BEBEGE KİLO ALDIRCAK BESİNLER

Her gün yumurta, çiğ kuruyemiş, kabak çekirdeği, maden suyu, avokado, ceviz, ufak porsiyonlarda meyve özellikle muz, kaşar, sütten ziyade daha çok yoğurt, kefir, kuru üzüm pekmez, ıspanak, kabak çekirdeği,

bebegi besleyen damarlarina ultrasonda bakıldı mı canım? Doktorun daha net bilgi verir.. benim 2. gebeligim her doktor ayni seyi söylüyor ölçülü şekilde yeşillik,sebze,kirmizi et, balık, süt ürünleri,kuruyemis.. düzene girmesi icin diyetisyen desteği alabilirsin

Oncelikle folik asit karisik vitamin hapimdan cok memnundum. Imom omega. Ikizlerim 2.800 ve 2850 olarak dogdular. Kasar peyniri badem ceviz muz sut beyaz peynir bunlar en cok yedigim seylerdi. Ama ilacimi kullanmazsam bir dahaki kontrolde kilolari fark ediyodu gercekten.

Bakmadı üstelik zayıf oldugunu bildigi halde bişede demedi

Cnm bende dün gittim 29+5 1538gr ben bir sorun görmedim
Bu gebeligimden önce erken doğum ile (28+4haftalik) bir oğlum doğdu 950gr! Ve evet ozaman kan akışı durmuştu zayıf ve gelişimi geriden gelen bir bebekti. Acil sezeryana alındım.

Bazen farklı. Bir doktor Dan görüş almak mantıklı bi görün istersen başkasına

Kızlar hamilelikte bebege kilo alması için ne yemeligim ne iyi gelir ?

boyle bir sey yok hepsi hikaye siz
Saglikli beslenin oda guzelce buyur
Kilo kiyaslamayin sagligi yerinde olsun. Ozellikle doktorumun her zaman dedigi birsey sekerle(karbonhidrat) buyuyen ,kilo
Alan bir bebek istemeyiz...muzu dahi yarim
Tuket diyor. 4ay kustugumdaa bebek 2 hafta onden gidiyordu bu mantikla hic gelismemesi gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…