1,5 sene korunduktan sonra, burdan okuyarak öğrendiğim ovulasyon testini de kullanarak ilk aydan hemen hamile kaldım. Testte çift çizgi, kan tahlili, ultrasonda kese görünmesi vs.. derken SAT'a göre 7+2'de ama ultrasona göre 6+3'te kalp atışlarını da duyduk can parçamın. Ailelere ancak o zaman söyledik. Doktor kalp atışlarını duydu ve 3 hafta sonrasına gün verdi. Sabah hafif bulantılar ve halsizlik dışında hiçbir şikayetim yoktu. Ne bir damla kanama ne bir sancı ne lekelenme..
Geçen hafta bugün yani 11.haftamızda olmamız gerekirken tam bu saatte kontrole gittik ve o güzel minik kalbinin atmadığını söyledi doktor.
Bir hafta oldu, rapor aldığım için işe de gitmedim zaten evden hiç çıkmadım neredeyse. Telefonla arayanlar oluyor açıp konuşmak istemiyorum. Ağız tadıyla bişey yemiyorum sırf ilaçları atmak için mecburen.. Bir bedende atan iki kalp iken aniden o minik kalp neden durdu, ne yaptım da gitti.. Sürekli düşünüyorum yaptığım, yediğim, içtiğim, düşündüğüm her şeyi..
Ben hayatımda bu güne kadar hiç acı çekmemişim sanırım.İçim yanıyor. İçimde büyük büyük korkular var artık. Bebeciğimin ultrason görüntülerine bakıyorum ağlıyorum.
İsyana düşmekten korksam da hep neden diyorum..
Bu kadarcık sevinmek nasipmiş demek ama.. neden..
Geçen hafta bugün yani 11.haftamızda olmamız gerekirken tam bu saatte kontrole gittik ve o güzel minik kalbinin atmadığını söyledi doktor.
Bir hafta oldu, rapor aldığım için işe de gitmedim zaten evden hiç çıkmadım neredeyse. Telefonla arayanlar oluyor açıp konuşmak istemiyorum. Ağız tadıyla bişey yemiyorum sırf ilaçları atmak için mecburen.. Bir bedende atan iki kalp iken aniden o minik kalp neden durdu, ne yaptım da gitti.. Sürekli düşünüyorum yaptığım, yediğim, içtiğim, düşündüğüm her şeyi..
Ben hayatımda bu güne kadar hiç acı çekmemişim sanırım.İçim yanıyor. İçimde büyük büyük korkular var artık. Bebeciğimin ultrason görüntülerine bakıyorum ağlıyorum.
İsyana düşmekten korksam da hep neden diyorum..
Bu kadarcık sevinmek nasipmiş demek ama.. neden..