Bebeği ilk hissedişler ve kabızlık

Inşallahh yaa vala korkuyorum bisey mi oldu die en azindan hareketleri icimi rahatlatir
Birşey olmamıştır benim arkadaşım 34 haftaya kadar çok seyrek hissediyordu hareketleri hatta en son doktor dedi tamamen bebeğiniz keyfi hareket etmiyor

Mesele bi oturusta yemek degil.oncelikle her seyin fazlasi zarar
Sonra narenciyenin fazlası daha zarar

Birşey olmamıştır benim arkadaşım 34 haftaya kadar çok seyrek hissediyordu hareketleri hatta en son doktor dedi tamamen bebeğiniz keyfi hareket etmiyor
Doktor 12.haftalari burun kemiğini fln ölcecekti ikili test icin öksür dedi öyle yatiyo sizin bebiş tembel olacak herhalde dedi normalde babasi uykucunun teki bende üşengeç bize cekmez insallah

Canım 12 hafta çok erken hissetmişsin ilk gebelik birde gazı bebek hareketi olarak hissetmiş olabilirsin ben 20 de hissettim genelde ilk gebeliklerde 18-24 arası hissedilirmiş
Kabızlık benim için de büyük sorun özelikle son 2 haftadır çok fazla başlarda da çekiyordum kayısı kompostosu işe yarıyordu şuan genlik şekerinden dolayı tüketemiurum doktor lifli gıdalar önerdi yulaf alıp yoğurtla ye belki işe yarar

Evet bişeyler hissediyo muyum acaba ben de durup dinliyorum ama hissettiğim gaz heralde. Zaten baya gazlıyım :)

doktoruna kesin söyle kullandığın Demir ilacı varsa o da kabızlık yapabilir
Demir ilacı kullanmıyorum. Folik asitim bitince telefonla dr a sormuştum. O da folik asitli omegalı falan bi ilaç söylemişti. Onu kullanıyorum. Ondan da olabilir belki o zaman. Gazı da söyleyeyim yine de. Liste yaptım ultrasona girince unutmayayım soracaklarımı diye

Kesinlikle liste çok mantıklı ultrasondan görünce insan unutuyor her şeyi ben kaç kere hastanede ultrason resmini bile almayı unuttum gittim hatırlamıyorum bile

Kesinlikle liste çok mantıklı ultrasondan görünce insan unutuyor her şeyi ben kaç kere hastanede ultrason resmini bile almayı unuttum gittim hatırlamıyorum bile
İnsan onu orda iyi görünce soracağı şeyi unutuyo hakkaten. Sorun morun kalmıyo İnşallah yarın da güzel dönerim dr dan.

Canım merhaba. Kabızlık ultrasonu etkilemiyor merak etme. Ben de 8 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce de bu sorunum vardı. Kronik yani. Orta boy bi kavanozun içine zeytinyagi koy yariya kadar. Kuru incir al ve bu incirleri 4 yada 5 parcaya böl ve zeytinyaginin icine at. 3 gun günışığı almayan bi dolapta sakla. 4. Gün sabah ve aksam 2 kasik incirden ye ve uzerine büyük bi bardak sicaga yakin ılık su iç. Wcye çıkarıyor. Ben hala yemeye devam ediyorum ciddi anlada faydasini gordum. Tavsiye ederim. ^_^

Teşekkür ederim dr bugün ilaç verdi. Biterse onu denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…