- 27 Mayıs 2020
- 16
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi seda0123456
-
Pazartesi doktoruma gidip kan verecemEvet cizgi var. Kan ver bence
Sizce birşeyler varmı?Bence direk kan ver idrar testleri biraz kafa karıştırıyo
Var gibiArkadaşlar adetimin ilk günü ama olmadım. Hamilelik belirtileri yaşadım 1 hafta. Klomen ve çatlama iğnesi kullanmıştım doktor gözetiminde. Dün akşam ve bu sabah miratech marka test kullandım ve ikinci çizgi silik çıkıp 1 saat sonra kaybolmuştu ama dün akşam ile bu sabah arasında ikinci cizginin belirtisi farklıydı sabah ki daha belirgin olup gitti. Bu akşamda bebe time aldım ve test yaptım ikinci çizgi çok silik dahi olsa çıktı . Sizce var mı gebelik ?
Bencede var gibiVar gibi
Yumurta takibinde ne zaman gelişti yumurtan çatlatma iğnesini ne zaman yaptırdınSizce birşeyler varmı?
Şimdi 19’unda iğneyi yaptırsan 20’sinde çatlasa ilişki olsa hadi tuttu diyelim 11 gün oldu o zaman testlerde silik çıkması çok normal adette geciktiyse ihtimal daha yüksek pazartesi sabah hemen kanda gebelik baktır inşallah o zamana kadar adet olmazsın18 Nisan doktora göründüm 19 unda yumurtam tam gelişmişti ve aynı gün iğnemi yaptırdım. Bugün adet 2 gün gecikmeli.
Teşekkür ederim pazartesi İlk işim doktora gidip kan vermek olacak.Şimdi 19’unda iğneyi yaptırsan 20’sinde çatlasa ilişki olsa hadi tuttu diyelim 11 gün oldu o zaman testlerde silik çıkması çok normal adette geciktiyse ihtimal daha yüksek pazartesi sabah hemen kanda gebelik baktır inşallah o zamana kadar adet olmazsın
hamilesin 2 çizgi varBu sabah ki bebe time testim. Sanki daha belirgin
Ayy bebişBu sabah ki bebe time testim. Sanki daha belirgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?