- Konu Sahibi kirmizi puantiye
-
Hahaha nasıl hissedemedin kızbenim plasenta öne tutunduğu halde çok hareketli
Birşey olmamıştır benim arkadaşım 34 haftaya kadar çok seyrek hissediyordu hareketleri hatta en son doktor dedi tamamen bebeğiniz keyfi hareket etmiyorInşallahh yaa vala korkuyorum bisey mi oldu die en azindan hareketleri icimi rahatlatir
onu da bi oturuşta değil öğlen başlayıp akşama kadar yemiştim. Zorlanarak değil. Çok güzellerdi. Sonrasına zaten akşam o işe yaradığını gördüm. Şimdi olsa iki taneyi.anca yerim. Bi daha yiyemedim öyle
Aynen ondan fazla yeme bu defada ishal yapar 3 tane felan ye1-2 tane mi
Doktor 12.haftalari burun kemiğini fln ölcecekti ikili test icin öksür dedi öyle yatiyo sizin bebiş tembel olacak herhalde dedi normalde babasi uykucunun teki bende üşengeç bize cekmez insallahBirşey olmamıştır benim arkadaşım 34 haftaya kadar çok seyrek hissediyordu hareketleri hatta en son doktor dedi tamamen bebeğiniz keyfi hareket etmiyor
o kadar nasıl yedim ben de şaşırdımMesele bi oturusta yemek degil.oncelikle her seyin fazlasi zarar
Sonra narenciyenin fazlası daha zarar
Doktor 12.haftalari burun kemiğini fln ölcecekti ikili test icin öksür dedi öyle yatiyo sizin bebiş tembel olacak herhalde dedi normalde babasi uykucunun teki bende üşengeç bize cekmez insallah
tamamAynen ondan fazla yeme bu defada ishal yapar 3 tane felan ye
Daha ileriki haftalarda birde daha sert hissedicez hareketleri ama ne güzel hisler bunlarBilmemm hiç anlayamadım şimdi de durmuyo
Canım 12 hafta çok erken hissetmişsin ilk gebelik birde gazı bebek hareketi olarak hissetmiş olabilirsin ben 20 de hissettim genelde ilk gebeliklerde 18-24 arası hissedilirmişMerhaba. Ben 12 haftalık hamileyim. Bebeğini az çok hissetmeye başlayan annelere bişey sorcam. Sabit olarak sağda ya da solda mı hissediyosunuz/hissettiniz, yoksa bebek ortalara falan geldi mi? Benim ilk hamileliğim de, ben de ona göre kendimi dinleyeyim
Bi de genel bişey sorcam. Cumartesi dr a gidicem ama kabızlık sorunum var. Afedersiniz bu durum ultrason sırasında görüntülemeyi etkiler mi
Evet bişeyler hissediyo muyum acaba ben de durup dinliyorum ama hissettiğim gaz heralde. Zaten baya gazlıyım :)Canım 12 hafta çok erken hissetmişsin ilk gebelik birde gazı bebek hareketi olarak hissetmiş olabilirsin ben 20 de hissettim genelde ilk gebeliklerde 18-24 arası hissedilirmiş
Kabızlık benim için de büyük sorun özelikle son 2 haftadır çok fazla başlarda da çekiyordum kayısı kompostosu işe yarıyordu şuan genlik şekerinden dolayı tüketemiurum doktor lifli gıdalar önerdi yulaf alıp yoğurtla ye belki işe yarar
Evet bişeyler hissediyo muyum acaba ben de durup dinliyorum ama hissettiğim gaz heralde. Zaten baya gazlıyım :)
Demir ilacı kullanmıyorum. Folik asitim bitince telefonla dr a sormuştum. O da folik asitli omegalı falan bi ilaç söylemişti. Onu kullanıyorum. Ondan da olabilir belki o zaman. Gazı da söyleyeyim yine de. Liste yaptım ultrasona girince unutmayayım soracaklarımı diyedoktoruna kesin söyle kullandığın Demir ilacı varsa o da kabızlık yapabilir
Kesinlikle liste çok mantıklı ultrasondan görünce insan unutuyor her şeyi ben kaç kere hastanede ultrason resmini bile almayı unuttum gittim hatırlamıyorum bileDemir ilacı kullanmıyorum. Folik asitim bitince telefonla dr a sormuştum. O da folik asitli omegalı falan bi ilaç söylemişti. Onu kullanıyorum. Ondan da olabilir belki o zaman. Gazı da söyleyeyim yine de. Liste yaptım ultrasona girince unutmayayım soracaklarımı diye
Hem de coookDaha ileriki haftalarda birde daha sert hissedicez hareketleri ama ne güzel hisler bunlar
İnsan onu orda iyi görünce soracağı şeyi unutuyo hakkaten. Sorun morun kalmıyoKesinlikle liste çok mantıklı ultrasondan görünce insan unutuyor her şeyi ben kaç kere hastanede ultrason resmini bile almayı unuttum gittim hatırlamıyorum bile
Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder inşallahHem de coookdün ilk defa eşim de hissetti. 2 defa da dışardan gorebildim karnimn hareketini
Merhaba. Ben 12 haftalık hamileyim. Bebeğini az çok hissetmeye başlayan annelere bişey sorcam. Sabit olarak sağda ya da solda mı hissediyosunuz/hissettiniz, yoksa bebek ortalara falan geldi mi? Benim ilk hamileliğim de, ben de ona göre kendimi dinleyeyim
Bi de genel bişey sorcam. Cumartesi dr a gidicem ama kabızlık sorunum var. Afedersiniz bu durum ultrason sırasında görüntülemeyi etkiler mi
Teşekkür ederim dr bugün ilaç verdi. Biterse onu denerimCanım merhaba. Kabızlık ultrasonu etkilemiyor merak etme. Ben de 8 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce de bu sorunum vardı. Kronik yani. Orta boy bi kavanozun içine zeytinyagi koy yariya kadar. Kuru incir al ve bu incirleri 4 yada 5 parcaya böl ve zeytinyaginin icine at. 3 gun günışığı almayan bi dolapta sakla. 4. Gün sabah ve aksam 2 kasik incirden ye ve uzerine büyük bi bardak sicaga yakin ılık su iç. Wcye çıkarıyor. Ben hala yemeye devam ediyorum ciddi anlada faydasini gordum. Tavsiye ederim. ^_^
Doktor nederse o tabii ama ben çok zorda kalmadıkça ilaç almak istemiyorum. O yüzden doğal yöntemle çöźmem lazım. Ilac bitince ne olacak bi bak bakalım. <3Teşekkür ederim dr bugün ilaç verdi. Biterse onu denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?