- 10 Kasım 2007
- 2.209
- 651
- 723
- Konu Sahibi edaligeceler
-
ay kusura bakmayın sorunuza odaklanamadım.Kardesim ve esi bosandilar...3yasinda cocuklari var... Kadin cocugu kesinlikle istemiyor...
Kardesim de sabah 8 aksam 10 bir calisma saati var ve mumkun degil bakmasi... Bakiciya sicak bakmiyor cunku sabahtan aksama tanimadigin birine cocugu emanet etmek cesaret...
Total de ben de kaliyor yegenim 4 gun bugun oldu...
Ama hep annesini soruyor
Onu istiyor...
Yemek yemiyor ben verirsem
Ancak zorluyorum,ozaman da iyice soguyor benden...
Annesini tek bir kez aradim
Ne yaparsan yap benim bir cocugum yok,benim oyle bir hayatim olmadi diyor...
Ben nasil sevdirebirim kendimi?
Hala dönüs olmadi bekliyoruz. Arastiracaklardi. Belgelerimizi verdik beklemedeyiz. Annesine ulasamiyoruz hic bi sekilde ,evinden tasinmis numaralari degismis. Velayet ondaymis... Karmakarisik bekliyoruz ne olacak diye...merhaba,neler yaptınız,ne durumdasınız merak ettim.size alıştığını tahmin ediyorum çocuğun.
hukuki olarak araştırcaktınız umarım olumlu olmuştur?
bulamazlarsa da farketmez belli zamanı vardır.daha sonra arayıp sormadığı için ,siz alabilrsiniz velayetini..Hala dönüs olmadi bekliyoruz. Arastiracaklardi. Belgelerimizi verdik beklemedeyiz. Annesine ulasamiyoruz hic bi sekilde ,evinden tasinmis numaralari degismis. Velayet ondaymis... Karmakarisik bekliyoruz ne olacak diye...
Insallah... cok alistik birbirimize...bulamazlarsa da farketmez belli zamanı vardır.daha sonra arayıp sormadığı için ,siz alabilrsiniz velayetini..
siz çocuğunuzla kaynaşın da hukuki işlemler hallolur merak etmeyin..
MAKYAJ YARIŞMASI OLSUN İSTER MİSİNİZ ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/makyaj-yarismasi-olsun-ister-misiniz.761186/
inşallah annesi denilen hanım çıkıp gelip düzeninizi bozmaz.Insallah... cok alistik birbirimize...
çok sevindim inanın..kk da böyle iç açıcı konular görmey ihtiyacımız var.. hayalkırıklığı ile başlayıp mutlu sonla bitenlere..Insallah... cok alistik birbirimize...
Insallah... cok alistik birbirimize...
Tabi.. Bize dediler ki anne onayi olmazsa zor olur. Koruyucu aile olarak basvurabilirz,cok karisik isler,anlamiyorum. Annesi yok babasi yok ver velayeti bana bitsin,ugrastircaklar!!çok sevindim inanın..kk da böyle iç açıcı konular görmey ihtiyacımız var.. hayalkırıklığı ile başlayıp mutlu sonla bitenlere..
arada yazın bize lütfen..
merhaba,nasılsınız ? umarım herşey yolundadır?Tabi.. Bize dediler ki anne onayi olmazsa zor olur. Koruyucu aile olarak basvurabilirz,cok karisik isler,anlamiyorum. Annesi yok babasi yok ver velayeti bana bitsin,ugrastircaklar!!
Her sey cok guzel,okula basladi,sabahtan oglene kadar orda.. Bana anne demeye basladi. Bu iyimi kotumu karar veremedim.merhaba,nasılsınız ? umarım herşey yolundadır?
Çok sevindim şunu belirtmek isterim .. Biz çok küçükken babam öldü ve bizi halam büyüttü..ben evlendim ama kardeşim hala halamla allah ondan razı olsun ilerde kıymetinizi anlıycaktır allah ondan razı olsun bir dediğimizi iki yapmadı tam 14 sene oldu allah sizden de razı olsun umarım herşey yolunda gider daimaHer sey cok guzel,okula basladi,sabahtan oglene kadar orda.. Bana anne demeye basladi. Bu iyimi kotumu karar veremedim.
Ama herseye ragmen mutluyuz. Cok tesekkurler sordugunuz icin
çok sevindim ne kadar güzel..anne demesi de çok güzel tabii ki..ancak yasal işlemlerde de resmi olarak anne görünmeniz çok iyi olur..o annesi babası oalcak insnalara güvenmemek lazım.yazrın bir gün çıkıp çocuğu almak isteyebilirler..Her sey cok guzel,okula basladi,sabahtan oglene kadar orda.. Bana anne demeye basladi. Bu iyimi kotumu karar veremedim.
Ama herseye ragmen mutluyuz. Cok tesekkurler sordugunuz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?