Çocuk Hastalıkları bebeği bağırsak ameliyatı olan var mı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Şimdi okudum burayı Allah şifa versin minik kuzuma yeğenimin dediğim gibi hirscpurung hastalığıydı. Ve ameliyatla iyileşti. Onun kalım bağırsağın bir ucundaydı sanırım. Hisli olam yere kadar kestiler. Allah sizi de bebişi de şifa ile donatsın

Amin amin inşallah bizim kalın bağırsakta hiç hücre yok ince bagirsaginda büyük Bi kısmında yok sanırım Allah yardımcımız olsun yolumuz uzun..

Benim kızımda bağırsaklardan ameliyat oldu. Yeşil kusmaları bitmiyor. Beslenmeyi kestiler . 54. Günü yoğun bakımda. Süreç nasıl ilerleyecek belli değil. Sizlerinde kusmaları var mı bebeklerinizin?

Benim yeğenimde de bundan şüphelendi doktor biraz takip edip biyopsi için araştırma hastanesine sevk edicek duruma göre. Ama ameliyat gerekirse diye süreci çok merak ediyoruz sonrasında rahatladı mı bebişler yoksa daha mı çok sıkıntı çektiler tecrübesi olan annelerden bilgi rica edebilir miyim

Merhaba bebeginizin durumu nedir 1 sene geçmiş ama merhaba ettim

Amin amin inşallah bizim kalın bağırsakta hiç hücre yok ince bagirsaginda büyük Bi kısmında yok sanırım Allah yardımcımız olsun yolumuz uzun..
Merhabalar bebeğiniz nasıp uzun zaman olmuş.bağırsakların ne kadar kısmında vardı acaba hissizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…