- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk eşim kızıma annesinin ismini koymam için diretmişti. Hatta kavgalar çıkmıştı. Şimdi ayrıyız kızım 7 yaşında ve ben ikinci evliliğimi yaptım. Eğer koysaydım şuan onun annesinin ismini söylüycektim. Hayatta ne olucağımız belli değil![]()
ZeynepKayınvalidenizin ismi ne ki ? 2 isim kullanın bence de
Kesinlikle öyle çok doğru tespitSevdiğin kişinin ismini dövme yaptırıp ilerde ayrılmak gibi değil mi ya :))
Kv adi ne merak ettim
anladım. sana düşen, ortak karar almanız konusunda anlayana kadar anlatmak...Erkek olsaydı da babasının ismini koyacaktı.Annesini sevmediğimi düşünmesini gerektirecek bir durum da yok ortada.
evet, arkadaşa katılıyorum, bunu söyleyebilirisn sevgili konu sahibi...olay kv nin isminin ne olması değil, sizin de anneniz var.. annemin ismini koymak istiyorum ben de diyin..
büyük ismiyse madem o da aile büyüğü ne artısı varmış kv nin annenizden de onun ismi konulacak?
ayrıca; siz doğurup, büyüteceğiniz çocuğa neden birisini anımsatan isim koyuyorsunuz? (eşinize bu soru)
-adı ne?
+zeynep(veya herhangi bir x isim)
-aa babaannesinin ismini mi koydunuz? ay o da şöyle kadındır böyle kadındır...
yani eğer kv nizin veya başka bir aile büyüğünün ismini koyarsanız çocuğunuz daima aile ve akrabalar içinde o kişiye bağlı bir anımsanması olacak isminden dolayı...
belki bu yönden aklını çelebilirsiniz eşinizin
İlk evliliğinde saglayamadigi otoriteyi 2.de denemek istiyor ..seni hafife alıyor sanırım ..belli ki ilk eşi çocuğuna ,esinin babasının ismini koymayı kabul etmeyecek kadar dişli biriymiş .dişini gecirememis ayrılmış. ..bence senin harekete geçip kendini saydırma vaktin gelmiş ..ne demek senin varlığını yok sayıp bebeğine annesinin ismini koymak ? Sen de istiyorsan koyar ,istemiyorsan koyamaz. ..sakın kötü olucam diye onun istediğini yapma .ömür boyu içinde kalır ..ayrıca çocuğun ismini anne baba koyar ,sadece baba veya erkek tarafı değil ..kendine gel , ezilme ..Herkese merhaba.Hepinizin fikirlerine ihtiyacım var.21 haftalık hamileyim kısmetse kızım olacak.Eşim bana söz hakkı bırakmadan, sormadan kızıma annesinin ismini koyacağını söylüyor.İlk evliliğinden de bir oğlu var.Ona babasının ismini koymamış.Şimdi erkek olsa babasının ismini koyacağını söylüyordu.Kız olunca annesinin ismini koyacağını söylüyor.Bu arada başka çocuk da istemiyor.Siz olsanız ne yapardınız? Tepkiniz ne olurdu?
Bende klasik isimleri severim konu sahibi kvsinin ve senin kv nin ismide guzelmis.Leyla adı.
Severim klasik isimleri.
Bari yakın olsun Layla koyalım dedim ona da yanaşmadı.
Bambaşka iki isim koyduk.
Aile büyüğü falan olmadı hiçbiri.
O konuda çok ama çok haklısınız eşim bana annemin ismini koyacaksın diye emrivaki yapmış olsaydı kesinlikle bende karsi cikardim. Burada sorun isimden çok eşinizin fikrinize saygı duymuyor olması.Kayınvalidemin ismi Zeynep. Güzel isim ama ben çocuğa anne baba ismi koymak istemiyorum.Ayrıca benim fikrimi almayışı benim kabullenemediğim.Böyle olunca o ismi sevseniz de soğuyorsunuz ve koyasınız varsa da koymak istemiyorsunuz