bebeğe bakıyosun Allah senden razı olsun ...

uygun kelimeyi de bulamadım ama fazla dinle haşır neşir insanlarsa o yüzden söylüyor olabilirler.. illa kötü niyet aramayın..
mesela emziriyorsanız eğer emzirdiğiniz için bile söylüyor olabilirler..

Bence bu soze sevinmelisin. Demek ki iyi bakiyorsun ve torunlari yegenleri cok kiymetli canim. Keske benim kv de boyle soylese agzindan iyi bisey cikmaz:)) Allah senden razi olsun:))

Acaba çocuk sizin değil başkasının çocuğu mu şaka şaka. İltifat ediyorlar herhalde kendilerince, yoksa absürd bir cümle zaten

Kotu dusunme ben de bebegime cok ozen gosteririm esim annesine der anne kilo almis annesi iyi bakiyor dumi der bizimki hicbisey demez evet de demez hayirda ama benim annem annesi guzel bakiyor iyi bakiyor masallah der hep hosuma gider keske benim kaynana da dese ve bazi anneler gercekten iyi bakamiyorlar

bana da tuhaf geldi

yöreden yöreye değişen sözler var benim bi akrabamın eşi sürekli "başınız sağolsun yavrum" diyor sağolun anlamında.
sanmam kötü niyetli olduğunu, güzel güzel bakıyosun anlamında demişlerdir.

Kayınvalidem bu lafı bana kocam için söyler
Allah razı olsun çok güzel bakıyorsun oğluma diye

Ne mutlu size demekki güzel bakıyorsunuz bebişe
Büyük ihtimalle örnek olacak davranış anlamında, takdir anlamında söylüyordur.. Dert etmeyin..

Bu devirde gelinim torunuma iyi bakıyorsa, iyi anne ise gerçekten ben de teşekkür ederim.

Normalde tabi sizin çocuğunuz elbette iyi bakacaksınız ancak her anne bir değil.
Etrafında kötü anne örnekler vardır; siz ise çok iyi annesinizdir, kıyaslıyordur. takdir ve teşekkür sunuyordur size..

Bırakın istedikleri gibi sevsinler
o çocuğun bir tek annesi var o da SİZSİNİZ :)
Bende yeğenimi annem diye seviyordum eşim uyardı çok sevdiğim için valla bir art niyetim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…