bebegi kendime nasil alistirabilirim?

edaligeceler

Du bist mein schatz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
519
683
78
Kardesim ve esi bosandilar...3yasinda cocuklari var... Kadin cocugu kesinlikle istemiyor...
Kardesim de sabah 8 aksam 10 bir calisma saati var ve mumkun degil bakmasi... Bakiciya sicak bakmiyor cunku sabahtan aksama tanimadigin birine cocugu emanet etmek cesaret...
Total de ben de kaliyor yegenim 4 gun bugun oldu...
Ama hep annesini soruyor
Onu istiyor...
Yemek yemiyor ben verirsem
Ancak zorluyorum,ozaman da iyice soguyor benden...
Annesini tek bir kez aradim
Ne yaparsan yap benim bir cocugum yok,benim oyle bir hayatim olmadi diyor...
Ben nasil sevdirebirim kendimi?

Oy yavrum benim cok uzuldum suan onun adina , allah o anasını da bildigi gibi yapsin terketmesine ragmen onu hala seven, arayan bi oğlu var. Ya herkes cocuk sahibi olmak icin yillarca hayatini hastane koselerinde gecirirken bunlar dogurup ortada birakiyor. Allah kahretsin ya. Bahti guzel olur bundan sonra o minigin insallah
Bence bi psikologtan yardım alin simdi biz ne desek yanlis olur

Biraz zaman vermek gerekiyor ama bu durumda bir de uzman görüşü almak lazım sanıyorum. Çok zor Allah kolaylık versin..

Normal de annem bakiyordu ilk gunler de
Ama annem yasli oldugu icin zorlaniyordu...

allah o kadinin belasini versin. koca pesinde kosup ikinciyi peydahlar hemen.
nefret ediyorum boyle annelerden. tamam bakamazsan anlarim. benim cocugum yok ne demek? en azindan gorus sevgi acligini gider.

size gelince cocuga kendi cocugunuz gibi davranin. annesinin yerine koyacak birine ihtiyaci var. emin olun kisa surede sizi sevip alisacaktir.

boyle dedim ama kendi cocugunuz oldugunda veya sıkıldığınızda flnbasinizdan atacaksaniz hic kendinize alistirmayin. bir minige bir travma yeter

Bilemiyorum... Cok zor zamanlar...
Benim icin de..
Dusunun sabahtan aksama annesini soruyor ve ben artik diyecek birsey bulamadigim da sinirleniyorum... Onada yansiyor... Evindeki yatagini getirdim evime,kendi yatak odama yatagimin yanina koydum... Oyuncaklar aldim... Yemeklerine cok ozeniyorum... Ama daha kisa bir sure oldugu icin belki boyle alisamadi...

Son düzenleme:
boyle dedim ama kendi cocugunuz oldugunda veya sıkıldığınızda flnbasinizdan atacaksaniz hic kendinize alistirmayin. bir minige bir travma yeter
Atabilirmiyim hic,bana muhtac kucuk bir beden... Asla... Biraz sabirsizim... Hata ediyorum hemen alissin yeni duzeni kabul etsin istiyorum...imkansiz...

Atabilirmiyim hic,bana muhtac kucuk bir beden... Asla... Biraz sabirsizim... Hata ediyorum hemen alissin yeni duzeni kabul etsin istiyorum...imkansiz...

Acele etmeyin, bebekler kendilerini sevenlere mutlaka alisiyorlar. Sabirli olun biraz derim, ustune gitmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…