Hayırdır kötü bişe değildir inşallah.
kardeşim rahatsızdı oyüzden kaldım okadar...bebeğiminde gece uykuları bozuldu..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdır kötü bişe değildir inşallah.
kardeşim rahatsızdı oyüzden kaldım okadar...bebeğiminde gece uykuları bozuldu..korkarak ağlayarak uyanıyor kesintisiz uyuyodu önceden şimdide 3-4 defa uyanıyor
![]()
Ne zamandır böyle ki. Belki de oraya alışmıştır şimdi ev yabancı geliyo dur. Geçmiş olsun evet biliyorum kardeşin nasıl oldu.
evet olabilir orada sabah kadar uyuyodu buraya geldim 1 aydır geceleri uyumuyorkardeşimde yanıma geldi eh işte idare eder psikolojisi alt üst doğumu bekliyor işte
ben buraya konuyu açtığım zaman üye oldum ve nete girmeye fırsat bile bulamıyordum sonradan arkadaşım zarar verir diyince aklıma araştırmak geldi yoksa yine zarar vereceğinden okadar ihtimal vermiyordum bir anne bile bile çocuğuna zarar verirmi cnm ...hem benim kızım gibi bi çocuğun olsaydı hertürlü yolu denerdin benim gibi yeterki sussun diye..
ben buraya konuyu açtığım zaman üye oldum ve nete girmeye fırsat bile bulamıyordum sonradan arkadaşım zarar verir diyince aklıma araştırmak geldi yoksa yine zarar vereceğinden okadar ihtimal vermiyordum bir anne bile bile çocuğuna zarar verirmi cnm ...hem benim kızım gibi bi çocuğun olsaydı hertürlü yolu denerdin benim gibi yeterki sussun diye..
merhaba kızlar bebeğim 3.5 aylık yaklaşık 2 aylıktan beri bebeğimi emziğe alıştırmak için sürekli emziği pekmeze battırıp veriyordum hem daha rahat duruyorve daha rahat uykuya dalıyordu die batırıp veriyordum ama hiç su vermedim üstüne sık sık ta emziriyordum ama artık vermiyorum ve vicdanım çok sızlıyor sizce ciğerlerine zarar vermişmidir dr a gittim bişi olmaz dedi ama pekte ilgilenmedi tatmin edici bi cvp alamadım bildiğiniz üyelik istemeyen dr sitesi var mı yada doktorunuza sorabilirmisiniz lütfen çok üzgünüm..![]()
canım sütü çok emiyorsa sütün suyu birçok gıdanın su ihtiyacını karşılıyor.benim oğluma 6 aydan sonra ek gıdaya başladım 8 aya kadar ek gıda almasına karşın su içmedi dr sorduğumda süt karşılıyor dedi..sende batırmışsın zaten bişi olmaz ..ama bence de artık verme çok küçük çünkü...
bebeğinin sinir krizlerini rahat geçirmesi için tek bir yol var o da güvenlik örtüsü
netten araştırırsan baya bilgi edinebilirsin.. her hangi bir havluyu ya da örtüyü büyük olmaması kaydıyla tabii ki yoksa nefessiz kalır ama bu örtü asla yıkanmayacak öncelikle yattığı yere serin bebeğin teri bulaşsın iyice.. sonra o örtüyü hep yanında koklayacak şekilde koyun baktınız sinir krizi yaklaşıyor hemen o örtüyü sarın bebeğin tüm vücuduna ya da örtün bazen çok ağlarsa kafasına burnuna doğru hafif örtün aman dikkat yalnız örtü kullanırken çok dikkatli olmak gerek hareketli bebeklerde boğulma yaşanıyor gerçi battaniye bile tehlikeli ben yine de altını çizeyim de.. ayrıca klasik müzik bangır bangır dinleyin evde görün nasıl sakinleşecek
ayrıca sorunlu çocuk yoktur sorunlu aile vardır bu gerçekten böyle bebek te olsa güven duygusu doğar doğmaz inşaa edilir bebek deyip geçmeyin beyinlerindeki nöron sayısı bizden 5 kat fazla yani her şeyi aslında anlıyorlar
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin inşallah. Kaç ayı kaldı. Kardeşinin de işi çok zor ya allah yardımcısı olsun.