Bebeği huysuz olan anneler

teacher_1

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
62
8
6
Merhaba anneler,
Bebeğim 16 aylık ve çok huysuz. Bebekliğinden beri böyle şimdi biraz da iyi hali. Bir avm ye gidip oturamiyorum hemen ağlıyor, başka bir eve gittiğinde ilk yaptığı ağlamak. Böyle bebeği olupta sonra uslanan var mı? 2 yaş sendromu da tuz biber oldu

Biraz daha büyüyünce geçiyor.. en azından bizde öyle oldu.
Belki buda değiliklik gösteriyordur bebekten bebeğe..
Sabır ve kolaylıklar..

2-2,5 yaş gibi.. biraz arkadaş kavramını paylaşmayı öğreniyor.. yavaş yavaş rahatlıyosun..
ama bizim uykumuz geldiği halde uyumazdık. Hem kendini perişan ederdi hem beni. Hala uyumaz uykuya zorla gider.

2-2,5 yaş gibi.. biraz arkadaş kavramını paylaşmayı öğreniyor.. yavaş yavaş rahatlıyosun..
ama bizim uykumuz geldiği halde uyumazdık. Hem kendini perişan ederdi hem beni. Hala uyumaz uykuya zorla gider.
Uyku konusunda bizde oyleyiz her gece ayrı olay neyse sağlıklı olsunlar da geçecek ins moral verdiniz bana teşekkürler .

ahh ne günlerdi hepsi geçecek hastanede huysuz bebek diye tatınmıştı .misafir gelince odadan çıkamazdık..2.5-3 yaşında geçecek sabır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…