• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeği çocuğu olanlar acill bakabilir mi?

Eslemmm111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
798
91
13
36
Merhaba sevgili anneler
Bebeğimle şuan hastanede yatıyoruz kusmadan dolayı yattık ve bugün yumurtalık fıtığı teşhisi konuldu bebeğim şuan 5.5 aylık bu ameliyatı geçirenler lütfen yardımcı olabilir mi nasıl bi süreç çok korkuyorum

Kapali ameliyat olacaksa kucuk kesikler olacagindan daha kisa surede toparlarsiniz. Ilk 10 15 gun agir kaldirmamak bazi seylere dikkat etmek gerek diye biliyorum ic basinctan da kacinmak icin. Cok zorlu bi donem olmaz insallah hemen iyilesirsiniz.

Allah şifa versin korkmayın önce Allah'a sonra doktorlara güvenin,şimdi olursa ameliyatı hatırlamayacak acıyı en azından böyle düşünün,kurtulmuş olur bu sıkıntısından yavrucak inşallah.Allah sabır versin sana da arkadaşım.

Kapali ameliyat olacaksa kucuk kesikler olacagindan daha kisa surede toparlarsiniz. Ilk 10 15 gun agir kaldirmamak bazi seylere dikkat etmek gerek diye biliyorum ic basinctan da kacinmak icin. Cok zorlu bi donem olmaz insallah hemen iyilesirsiniz.
Ben değil bebeğim keşke ben olsaydım

Rabbim sifa versin. Sukredelim ki ameliyatla hallocak bir sorun. Allah dermansiz dert vermesin. Bir bilgimde malesef yok.

Saolun tşkler ateşini düşüremiyoruz sabah karar verilecek ama özele mi götürsem kararsızım

Allah acil şifalar versin.
Doktor içinizi rahatlatmadıysa götürün ama önce ateşi düşse daha rahat verirsiniz kararı.
Özelden ziyade bulunduğunuz yerde araştırma Hastaneleri varsa oraları da düşünün.

Merhaba sevgili anneler
Bebeğimle şuan hastanede yatıyoruz kusmadan dolayı yattık ve bugün yumurtalık fıtığı teşhisi konuldu bebeğim şuan 5.5 aylık bu ameliyatı geçirenler lütfen yardımcı olabilir mi nasıl bi süreç çok korkuyorum

Bi bilgim yok ama.allahim sifa versin o minige rabbim korusun biran önce iylessin insaalah

Benim oğlum doğduğunda doktor genelde erkek bebekler çok ağlarsa fıtık olur çok ağlatmamaya dikkat et demişti acaba gaz sanvısından filan ağlamaktanmı oldu.

Back
X