Ayrintili ultrason icin bugün hastaneye gittim ve bebegime az kan gittigini soylediler suan 24+2 haftali 30 cm ve 700 gram hersey normal dediler ama az kan gitmesi bebek gelisimini durdurur ama onemli degil dediler:çok üzgünüm:önce olumsuz bisey soyleyim sonrada onemli degil diyolar ya beni deli ediyolar bide panik yapinca sana manyakmissin gibi bakiyolar.Kadin gözümün icine baka baka bebeginde gelisim geriligi olabilir ama onemli degil diyo ben soru soruncada durduk yere evham yapmayin diyoÇok üzgünüm çoookVarmi aranizda böyle bisey yasayan yada duyan yardim edin nolur yoksa kafayi yerim ben bi dahaki randavuya kadar:1no2:
cnm seni korkutmak asla istemem ama bebeğe kan gitmemesi ve gelişme gerliği çok kötü bişi ben bebeğimi kaybettim 1 ay önce gelişme geriliği nedeniyle anneden giden kan damarlarında daralma sebebiyle...cnm üzgünüm ama doktorunla görüş bilgi al herşey geç olmadan
Ayrintili ultrason icin bugün hastaneye gittim ve bebegime az kan gittigini soylediler suan 24+2 haftali 30 cm ve 700 gram hersey normal dediler ama az kan gitmesi bebek gelisimini durdurur ama onemli degil dediler:çok üzgünüm:önce olumsuz bisey soyleyim sonrada onemli degil diyolar ya beni deli ediyolar bide panik yapinca sana manyakmissin gibi bakiyolar.Kadin gözümün icine baka baka bebeginde gelisim geriligi olabilir ama onemli degil diyo ben soru soruncada durduk yere evham yapmayin diyoÇok üzgünüm çoookVarmi aranizda böyle bisey yasayan yada duyan yardim edin nolur yoksa kafayi yerim ben bi dahaki randavuya kadar:1no2:
Merhabalar, benimde bebegime kan gitmiyor ve gwlisme geriligi var, Cem Batukan a gitmeyi dusunuyorum.Sizin sonrasinda tedaviniz nasil sonuclandi?Merhaba 24 haftalık hamileyim ama bebeğim hala 19+3 gibi görünüyor. Cem Batukan a en son gittim ve 2 hafta daha yaşamaz bu Bebek dedi. Bebeğime göbek kordonundan yeteri kadar kan ve oksijen gitmiyormuş. Bu durumla hiç karşılaşan var mı acaba ? Kafayı yemek üzereyim
Insallah bende gorurum cocugumu kucagima aldigimiHamlelgmde benmde kan akmi iyi gtmyordu bebegme kontrole her gtmemde dr.n morali bozuluyordu beni hep baska hast.lere sevk edyodu arastrlsn dye artk mahfolmstm (kendmde beslenemyodm cok skntli bi hamlelk gecrdm) en son 34.haftamda tekrar bi detayli ultrasona girdm oda ayni seyi soyledi iyi gtmyor 1ay bebek hc kilo alamadi hareketler azalmaya baslamsti suyunda azalmaya baslams dedi. Bu kararla 34 haftalk doguma alndm 2kilo dogdu. 3gun kuvozde yatti. Hamd olsun suan iyiz yasina girmesne az bi zmn kaldi ble Rabbim hepsne saglk versn. Hamlelkte stres cok etklyor sakn olur olmadk seyleri takmayn birde kesnlkle ve kesnlkle beslenmenze cok dkkat edin saglckla kucagnza alrsnz insaallah
Insallah bende gorurum cocugumu kucagima aldigimi
Merhabalar, bana hic bu sekilde teselli vermiyorlar, plesenta bebek den olusuyor, amniyosentez yaptirmani gerekir, bebeginiz geri kaliyor dedi, su an 23+5 deyim ben.sen kacinci haftadasin?canım ne kadar oldu şimd bebeğin büyümesi düzeldi mi ? Seni haziiran annelerinden hatırlıyorum bende de tek taraflı akım kaybı var şimdilik ama doktor 28. haftaya kadar düşünme o zamana kadar geçer dedi
Merhabalar, bana hic bu sekilde teselli vermiyorlar, plesenta bebek den olusuyor, amniyosentez yaptirmani gerekir, bebeginiz geri kaliyor dedi, su an 23+5 deyim ben.sen kacinci haftadasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?