- 21 Ocak 2021
- 48
- 22
- 18
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O malum başkası nerde hakikaten yok epeydir ortadaBir an ikinci üyelik mi aldı dedim Yabanelma'nın yazdığını görünce. Ama konu sahibinin yazım tarzı benzemiyor da hiç, naif bir şekilde annemin bakması daha uygun geliyor demiş. Başkası olsa kv baksın istemiyorum, söylicem şimdiden gerekirse tayin isterim falan derdi.
Merhaba :)
İstişare amaçlı aklımda olan bir soru bu.
Bebek doğduğunda annenin çalışması gerekiyorsa, kadının annesi ve kayınvalidenin uzaklığı aynı ise ve ikisi de bakmak için müsaitse bebeğe kim bakmalı?
Bunun kararını kim vermeli? Eşler arasında “benim annem baksın” diye gerilim oluyor mu?
Oluyorsa nasıl çözülüyor? :)
Konu açmadan önce sana mı danışayım :)Daha 3 aylık evli ortada çocuk falan yok.
Ama neden dert edinmesindi bunu![]()
Siz çok meşgulsünüz, burda sağa sola sataşarak.Ayy şaşıramadım bile gerçekten
İşsizlik insana bol vakit veriyor sanırım
Her şeyi dert ediyorsun
Bana da![]()
Benim işim olduğu zaman kv bakıyor sağolsun o daha çok müsait çünkü ikiside eşit birinin oğlunun çocuğu birinin kızınin çocuğu niye anneanne daha uygun olsunki kim müsaitse kim daha çok çocukla ilgili ve bakabiliyorsa o bakar bakmak isterse tabiMerhaba :)
Bebek doğduğunda annenin çalışması gerekiyorsa, kadının annesi ve kayınvalidenin uzaklığı aynı ise ve ikisi de bakmak için müsaitse bebeğe kim bakmalı?
Bunun kararını kim vermeli? Eşler arasında “benim annem baksın” diye gerilim oluyor mu?
Hanımlar, benimkilerin ikisi de hevesli.
Benim gönlüm annemden yana tabii.
Ama acaba “benim annem baksın” gibi eşler arasında gerilim oluyor mu?
Komik gelebilir ama gördüğüm yakınlarım var
Bana anneannenin bakması daha uygun geliyor nedense.
Ya içiniz ne kadar fesat.O malum başkası nerde hakikaten yok epeydir ortada
Çok benziyorlar bakış açısı olarak valla
Ben huylandım
Her güne konu açmalar olmayan şeyleri dert etmeler filan
Sana da dert oldu bu dimi :)Soru(n)lariniz hic bitmiyorduoturdugunuz yerde yeni bir sorun bulamazsaniz, afaki bir soru ile yine aramizdasiniz
![]()
Yooo bana ne? İsterseniz milyon tane konu acin, ben fikrimi soyleyip cekilirim ama bu sekilde devam ederseniz, gercekten yardima ihtiyaciniz oldugunda kimse yardimci olmayacakSana da dert oldu bu dimi :)
Bunu daha önce de konuştuk bakSiz çok meşgulsünüz, burda sağa sola sataşarak.
Size ne arkadaşım size ne :)
Bir düşünün bakalım sizi ilgilendiren nedir?
Cevabınız yoksa seyirci kalın, bu salça olmak nedir gerçekten.
Bir hafta anneniz bir hafta kaynana baksın kimse yorulmamis kimse de kusmemis olur .Merhaba :)
Danışmayin tabi ki.Konu açmadan önce sana mı danışayım :)
İkisi dönüşümlü bakar ikisinin de kendi zamanı olur böylece bulmuşsunuz bakan anneler hiç dert etmeyin kim isterse baksın işte ne güzelMerhaba :)