Çocuk Hastalıkları bebeği doğuştan sünnetli(hiposoadiaslı)olanlar???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhabalar benim oğlum da 6 aylık ileri ciddi derece hipospadiası var, hacettepe tıp fakultesinde üroloji doktoru h.serkan doğan a bakındık, 3 ila 5 ameliyat dediler, bende internetten yeni arayışlara girdim hekim araştırırken sizin yorumlarınız dikkatimi çekti bana yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler ilgi ve alakanız için cevabınız ne kadar acil olursa biran önce ameliyatımızı yaptırmak isitiyoruuz....

:43::43:

Merhabalar benim oğlum da 6 aylık ileri ciddi derece hipospadiası var, hacettepe tıp fakultesinde üroloji doktoru h.serkan doğan a bakındık, 3 ila 5 ameliyat dediler, bende internetten yeni arayışlara girdim hekim araştırırken sizin yorumlarınız dikkatimi çekti bana yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler ilgi ve alakanız için cevabınız ne kadar acil olursa biran önce ameliyatımızı yaptırmak isitiyoruuz....

merhaba,
öncelikle çok geçmiş olsun. benim oğlummun rahatsızlığı hafif tek amaliyatla çözüldü çok şükür.
doktorumuzun adı Profesör Dr. İbrahim ULMAN kendisi Ege Üniversitesi çocuk cerrahisinden. son derece anlayışlı ve mükemmel bir doktor. hipos padias konusunda çok daha geliştirmiş kendisini. ülkemizde parmakla gösterilecek doktorlardan birisidir kendisi. kesinlikle tavsiye ederim. eğer imkanınız var ise randevu alıp bir muayne ettirtin derim. pişman olmayacaksınız.
not: hipospadias rahatsızlığı olan çocukların kesinlikle HİPOSPADİAS konusunda kendisini kanıtlamış bir ÇOCUK CERRAHI tarafından amaliyat attirilmesi gerekiyor. aksi takdirde çok ciddi hasar bırakabilir.

merhaba,
öncelikle çok geçmiş olsun. benim oğlummun rahatsızlığı hafif tek amaliyatla çözüldü çok şükür.
doktorumuzun adı Profesör Dr. İbrahim ULMAN kendisi Ege Üniversitesi çocuk cerrahisinden. son derece anlayışlı ve mükemmel bir doktor. hipos padias konusunda çok daha geliştirmiş kendisini. ülkemizde parmakla gösterilecek doktorlardan birisidir kendisi. kesinlikle tavsiye ederim. eğer imkanınız var ise randevu alıp bir muayne ettirtin derim. pişman olmayacaksınız.
not: hipospadias rahatsızlığı olan çocukların kesinlikle HİPOSPADİAS konusunda kendisini kanıtlamış bir ÇOCUK CERRAHI tarafından amaliyat attirilmesi gerekiyor. aksi takdirde çok ciddi hasar bırakabilir.

eğer doktorumuzun iletişim telefonunu isterseniz.
0232 465 1881' nolu telefondan randevu alabilirsiniz.

bence de ibrahim beyle görüşün ameliyat yine 1 den fazla olabilir belki ona ibrahim bey karar verir ama bu ameliyatların sonucunda doğru sonuç alınması ve çocuğunuzun tamamen iyileşmesi çok önemli. inşallah tek ameliyatla çözülür. çok geçmiş olsun

merhabalar ilgi ve alakanız için gerçekten cok teşekkür ederiz zaten en son ibrahim bey de karar kıldık araştırmalar sonucu, nisan ayından sonra bi görüşme yapıcaz nasip olursa... sakıncası yoksa ameliyat ücreti ne kadar verdiniz... teşekkürler herşey için

merhabalar ilgi ve alakanız için gerçekten cok teşekkür ederiz zaten en son ibrahim bey de karar kıldık araştırmalar sonucu, nisan ayından sonra bi görüşme yapıcaz nasip olursa... sakıncası yoksa ameliyat ücreti ne kadar verdiniz... teşekkürler herşey için
bu konuyu buradan bahsetmesek özel msj. yollayamıyorum. e mail adresiniz var ise oradan yazabilirim olur mu?

Benim oğlumda hipospadiaslı doğdu behçet uz hast götürdük 1ameliyatlada bitebilir delik kapanmazsa 2.3. Ameliyatı olabilir dedi güvenemedik ibrahim ulmanın adını çok duydum muayene 300 tl dediler ama ameliyat fiyatını muayene olmadan vermiyorlar maddi olarak durumumuz çok iyi değil ibrahim ulmana ameliyat yaptıran varsa bana ne kadara mal olduğunu dönebilirmisiniz

merhaba arkadaşlar. ayın 17sinde oğlumu ameliyat ettirdim. sizler gibi benim de tereddütlerim çekincelerim vardı ama çok şükür atlattık. ameliyat öncesi ve sonrası sürecimizi baştan anlatayım. internetten sürekli yaptığım araştırmalar sonunda zmir ege üni. proflarından İBRAHİM ULMAN hocanın ismine ulaştım yalnız kendisi egede çalışmıyor.muayenehanesi var alsancakta 5 temmuzda muayene randevusu alıp gittik. doktor bey bizi gayet iyi karşıladı.programı çok yoğun olduğundan ayın 17sine ameliyat randevusu verdi. kendisi kent ve ege sağlıkta ameliyat yapıyormuş biz kent hastanesi-çiğli için randevu aldık. ameliyat günü 6 saat önce yemeği 3 saat önce su içmeyi kesecek şekilde gittik. ameliyathaneye götürmeden 10-15dk önce sakinleştirici şurup gibi birşey içiriyorlar. oğlum şurubun etkisyle hiç direnmeden kuzu gibi görevlilerin kucağında ameliyata gitti,o anı hiç unutmayacağım.ameliyat 2,5saat sürdü. ameliyat sırasında oğlumun pipisine idrar yapmasını sağlayacak bir ucu idrar yoluna giden,pipi dışında da bir parmak boyu kısmı kalan yumuşak silikon bir boru takılıydı üzerine bebek bezi rahatlıkla bağlanacak şekilde yumuşak. ve amelyat yeri sargılıydı. kendine geldikten sonra epey ağladı ama babasıyla hep sakinleştirdik. ağrı kesici vs. kullandık-doktorun yazdığı- ameliyat olduğu günün akşamı taburcu olduk. ibrahim bey çok önemli bir komplikasyon olmadıkça yatış vermyor ki bu da bizim için bir artıydı ev ortamı gibisi olmaz çocuk için. ilk günün akşamı sıkıntılı geçti,hatta gece 12de ağlamasına dayanamayıp doktor beyi aradım sağolsun o saatte bile gayet nazikçe bunun normal olduğunu ağrı kesiciyi tekrar verebileceğimi söyledi. ertesi gün sabah hayat normale döndü.kateter-hortum çocuklara biraz rahatsızlık veriyo ama o çıktıktan sonra herşey yoluna giriyor. .hortumun 5-7 gün durması gerekiyor ama benim zıpır yatarken döne böne kaydırmış hortumu 3 gün snunda kendiliğinden çıktı. Allah'a şükür şimdi ameliyat yerimiz gayet iyi kaçak yok ve çişimiz güzel. ben size ibrahim hocayı gerçekten tavsiye edeblirim arkadaşlar. hem alanında uzman,hem çok anlayışlı kibar ve hoşgörülü bir insan hem de istediğiniz her an telefonla ulaşıp bilgi alabiliyorsunuz,öyle ki oğlum kateteri kaydırdığı gün hastaneye vardığımızda amelyattaydı,asistanına tlf baktırıp sorumuzu yanıtladı. Allah'a şükür biz atlattık darısı sizlerin başına. bu arada oğlum 24 aylık ama 6 aylıktan itbaren ibrahim bey bu ameliyatı yapıyormuş ve ne kadar küçük olursa ameliyat sonrası o kadar rahat geçiyo, bu yaşlarda anne-babaya nazlanıyorlar olan bitenin farkındalar dedi

merhaba,

merhaba ibrahim ulman beyi tavsiye etmişsiniz ,benim oğlumda doğuştan sünnetli ,orta zorluktaymış..doktor beyin ameliyat ücreti nedir acaba ?

Arkadaşlar şifremi unuttum diye siteyi misafir olarak takip ediyordum. Buraya yazdığım mesaj hasbel kader aklıma geldi. Fiyat soranlara özelden mesaj attım. Ameliyatımızın üzerinden 3 yıl geçmiş. Allaha şükür bu zamana kadar en ufak bi sıkıntı olmadı. Önce rabbimin sonra ibrahim beyin sayesinde. Tüm yavrularımıza acil şifalar dilerim

sevgili ceylan melek e cevabım özel mesaj gönderemiyorum burdan yazayım dedim

merhaba evet oğlum ameliyat oldu 6 ay oldu ameliyat olalı durumu iyi ama sanırım ameliyattan kaynaklanan hafif bir eğrilik var pipi deliği de yukarı alındı ama bazen çişini ilk yapmaya başladığında önce öne doğru yapıyot sonra ileri doğru fışkırtıyor doktor 6 ay sonra kontrole gel demişti bugünlerde gitmem lazım ama hava durumu müsait olmadığı için gidemedim bakalım bu sorunlarımıza doktor ne diyecek ama genel durumu iyi sana tavsiyem bebişini kesinlikle sünnet ettirme ve fazla kafana takma diyeceğim ama anne sin takmaman imkansız ben oğlumu
prof dr cenk büyükünal a ameliyat ettirdim türkiyenin en iyi çocuk cerrahlarından birisiymiş kendisi tabi ameliyattan önce yani 2 sene boyunca gitmediğim çocuk cerrahı kalmadı içime en çok sinen doktor cenk bet oldu ve bende ameliyatı yaptırdım

Merhaba benim oglumdada aynı sorun var şimdi nasıl oldu oğlunuz cenk beyi tavsiye edermisiniz doktor arastiriyorum ameliyatta sonra başka sorunlar oldumu cevaplarsaniz çok mutlu olurum

Back
X