- 25 Kasım 2013
- 1.184
- 692
- 53
- Konu Sahibi uyusundabuyusunboncuum
-
Eski usul olmadığını çok iddia ederdi ama neler yapardı neler lütfen bağırasım var ben bir daha doğum yaparsam o yanımda olmasınbizimde odamıza dalardı lohusayken yarı çıplak yatarken gecenin yarısı bebek ağlıyo niye ağlıyo diye dalardı,yaa deşmeyin yaramı :) eski usül insan benim kayınvalidem mesela bebeğimin dişleri kaşınıyo şuan bana diyo sivribiber sür güçlenir bende hiç oralı olmuyorum artık kaale almıyorum dediklerini artık öneride bulunup sonra bakıyo ben umursamıyorum sen daha iyi bilirsin demeye başladı ...
ben öyle düşünmüyorum,
çok masum değil bana göre,aklınca sende kapasite yok ama iyi bakıyorsun hadi gene iyisin der gibi bişey
bana çok saçma geldi ya..
bana dese herhangi bir yakınım(kendi ailem eşimin ailesi yani ailelerimiz), saçmalamayın lütfen elin çocuğuna mı bakıyorum kendi canıma kendi doğurduğum çocuğa bakıyorum. bunun için teşekküre ne gerek var derim..
ya bende diyorum kendi çocuğum canım kanım o bakıcam tabi söylemenize gerek yok diyorum ama her tlf söylüyolar bunu
öyle ,yok artık
peki başka eltin var mı çocuklu olan ya da görümcen onlarda diyorlar mı?? eşine sordun mu neden diyorlar sence diye??
öyle ,
belki ben farklı şeyler yaşadığım için önyargılı yaklaşıyorum ama,
kv bana bana bak bunu ben doğurdum bu benim kızım iyi bak gibi şeyler duyuyordum ... bu yüzden kendime göre değerlendiriyorum...
Bana çok tuhaf gelmedi açıkçası.
Biz de kocamla birbirimize çok deriz bunu...
"Allahım razı olsun ki çok iyiliğini gördüm,sayende mutlu oldum vs. vs." diye.
Adam bana iyi davranmasa da çekmek zorunda değilim ki. O da benden memnun olmasa uzatmaz bence.
Uyuşmuyorsak biter.
Ama birbirimizi onore ettiğimizi düşünürüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?