ağzına bişeyler sokunca öğürmesi normal yiyebildiği kadaar verin öğürdüğünde falan çok zorlamayın diş çıkarma evresi geçince düzelicektirhenüz 6 aylık 7.aya girdik ben sadece anne sütü veriyorum arada yoğurt ve elma suyu falan veriyorum ama herzaman değil meyve püresi yapıyordum yiyordu şuan diş çıkarma aşamasında sanırım herşeyi dilinin üstünde tutup kusacakmış gibi oluyor çok üzülüyorum yemek yemez ilerde die napmam lazım
ağzına bişeyler sokunca öğürmesi normal yiyebildiği kadaar verin öğürdüğünde falan çok zorlamayın diş çıkarma evresi geçince düzelicektir
ilk başta öğürüyor sonra birkaç kaşık sonra tadını alınca normale dönüyor ama zaten zorlamıyorum..bu diş nezaman çıkacak yaa 5 aydan beri huysuzluğu var acaba her akşam huysuzluğu ondan olabilirmi uyutamıyorum elimde sallıyorum her akşam inşallah dişle beraber bu problemde çözülür
Alt-orta kesiciler 4,5-10 ay
Üst orta ve yan kesiciler 8-12 ay
Alt yan kesiciler 12-14 ay
Alt ve üst 1. premolarlar 12-14 ay
Alt ve üst köpek dişleri 16-22 ay
Alt ve üst 2. Premolarlar 24-30 ay
diş çıkarırken huysuzluk uykusuzluk ve 38 dereceyi geçmeyen ateş olabilir
merhaba kızlar bebeğim 3.5 aylık yaklaşık 2 aylıktan beri bebeğimi emziğe alıştırmak için sürekli emziği pekmeze battırıp veriyordum hem daha rahat duruyorve daha rahat uykuya dalıyordu die batırıp veriyordum ama hiç su vermedim üstüne sık sık ta emziriyordum ama artık vermiyorum ve vicdanım çok sızlıyor sizce ciğerlerine zarar vermişmidir dr a gittim bişi olmaz dedi ama pekte ilgilenmedi tatmin edici bi cvp alamadım bildiğiniz üyelik istemeyen dr sitesi var mı yada doktorunuza sorabilirmisiniz lütfen çok üzgünüm..
her diş çıkardığında yaşanıyor mu bu huysuzluklar ve çıkana kadar devam edio mu
evet ama derecesi bebekten bebeğe değişir
tşk ederim cnm..peki bebeğin uyku problemi yüzünden hangi dr. başvurmam gerekiyor veya danışabileceğim bir yer varmı biliyormusunuz
Seni anlıyorum.
Acaba susuz kaldı mı, bebeğime eziyet mi ettim bilmeden diye soruyorsun.
Bence azcık pekmezden hiçbirşey olmaz.
Kaldı ki çöl sıcağındayken bile bebeğe anne sütü yeter.
Suya gerek yok diye okumuştum bir yerde.
Hiç kendini üzme.
Ama sana tavsiye; pekmez vereceksen dut pekmezi ver.
Doktorun önerisi.
çocuk doktoruna götürebilirsin
gittim ama normal diyor görmüyorlar ya eziyetimi sallanmaya alışmış falan diyo nasıl bir yöntem uygulayacağımı anlatmıyorlar puff bu akşam uykusu yüzünden kafayı yicem neredeyse
genelde uyku problemi bi hastalık yüzünden değilse bir tedavi uygulanmaz yani uyku ilacı gibi bişey vermelerini beklemeyin
genelde uyku problemi bi hastalık yüzünden değilse bir tedavi uygulanmaz yani uyku ilacı gibi bişey vermelerini beklemeyin
zaten uyku ilacı taraftarıda değilim tsk ederim cnm paylaşımlarından dolayı...
merhaba kızlar bebeğim 3.5 aylık yaklaşık 2 aylıktan beri bebeğimi emziğe alıştırmak için sürekli emziği pekmeze battırıp veriyordum hem daha rahat duruyorve daha rahat uykuya dalıyordu die batırıp veriyordum ama hiç su vermedim üstüne sık sık ta emziriyordum ama artık vermiyorum ve vicdanım çok sızlıyor sizce ciğerlerine zarar vermişmidir dr a gittim bişi olmaz dedi ama pekte ilgilenmedi tatmin edici bi cvp alamadım bildiğiniz üyelik istemeyen dr sitesi var mı yada doktorunuza sorabilirmisiniz lütfen çok üzgünüm..
Benimde oglum 9ayi bitirdi
.beslenme sorunumuz yok fakay su icmek istemiyor cok az iki yudum kadar.bu miktar yeterli midir?
efecim
2.5 ayın sonunda nihayet geldim gittiğim günden beri 2 defa üşüttü benim kızım halada devam edio
anne sütünün %87 si sudan oluşur.. çölde yaşamıyorsanız emen bebeklere su verilmez yoksa emmez zira içtiği sütten alıyor suyunu vitaminini.. bir de üzgünüm ama çok kızdım bunu şimdi mi buraya yazıyorsunuz? pekmez bol miktarda şeker içerir ve gerçek pekmeze toprak da karıştırılır..kısaca tadımlık verdiklerinizden bir şey olacağını sanmıyorum ama düzenli içirmeye devam ederseniz karaciğeri daha o pekmezi ayrıştıramayacak kadar küçük..
ayrıca size iyi gelen şey bebeğe iyi gelmeyebilir aksi olaydı doktorlar verirdi bebeklere..
çok kızıyorum başka şeyleri nette araştırabiliyorsunuz ama bunu aylar sonra burada soruyorsunuz..
Çok geçmiş olsun. Uzun kalmış sın baya. Benim oğlum da Grip şimdi gitmiyo(
evet baya kaldım bazı nedenlerden dolayı...kızımın hastalığı geçti çok şükür ama her geçen gün yeni problemlerle büyüyor kızımAllah yar ve yardımcımız olsun ne diyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?