Bebeğe, çocuğa kv mi bakmalı anne mi?

Bir an ikinci üyelik mi aldı dedim Yabanelma'nın yazdığını görünce. Ama konu sahibinin yazım tarzı benzemiyor da hiç, naif bir şekilde annemin bakması daha uygun geliyor demiş. Başkası olsa kv baksın istemiyorum, söylicem şimdiden gerekirse tayin isterim falan derdi.
O malum başkası nerde hakikaten yok epeydir ortada
Çok benziyorlar bakış açısı olarak valla
Ben huylandım
Her güne konu açmalar olmayan şeyleri dert etmeler filan

Merhaba :)
İstişare amaçlı aklımda olan bir soru bu.
Bebek doğduğunda annenin çalışması gerekiyorsa, kadının annesi ve kayınvalidenin uzaklığı aynı ise ve ikisi de bakmak için müsaitse bebeğe kim bakmalı?
Bunun kararını kim vermeli? Eşler arasında “benim annem baksın” diye gerilim oluyor mu?
Oluyorsa nasıl çözülüyor? :)
Daha 3 aylık evli ortada çocuk falan yok.

Ama neden dert edinmesindi bunu 🥴
Konu açmadan önce sana mı danışayım :)

Ayy şaşıramadım bile gerçekten
İşsizlik insana bol vakit veriyor sanırım
Her şeyi dert ediyorsun 🤦‍♀️

Bana da 🙄
Siz çok meşgulsünüz, burda sağa sola sataşarak.
Size ne arkadaşım size ne :)
Bir düşünün bakalım sizi ilgilendiren nedir?
Cevabınız yoksa seyirci kalın, bu salça olmak nedir gerçekten.

Bebek doğduğunda annenin çalışması gerekiyorsa, kadının annesi ve kayınvalidenin uzaklığı aynı ise ve ikisi de bakmak için müsaitse bebeğe kim bakmalı?
Bunun kararını kim vermeli? Eşler arasında “benim annem baksın” diye gerilim oluyor mu?

Hanımlar, benimkilerin ikisi de hevesli.
Benim gönlüm annemden yana tabii.
Ama acaba “benim annem baksın” gibi eşler arasında gerilim oluyor mu?
Komik gelebilir ama gördüğüm yakınlarım var🤔
Bana anneannenin bakması daha uygun geliyor nedense.
Benim işim olduğu zaman kv bakıyor sağolsun o daha çok müsait çünkü ikiside eşit birinin oğlunun çocuğu birinin kızınin çocuğu niye anneanne daha uygun olsunki kim müsaitse kim daha çok çocukla ilgili ve bakabiliyorsa o bakar bakmak isterse tabi

O malum başkası nerde hakikaten yok epeydir ortada
Çok benziyorlar bakış açısı olarak valla
Ben huylandım
Her güne konu açmalar olmayan şeyleri dert etmeler filan
Ya içiniz ne kadar fesat.
Siz burda neyin bekçisisiniz?
Editör müsünüz, nesiniz?
Uzak olun ya. Gerçekten burdan insana sataşacak kadar mı kimsesizsiniz. Dikkate almayayım diyorum ama ağzı olan konuşuyor , hayırdır ya?

Ben ikisi de bakmasın bakıcı baksın derim ama;
Bakıcı diyince gözleri pörtleyen bi kesim var. Sanki bakıcı kesinlikle tehlikeli bir tercihmiş de kötü annelik yapıyormuşsun gibi insanı çileden çıkarıyorlar.

Bir hafta anneniz bir hafta kaynana baksın kimse yorulmamis kimse de kusmemis olur .
Niye çocuk sizin annenize yakın olcak da kaynana ile arasında soğukluk olacak çok kötü

Anne calısmak durumundaysa objektıf olup hangisinin cocugunuzu daha iyi yetiştirecegıne bakmalısınız. Birde hangisi cocugu sizin kurallarınıza göre büyütecek?

anne ne zaman calisacak peki o onemli.
anne 2 yasindan sonra calisacaksa, yarim gun ya da bazi gunler kres, diger gunler iki taraftan kim musaitse o.
atiyorum benim boyle bol secenekli imkanim olsa
pazartesi annem, sonraki 3 gun kres, cuma kayinvalidem derdim.

full time annem de kayinvalidem de bakmasin bence, onlara da yazik,
sonra tum hayatlari torunlari oluyor, torunu buyuyunce iyice yanliz kaliyorlar.

İkisi dönüşümlü bakar ikisinin de kendi zamanı olur böylece bulmuşsunuz bakan anneler hiç dert etmeyin kim isterse baksın işte ne güzel😂benimde kv ben bakarım senin annen bakmasın demisti bana annem yaylada iş bakıyorum çocuğa nasıl bakicam diye kivirmaya başladı.Gonullu gibi görünüp iş ciddiye binince ins şok olmazsınız benim gibi:)

Kim gonulluyse o bakar
Ikisi de gonulluyse donusumlu bakarlar
Secme sansi size aitse hangisi bilgili,kulturlu,donanimli ve egitimliyse onu secin.

İkisine dönüşümlü baktiririm ki hem yorulmazlar hem de gönülleri kalmaz

Benim kocama kalsa annesine baktırırdı ama onun hiç niyeti olmadı hep bir bahane vs üretti eşim bir kaç defa zorla götürdü ben istemediğim halde zorunlu hallerde akşamnına duymadığımız hastalığı kalmadı sağolsun annem bakıyor o da bazen yoruluyor yalan yok ama benim ve torununun hatrına bişey demiyor

Back
X