bebeğe bakıyosun Allah senden razı olsun ...

uyusundabuyusunboncuum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
123
39
13
kaynanamla nezaman tlf konuşsak bunu söylüyo ya hu benim bebeğim o tabi bakıcam bakıcısı değilim ANNESİYİM beni ne olarak görüyolar emanetçi olarakmı görüyolar bilmiyorum ! görümcelerimde aynı şekilde davranıp konuşuyorlar defalarca söyledim anneyim tabi bakıcam yavruma söylemenize gerek yok diye ama nedir bu bile bilemi söylüyolar yada benmi abartıyorum bilmiyorum her sözleri batar oldu artık ! ama annem yada annem tarafından kimse böyle bişey söylemiyo hiç bana tuhafıma gidiyo

Bakmayan anneler de var ya o yüzden diyordur.
Ya da çocuğunun başında olup ilgilenmeyen
Çocuğunun psikolojisini dikkate almayan
Kendisi temizlik, yemek, sunum peşinde koşup çocuğunu TV'ye emanet eden

Yani "anne=çocuğuna her zaman iyi bakar" demek değil

Çok büyütmeyin, bence mutlu olun.

haklısınız teşekkür ederim...

eevlendiğimden beri hep yerdiler beni alt üst ettiler şimdide ne deseler bana batar oldu ondan yazdım açıkçası

Ozaman şuan hatalarının farkındalar ve bunu telafi etmeye çalışıyorlar.
Yani ben açıkçası hiç kötü birşey görmedim .
Lütfen önyargılı olmayın sizde annesiniz empati kurun

şu sünyada duyabılecegınız en güzel sözü söylüyor Allah razı olsun.
ne kadar guzel Allah sendende razı olsun dıyıp ayak üstü birbirinize ahiret için dua etmiş olursunuz.

evet çok doğru söylediniz bende böyle söylemeliyim

Bana kendi yaşadıklarımı öyle güzel hatırlattın ki... Bebeğim doğduğunda nedense kayınvalide hanım bana hiç güvenmedi...bana değil bence anneme de güvenmedii...kırk gün başımızda kaldı güya yardım amaçlı bebeğimin altını bile değiltirmeme izin vermiyordu. Gece bebek ağlayacak diye ödüm kokuyordu. Çünkü odamıza dalardı direkt... Bana yardım amaçlı gelse de çok ağır günler yaşattı. Bunalıma sokup gitti. Annem geldi ardına.. Öyle böyle derken biz bebekle başbaşa kaldık. Aradı gelip bebekle seni alacağım diye... Neyse ki gereken cevabı verdim kendisine.. Sonunda.... Hayır dedim.. Biz biraz bebekle başbaşa kalalım. Daha sonra oğlunla birlikte bebeği de alır ziyaretinize geliriz dedim. Ardına gorduki bunun bana ihtiyacı yok her seferinde allah razı olsun aferin hem oğluma hem bebeğe baktın. Ben de senin gibi aynı cevabı verdim.. Seni çok iyi anlıyorum çünkü çok şey yapmış sana o gün bugündür ondan hiç yardım isteyip onu hayatımızın içine sokmam. Yorum yaptırmam

Ne saçmalıyor bunlar kendi bebeğin tabi bakacaksın sen bakmayacaksın da elalem mi gelip bakacak

bizimde odamıza dalardı lohusayken yarı çıplak yatarken gecenin yarısı bebek ağlıyo niye ağlıyo diye dalardı,yaa deşmeyin yaramı :) eski usül insan benim kayınvalidem mesela bebeğimin dişleri kaşınıyo şuan bana diyo sivribiber sür güçlenir bende hiç oralı olmuyorum artık kaale almıyorum dediklerini artık öneride bulunup sonra bakıyo ben umursamıyorum sen daha iyi bilirsin demeye başladı ...

Zamaninda gicik olmussunya simdi dogru lafinida egri anliyo olabilirsin.normal boyle dusunmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…