bebegi kendime nasil alistirabilirim?

2. Bebeğime 19 haftalık hamileyim
Ve 3 lü taramam riskli çıktı
Cumartesi amiyosentez yaptırdım

Bebeğimden vazgeçme düşüncesi bile beni kahrediyor ağlamaktan gözlerim şişti

Bi insan bebeğini beden istemez ki

çocugun yaşına yakın kızım var onu baz alarak yazarsam

onunla oyun oyna
kitap oku
parka götürün oyuncaklara beraber binin
yemegini sen yedirme
hazırla kendi yemesi için fırsat ver
ama babasınıda göremiyorsa çok zor
babası biraz izin alsın alabilirse tabi
çocukla beraber ilgilenin
babasıda yanınızda olsun
önce size güvenmesi lazım
annesi gibi bırakıp gitmemeniz için emin olmaya çalışıyordur
annesinede Rabbim vicdan versin
nasıl anneymiş ya

ay kusura bakmayın sorunuza odaklanamadım.
o nasıl bir anne ya..
anne değil de başka bir mahluk bence.
bakıcıya para vermemek için sıcak bakmıyordur. yoksa çocuğu düşündüğünden değil.
siz eli öpülesi bir teyzesiniz bence.
kendi çocuğuna bakmayan anneler var işte.
bence zamanla alışır. masum yavrum benim. gene de anne başka işte arıyor demekki.

merhaba,neler yaptınız,ne durumdasınız merak ettim.size alıştığını tahmin ediyorum çocuğun.
hukuki olarak araştırcaktınız umarım olumlu olmuştur?

merhaba,neler yaptınız,ne durumdasınız merak ettim.size alıştığını tahmin ediyorum çocuğun.
hukuki olarak araştırcaktınız umarım olumlu olmuştur?
Hala dönüs olmadi bekliyoruz. Arastiracaklardi. Belgelerimizi verdik beklemedeyiz. Annesine ulasamiyoruz hic bi sekilde ,evinden tasinmis numaralari degismis. Velayet ondaymis... Karmakarisik bekliyoruz ne olacak diye...

Hala dönüs olmadi bekliyoruz. Arastiracaklardi. Belgelerimizi verdik beklemedeyiz. Annesine ulasamiyoruz hic bi sekilde ,evinden tasinmis numaralari degismis. Velayet ondaymis... Karmakarisik bekliyoruz ne olacak diye...
bulamazlarsa da farketmez belli zamanı vardır.daha sonra arayıp sormadığı için ,siz alabilrsiniz velayetini..
siz çocuğunuzla kaynaşın da hukuki işlemler hallolur merak etmeyin..

çok sevindim inanın..kk da böyle iç açıcı konular görmey ihtiyacımız var.. hayalkırıklığı ile başlayıp mutlu sonla bitenlere..
arada yazın bize lütfen..
Tabi.. Bize dediler ki anne onayi olmazsa zor olur. Koruyucu aile olarak basvurabilirz,cok karisik isler,anlamiyorum. Annesi yok babasi yok ver velayeti bana bitsin,ugrastircaklar!!

Her sey cok guzel,okula basladi,sabahtan oglene kadar orda.. Bana anne demeye basladi. Bu iyimi kotumu karar veremedim.
Ama herseye ragmen mutluyuz. Cok tesekkurler sordugunuz icin
Çok sevindim şunu belirtmek isterim .. Biz çok küçükken babam öldü ve bizi halam büyüttü..ben evlendim ama kardeşim hala halamla allah ondan razı olsun ilerde kıymetinizi anlıycaktır allah ondan razı olsun bir dediğimizi iki yapmadı tam 14 sene oldu allah sizden de razı olsun umarım herşey yolunda gider daima

Her sey cok guzel,okula basladi,sabahtan oglene kadar orda.. Bana anne demeye basladi. Bu iyimi kotumu karar veremedim.
Ama herseye ragmen mutluyuz. Cok tesekkurler sordugunuz icin
çok sevindim ne kadar güzel..anne demesi de çok güzel tabii ki..ancak yasal işlemlerde de resmi olarak anne görünmeniz çok iyi olur..o annesi babası oalcak insnalara güvenmemek lazım.yazrın bir gün çıkıp çocuğu almak isteyebilirler..
umarım o işler de hallolour da tam bir aile olursunuz..:)

bence annesinden bir an önce yasal izinler neyse alın. kadın kararını değiştirip ilerde çocğunu isterse bu sefer çocuk için çok daha kötü olcak , en azından bebeğin sana bırakıldığını belgeleyebil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…