- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
- 78
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Hayir benim yokSizin çocuğunuz var mı?
boyle dedim ama kendi cocugunuz oldugunda veya sıkıldığınızda flnbasinizdan atacaksaniz hic kendinize alistirmayin. bir minige bir travma yeterallah o kadinin belasini versin. koca pesinde kosup ikinciyi peydahlar hemen.
nefret ediyorum boyle annelerden. tamam bakamazsan anlarim. benim cocugum yok ne demek? en azindan gorus sevgi acligini gider.
size gelince cocuga kendi cocugunuz gibi davranin. annesinin yerine koyacak birine ihtiyaci var. emin olun kisa surede sizi sevip alisacaktir.
Atabilirmiyim hic,bana muhtac kucuk bir beden... Asla... Biraz sabirsizim... Hata ediyorum hemen alissin yeni duzeni kabul etsin istiyorum...imkansiz...boyle dedim ama kendi cocugunuz oldugunda veya sıkıldığınızda flnbasinizdan atacaksaniz hic kendinize alistirmayin. bir minige bir travma yeter
Atabilirmiyim hic,bana muhtac kucuk bir beden... Asla... Biraz sabirsizim... Hata ediyorum hemen alissin yeni duzeni kabul etsin istiyorum...imkansiz...
mutlaka alisir, sadece onu sevin ve sevdiginizi gosterin lutfenAtabilirmiyim hic,bana muhtac kucuk bir beden... Asla... Biraz sabirsizim... Hata ediyorum hemen alissin yeni duzeni kabul etsin istiyorum...imkansiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?