- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
Yok artik yahu.
Ilerdede soyler.torunum ben sana parayla baktim ne ayip sey.
Kim ne derse desin.neler duyup okuyoruz.bal gibide calisan kadinin cocuguna ya anaane ya babaanne bakmak zorunda.
Bakici ellerinde kaliyorsa ve sikinti cekiyorsa o cocuk o zaman kim suclu?
Illa bi dert geldikten sonra kinama yapalim.
Ben cocugumu bakicita vermem.ya kv ya annem bakacak.ucuncu bi sans yok.isi birakirim daha iyi.
Dip not: hediyeler alirim.erzak alirim.ama toruna bakma karsiligi duzenli maas vermem.ihtiyaci olursa verirdim o cok ayri bisey.ama keyfi olarak bu isten hazir bakiyorum bolda param olsun diyenlere ne denir..
Ben de ilk duydugumda boyle tepki vermistim ama dusununce mantikli oldugunu gordum.Çok saçma bence insanlık öldü mü
Calisan kadin cocugunu bakici yerine anaanneye yada babaanneye birakmali.altini cizerek soyluyorum.eger sagliklari yerindeyse.Ama neden zorunda olsun ki çocuk anne babanın sorumluluğu, zaten kendi çocuğunu büyütmüş is güç sahibi yapmış evlendirmis tam oh diyeceği zaman, kafası götürür mü hem, ben anne olarak sinir harbi yaşıyorum çoğu zaman, bir de ne verecekler ki çocuğa güne mi götürecekler, geliştirici öğretici oyun oynatacak peşinde koşacak takat var mi bakalım, benim kv gezmeyi çok sever mesela annem 46 yaşında gencecik kadın neden eve bağlayayım ki onları, kendi rızasıyla bakana lafım yok ama zorunda illa ki bakacak demek acımasızca değil mi, ben çolugu çocuğu evlendirdikten sonra ömrüm yeterse kocamla tin tin gezip emekli maaşımı yemek istiyorum şahsen herkes baksın kendi çocuğuna
Bir de şu var o zaman kaç çocuk yapacağını da onlara danışacaksın hadi bire baktı okul çağına getirdi hop gelin ya da kız gene hamile haydi başa, bunları polemik olsun diye söylemiyorum bir de bu açıdan bak diye söylüyorum
memura zaten 2 yıl ücretsiz izin yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?