• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğe isim konusu ve eşimin düşüncesi

Ömrümde sizin kocanız kadar huysuzunu, geçimsizini görmedim, duymadım.
Hala akıl sağlığını kaybetmeden beraber yaşamanız bile mucize.

Acaba sizin anne babanızın ismini ya da önceden sevdiğinizi söylediğiniz bir ismi mi verecek ?
..

Ilk defa böyle bir durumla karşılaştım.. Çok şaşkınım.

kızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz
sen hamilesin sen doğuracaksın kocan gidip isim koyacak senin bilmene gerek görmüyor......

nerden buluyorsunuz bu tipleri baba yapmak için

Benim bildiğim süpriz , karşılaştığın zaman insanı çok sevindirecek şeye denir .

Yani süpriiiiiiiiiiz denildiğinde , heyecandan aptal bir sırıtış almalı yüzümüzü ...

Aksi halde süpriz değil ... şoktur onun adı :)

Gerçekten süpriz olacaksa , seni çok mutlu edecek ( muhtemelen daha önce paylaştığın bir isim) olmalı .

O yüzden ona burdan gir :) sen süpriz diyorsun da , bu süprizin beni mutlu edeceğinden ne kadar eminsin de ?

Senin esin cok gecimsiz.

Eski konularindan biliyorum. Bu adamin böyle sacma konuyla sana gelmesi bile tuhaf gelmedi.

Allah yardimcin olsun.

:KK12:suprizleri hic sevmem .Sonuna dek kavga et degistiririm begenmeSem bn annesiyim de bu ne hadsizlik ya

o zaman doğurmuyom napcaksın bakalım de.. en azından söylesin ne koyacağını

kızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz
kocan manyak tamam ama sen de bir tuhafsın.
kocanın seni ezdiği her davranışı şaka diye geçiştiriyorsun. çünkü dik dursan boşanmak zorunda kalacaksın.

kocan yine sana dış kapı mandalı, taşıyıcı anne muamelesi yapıyor. en başından beri kocanın ciddi olduğunu, hiçbir zaman geri adım atmadığını, aksi huysuz biri olduğunu biliyorsun.

şaka diyerek kendince durumu hafifletiyorsun ki kabullenmen kolay olsun.
çünkü öyle yaparsan mahkemeye giderim desen, bulunmaz hint kumaşı kocan seni boşar diye ödün kopuyor.

birgün kuma falan getirse, 3-5 ay "şakacı kocam, kadını beni kıskandırmak için getirdi, bugün yarın gönderir" diye düşüneceksin, korkarım.

Doğduğunda git sen çıkarttır nüfus kağıdını, sürpriz yaptım dersin.

Anlamıyorum bu erkekleri butun eziyeti ben çekecem ismini o koyacak. Bide bana danışma gereği duymadan adına süpriz diyecek yok öyle yağma söyleyen kadar konuşma.sana ters psikoloji uyguluyor.suç bastı gibi yani

söyleme canım kimlikte beğenmezsem dilekçe değiştirme ile uğraşmayalım diye soruyorum
yoksa tamam sende kalsın sürprizin de

bilsin beğenmediğin ismi kabul etmeyeceğini

muhtemelen anne ya da baba adı galiba

Cok uzucu bir durum fazla yorum yapamayacagim ama sadece bilgi amacli paylasiyorum : Diger gelismis ulkelerde durum nedir bilmiyorum ancak Kanada icin sunu soyleyebilirim ,Birth Certificate (dogum belgesi) alabilmek icin annenin basvuruda bulunmasi gerekiyor.Hatta ismi gectim soyadini verme onceligi de annenin. Pasaport basvurusu da ayni sekilde, sadece anne basvuruda bulunabiliyor, annenin yazili talimati olmadan babaya teslim edilmiyor

Eşinle olan diğer sorunlarının yanında bebeğin ismini gizlemesi çok basit kalıyor.... en ufak birşeyde trip atan, seni aldatsam ne yaparsın diyen bir eşin var... ya ayrılıcan yada bu huylarını çekmeye devam edicen...

Back
X