü vs hepsi var. Vauva easygo anne bakım sırt çantası olarak geçiyor

Henüz kullanmaya başlamadım ama lassig marka bebek bakım çantası aldım. Messenger denilen postacı çantalarından aldım, tahminimden çok daha büyük geldi. Ben distributor firmasından internetten aldım. İndirim vardı. İstersen sitesine bir göz at. Belki beğenirsin. Reklam olmasın diye buradan paylaşmıyorum linkini. Eminim arama motorundan aratınca bulacaksınız.

Henüz kullanmaya başlamadım ama lassig marka bebek bakım çantası aldım. Messenger denilen postacı çantalarından aldım, tahminimden çok daha büyük geldi. Ben distributor firmasından internetten aldım. İndirim vardı. İstersen sitesine bir göz at. Belki beğenirsin. Reklam olmasın diye buradan paylaşmıyorum linkini. Eminim arama motorundan aratınca bulacaksınız.
Teşekkür ederim bilgi için

Ben de arkadaşın bahsettiği markanın casual modelini kullanıyorum, daha fazla bölmesi var.
Mamayla beslenen bir bebeğim olduğu için her yere adeta taşınıyordum, şimdi bu çantaya her şeyiyle sığıyorum.
fiyatı biraz fazla olsa da, sonuna kadar hakediyor diye düşünüyorum.

Ben de arkadaşın bahsettiği markanın casual modelini kullanıyorum, daha fazla bölmesi var.
Mamayla beslenen bir bebeğim olduğu için her yere adeta taşınıyordum, şimdi bu çantaya her şeyiyle sığıyorum.
fiyatı biraz fazla olsa da, sonuna kadar hakediyor diye düşünüyorum.
Modelin tam adını yazabilir misiniz?

Modelin tam adını yazabilir misiniz?
Lassig casual messenger diye geçiyor benim kullandığım.
Bir de basic messenger var, o daha az gözlü ve daha küçük modeli.
Şöyle anlatayım, yanıma 4 biberon, mama kavanozu, su termosu, 3 takım kıyafet, 3 patik, 5 bez, alt değiştirme pedi, bakım kremleri, çöp torbası, battaniye, müslin örtü, biberon deterjanı, ve bebeğimin sevdiği 2 oyuncağı olmadan çıkamam.
Bu çantada her biri için ayrı bölmeler mevcut, dolayısıyla karışıklık ve tepişleme olmadan rahat rahat omzuma takıp istediğim yere gidiyorum.

benim çok gözlü kırmızı bir sırt çantam vardı, ben onu kullanacağım, eşim haftada 2 gün ben işteyken bebeğe bakacak o günler kullanması için ona da nike'dan çok gözlü siyah bir sırt çantası aldık. ayrıca bübchen bebek banyo malzemeleri almıştık ondan da elde veya omza takarak taşıyabileceğimiz siyah bir bakım çantası çıktı, onun içine de müslin battaniye, yedek bez vs. her an lazım olabilecek malzemeler koyup arabada bırakalım bi yere giderken hep hazırda yedekleri olsun diye düşündük. bübchen'in çantasını düşünürseniz toker bebe'nin internet sitesinden 53 liraya aldım, normalde içindeki malzemeler daha pahalı tutuyor ama indirimde.

Back
X