- Konu Sahibi seda0123456
Adet olmadıysan hemen test yap vardır inşallahAyy bebişvar bence. Değerin Henüz düşük olduğu için silik çıkmıştır. Ben de 15 mayısta çatlama iğnesi oldum şuan beklemedeyim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet olmadıysan hemen test yap vardır inşallahAyy bebişvar bence. Değerin Henüz düşük olduğu için silik çıkmıştır. Ben de 15 mayısta çatlama iğnesi oldum şuan beklemedeyim
![]()
Adet bugün olarak 3 gün gecikti ve olmadim. Bu sabahda test yaptım yine silik çıktı eski testler gibi. Gün geçtikçe bu ikinci çizgi daha belirgin olması gerekmiyor mu?Adet olmadıysan hemen test yap vardır inşallah
14 günü geçmiş kan verinAdet bugün olarak 3 gün gecikti ve olmadim. Bu sabahda test yaptım yine silik çıktı eski testler gibi. Gün geçtikçe bu ikinci çizgi daha belirgin olması gerekmiyor mu?
Yarın doktor kontrolü var.o zaman verecem kanımı inşallah vardır.14 günü geçmiş kan verin
Ovülasyon testini denedim sabah silik çizgi çıktı. Öğlen yaptığımda hiç çıkmadı hiçbirşey anlamadım. Adet olmazsam Gebelik testini yarın alıp yapacamAdet olmadıysan hemen test yap vardır inşallah
Herhangi bir hamilelik belirtiniz var mı?Yarın doktor kontrolü var.o zaman verecem kanımı inşallah vardır.![]()
bende 6 senelik evliyim korunmuyorduk zaten hiç çocuğumuz olmadı ama 5 gün geçti ilk defa oluyor dün test yaptım negatif bekliyorum göğüslerim 5 gündür fenalar.bizde adetime bi kaç gün kala beraberliğimiz olmuştu. 1 hafta daha bekleyeceğim bakalım.süt değerimde yükselmiş olabilir. senin şu an olmasın da :) inşallah bizim olur :) ama senin olursa da sen biraz sıkıntı yaşarsın bebeğine de çok güzel arkadaş olurmerhaba kizlar benim 6 aylık bebeğim var ve ben korunyodum adetime 3 gun kala korunmadık olmaz diye adete yakın yumurtlama olmaz diye ama bügun adetim gelecekti gelmedi acaba boyle olupta hamile kalan varmı
Hamilelik belirtisi yasadınız. Ozaman hamilesiniz. Ama testler negatif testlere göre hamile değilsiniz. Kafam karıştı,Arkadaşlar adetimin ilk günü ama olmadım. Hamilelik belirtileri yaşadım 1 hafta. Klomen ve çatlama iğnesi kullanmıştım doktor gözetiminde. Dün akşam ve bu sabah miratech marka test kullandım ve ikinci çizgi silik çıkıp 1 saat sonra kaybolmuştu ama dün akşam ile bu sabah arasında ikinci cizginin belirtisi farklıydı sabah ki daha belirgin olup gitti. Bu akşamda bebe time aldım ve test yaptım ikinci çizgi çok silik dahi olsa çıktı . Sizce var mı gebelik ?