Hepsindende yedim ama farkeden bişe olmadıHer gün yumurta, çiğ kuruyemiş, kabak çekirdeği, maden suyu, avokado, ceviz, ufak porsiyonlarda meyve özellikle muz, kaşar, sütten ziyade daha çok yoğurt, kefir, kuru üzüm pekmez, ıspanak, kabak çekirdeği,
benim kuzenim hamileyken bebeği xayıf kalmıstı, sürekli kelle paça içti, hiç içmez normalde, midesi bulana bulana içti, çocuk toparladıHepsindende yedim ama farkeden bişe olmadı
Kaçıncı hafta kaç kilo ki şu an?Kızlar hamilelikte bebege kilo alması için ne yemeligim ne iyi gelir ?
Kaç kilo dogdubenim kuzenim hamileyken bebeği xayıf kalmıstı, sürekli kelle paça içti, hiç içmez normalde, midesi bulana bulana içti, çocuk toparladı
Kaşar pekmez muz ceviz bunlar gerçekten kilo aldırıyor29 1,430
Ayrıca bu tabloya göre gayet normal kilosu29 1,430
29 1,430
Bakmadı üstelik zayıf oldugunu bildigi halde bişede demedibebegi besleyen damarlarina ultrasonda bakıldı mı canım? Doktorun daha net bilgi verir.. benim 2. gebeligim her doktor ayni seyi söylüyor ölçülü şekilde yeşillik,sebze,kirmizi et, balık, süt ürünleri,kuruyemis.. düzene girmesi icin diyetisyen desteği alabilirsin
Doktorun kendisi zayıf dediSizin bebeğiniz zayıf mı, emin misiniz?
Ben de sürekli yiyorum 38+4 te 3 kilo çıktı ben aldim 20 kiloSürekli yiyorum onları
Kızlar hamilelikte bebege kilo alması için ne yemeligim ne iyi gelir ?
Kaşar pekmez muz ceviz bunlar gerçekten kilo aldırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?