BEBEGE KİLO ALDIRCAK BESİNLER

Her hafta 1 şeye taktım ve yedım. 30 kilo aldım bebek dogdu 2.850g oyle bir seydi.
Hastaneden 2650 gr ile cıktık

Öncesi saglık tabi ama küvezde kalmasından korkuyorum

Kızlar hamilelikte bebege kilo alması için ne yemeligim ne iyi gelir ?
Benim bebişin karin çevresi geri kalmıştı, doktor protein ağırlıklı beslen dedi, 1 hafta sabahları köfteli yada kıymalı yumurta yedim. Diğer günler ogle öğünunde de 2 gun et çorbası içtim, 2 gun ev lahmacunu yedim, 2 gun yine kırmızı et yedim. Aksamlarida daha çok sebze ağırlıklı beslendim. Muz süt yoğurt kaşar gibi şeylerde yedim. 1 haftada 400 gr almisti

Maşallah

Youtube da bir sürü doktor vidyo çekip yayınlıyor. Benim izlediğim bir doktor bebek ana rahmine düştüğünde yaklaşık kaç kilo ile doğacağı bellidir, bebeğin kilo almasına uğraşmanıza gerek yok, siz 3-4 kilo alırsanız o da 50 gram alabilir ama bunun faydası yok diyordu. Diğer vidyolarında da bebeğin kilosunu yazıp nasıl diye soranlara hep önemli olan ölçümleri ve gelişimi yanıtını veriyor. Yani bunu kafaya takmayın. Eğer sizin yemenizle bebek kilo alsaydı emin olun ilaç endüstrisi çoktan "anne maması" üretmişti. Doktorlar multivitamin gibi, progesteron takviyesi gibi bunu reçete ediyor olurdu.

Herkes farklı bişe dedigi için kafaya takılıyor ister istemez tabi önemli olanda doktorun iyi olması kesin cevap vermedigi için napıcagınıda bilemiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…