Bebeğe bir şey olur mu ki

Hacettepeli06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
348
138
53
İyi geceler hanımlar. Direk konuya gireyim.Abimin eşi bir buçuk aylık hamile. Sürekli olarak halsiz ve hasta. Çok yemek de yemiyor. Bugün aradılar bizi, böbreği çok ağrıyormuş ilaç da içemiyor. Genetik bizde bu böbrek hastalıkları dedi yengem. Bebeğe bir şey olur mu acaba, bebeğe de yengeme de çok üzülüyorum. Canı çok acıyor ama ilaç içemiyor,benim canım acısın önemli değil bebeğime bişey olmasın diyor. Çok üzüldük akşamdan beri. Tutamıyorum kendimi gözlerim dolup dolup duruyor. O kadar hevesliyiz ki ailecek, daha bikaç gün önce yengem bana ultrasonda çekilen fotoğrafını atmıştı, sanki benim bebeğimmiş gibi,ona bişey olacakmış gibi canım öyle acıyor ki.. Yarın da hastaneye gidecekmiş, yanında olamayacağız malesef uzaktalar çünkü. Hamilelikte böyle ya da buna benzer ağrılar çeken oldu mu acaba,bişeyler söyleyebilir misiniz.. Şimdiden çok teşekkür ederim içimi dökmek istedim sadece. Kendi çocuğum olacağı zaman ne yaparım inanın bilmiyorum..:KK61:

Benim ablamın hamileliği düzgün geçmişti fakat doğumda oldu ne olduysa.Fazla dikiş atmışlar o yüzden 17 gün hastanede kaldı,sondaydı ameliyattı derken çocukta hiç kilo alamadı.Şimdi çok şükür ikiside iyi.Kötü birşey olsa doktor söylerdi bence. :nazar:

Merak etme hatta kilo bile verebilir.
İştahsız olur mide bulanır.
Ama düzelir
Genetik rahatsızlığı bilemem tabikide
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

İyi geceler hanımlar. Direk konuya gireyim.Abimin eşi bir buçuk aylık hamile. Sürekli olarak halsiz ve hasta. Çok yemek de yemiyor. Bugün aradılar bizi, böbreği çok ağrıyormuş ilaç da içemiyor. Genetik bizde bu böbrek hastalıkları dedi yengem. Bebeğe bir şey olur mu acaba, bebeğe de yengeme de çok üzülüyorum. Canı çok acıyor ama ilaç içemiyor,benim canım acısın önemli değil bebeğime bişey olmasın diyor. Çok üzüldük akşamdan beri. Tutamıyorum kendimi gözlerim dolup dolup duruyor. O kadar hevesliyiz ki ailecek, daha bikaç gün önce yengem bana ultrasonda çekilen fotoğrafını atmıştı, sanki benim bebeğimmiş gibi,ona bişey olacakmış gibi canım öyle acıyor ki.. Yarın da hastaneye gidecekmiş, yanında olamayacağız malesef uzaktalar çünkü. Hamilelikte böyle ya da buna benzer ağrılar çeken oldu mu acaba,bişeyler söyleyebilir misiniz.. Şimdiden çok teşekkür ederim içimi dökmek istedim sadece. Kendi çocuğum olacağı zaman ne yaparım inanın bilmiyorum..:KK61:

bu konuda en sarih bilgiyi doktor verecektir ancak sayet usutme kaynakli bir agri da olabilir bu ki o zaman hicbir sikinti yok demektir.

Doktora gitsin bebegin beslenmesinde problem olmaz ama anneye risk olusturabilir.Hamilelikte bobrek problemleri cok goruluyo.

Benim ablamın hamileliği düzgün geçmişti fakat doğumda oldu ne olduysa.Fazla dikiş atmışlar o yüzden 17 gün hastanede kaldı,sondaydı ameliyattı derken çocukta hiç kilo alamadı.Şimdi çok şükür ikiside iyi.Kötü birşey olsa doktor söylerdi bence. :nazar:
Allah bütün anneleri ve bütün meleklerini korusun..:anneadayı::nazar:

Yengeniz kronik böbrek hastası mı?
Gebelikte böbrek rahatsızlıkları risk oluşturur çünkü.

Geçmiş olsun, doktora daha sık gitmesi lazım.

Yengeniz kronik böbrek hastası mı?
Gebelikte böbrek rahatsızlıkları risk oluşturur çünkü.

Geçmiş olsun, doktora daha sık gitmesi lazım.
İnanın bilmiyorum, geçenlerde de söylüyordu bizim ailede genetik bu böbrek hastalıkları diye ama kendisi de tam bilmiyor ne olduğunu o yüzden korktuk. Yarın Allahın izniyle öğreneceğiz çok sağolun

Öncelikle çok geçmiş olsun
Kardeşim hamileliğinin altıncı ayında böbrek sancısı çekti araştırdılar meğer taş varmış.iki gün hastanede yattı ve taş düştü.bebişe hiç birşey olmadı şükür.tosuncuk sapasağlam.
Kardeşim öyle sancı çekiyorduki ben bile ağlıyordum haline..

Back
X