Yok canım aile hk dışında aylık kontrollere götürdüğünüz bi dr yok mu onu kastetmiştim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anladm tşk ederm tkrardan bu sağlık ocağına güven olmuyo [emoji5]️
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aynen ebe doktora pasladı son gttiğimde oda bakmadı ebeye yolladı ebede çatlak ağznda bi sakız bütün gün [emoji2] Allahtan ramazan girdide şapırdak ağzını görmüyorum [emoji2]Yani biraz sallapati gidiyo işler gibime geliyo ben de drum ama gittiğimde hiç dr görmüyo bizi ebe aşı yapıyo kilo bakıyo falan dr da görmesi lazım ama...
Aynen ebe doktora pasladı son gttiğimde oda bakmadı ebeye yolladı ebede çatlak ağznda bi sakız bütün gün [emoji2] Allahtan ramazan girdide şapırdak ağzını görmüyorum [emoji2]
:) iyimiş
Nerde oturuyorsunuz ist. mu?
Sağlık ocağı nın verdiği hiç güzel değil. Bize çocuk dr um ferrum vermişti. Kan damlası bi iki ay filan kullanıp kestim. Şimdi et, pekmez filan yediriyorum 9. Ayda kan tahlili yaptırcaz eksiklik varsa başlayacaz tekrar dan. İnşallah çıkmaz. Bence de çocuk dr una sor.
Ferrum hiç duymadımda vegaferon doğum doktorum bnada vermişti hap olarak sıvısı iğrenç bildiğin kan gibi [emoji54]
Valla bende senin gibi düşündüm ve bi gün verdim bi gün vermedim. Ama çok büyük hata yapmışım şu anda bebeğimin kan değeri çok düşük herkesin bebeği bir yaşına kadar kullanacakken bu ilacı ben bir buçuk yaşına kadar kullanacağım. Sakın böyle birşey yapma doktorun ne diyorsa uygula. Vegaferon da çok etkili bir kan ilacı değilmiş. Ferrum kullan. Devid3 te d vitamini zaten onu kemikleri için zaten kullanıyosun.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kan damlası nı sabah mı veriyosun akşam mı?
Canım sabah aç karnına veriyorum 10 damla. Bebeğim 10 aylık.
Bana dr 5 damla dedi. Veriyordum üç gündür vermiyorum kestim. Bi arkadaşım gereksiz ilaç onun yerine pekmez ver dedi. Aklım karıştı şimdi zaten pekmez veriyorum. Devam etsem mi etmesem mi? Benim bebeğim de 7.5 aylık
Valla bende hergün pekmez veriyorum hatta keçiboynuZu özü pekmezi veriyorum ama... Ben devam et derim yinede sen bilirsin annesi bende sağ sol lafı dinledim şimdi ilaç süresi uzadı ve bu konuda çok üzgün ve pişmanım 😔😔😔 ya ver bence ne kalmışki yaşına zaten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?