• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegi kendime nasil alistirabilirim?

İçim cız etti herkes anne olamıyor işte!!!

Annesini sorduğunda ne cevap vermeniz gerektiğini bilemiyorum bunu bir uzmana sormanız lazım,annen seni istemiyor deseniz olmaz, susmakta onu kızdırır, 3 yaşında tatmin olacağı cevabı alamadığı için hırçınlaşır

Yemek yedirme konusuna gelince, önce ona güzel bir tabak çatal bardak alın, sofrayı kurun ve yaptığınız yemeklerden hangisini istediğini sorun, hiç oturmak istemiyorsa siz oturun yemeye başlayın aaa ne güzelmiş yemek en çok ben yiyicem birinci oluca deyin, çocuklar yarışı sever en azından benim oğlumda işe yarıyor, bazende gözlerini kapattırıp bu hangi yemek acaba diye soruyorum bilince çok hoşuna gidiyor, o da bana veriyor aaa neymiş ki bu diye bilmiyormuş gibi yapıyorum öyle oyunla yiyor, kahvaltı tabağını süslüyorum çok güzel örnekler var yüz şekli yapıyorum vs. Hala yemiyorsa beraber poğaça kek yapın bayılırlar böyle şeylere o zaman kendi yaptığı yiyecek olduğu için yer, önünde sonunda acıkır ve yemek ister yemek yemesine ne kadar ısrar ederseniz sizi kızdırmak için bile yemez, ısrarcı olmadan oyunla yedirmeye çalışın kısaca, yemezsede sen bilirsin acıkınca söylersin deyin

Oyun olarak, oğlumda 3,5 yaşında, oyun hamuruna, legoya, yap boza bayılır, çıkartmalara bayılır, resim yaparız beraber, en çok tabi ki parkı sever, okul öncesi eğitim setleri var onlardan faydalanabilirsiniz, güzel aktiviteler var içinde, bende almayı düşünüyorum

Yaşadıkları çok zor annesi denilecek o varlıktan yeterince sevgi görmediği belli ,işkence yapmış çünkü çocuğa, sizde ona ilgi gösterince tuhafına gitmiştir alışık olmadığı bir durum çünkü ilgi şefkat, zamanla bu yeni duyguya da alışacak hiç merak etmeyin ,sizde bu yürek olduğu sürece o güzel yavru elbet karşılığını verir size, sabırla devam edin

Üzerinizede mutlaka almalısınız, sonradan pürüz çıkarma ihtimali çok yüksek o kadının

Tebrik ediyorum sizi, güzel yüreğinizi

İçim cız etti herkes anne olamıyor işte!!!

Annesini sorduğunda ne cevap vermeniz gerektiğini bilemiyorum bunu bir uzmana sormanız lazım,annen seni istemiyor deseniz olmaz, susmakta onu kızdırır, 3 yaşında tatmin olacağı cevabı alamadığı için hırçınlaşır

Yemek yedirme konusuna gelince, önce ona güzel bir tabak çatal bardak alın, sofrayı kurun ve yaptığınız yemeklerden hangisini istediğini sorun, hiç oturmak istemiyorsa siz oturun yemeye başlayın aaa ne güzelmiş yemek en çok ben yiyicem birinci oluca deyin, çocuklar yarışı sever en azından benim oğlumda işe yarıyor, bazende gözlerini kapattırıp bu hangi yemek acaba diye soruyorum bilince çok hoşuna gidiyor, o da bana veriyor aaa neymiş ki bu diye bilmiyormuş gibi yapıyorum öyle oyunla yiyor, kahvaltı tabağını süslüyorum çok güzel örnekler var yüz şekli yapıyorum vs. Hala yemiyorsa beraber poğaça kek yapın bayılırlar böyle şeylere o zaman kendi yaptığı yiyecek olduğu için yer, önünde sonunda acıkır ve yemek ister yemek yemesine ne kadar ısrar ederseniz sizi kızdırmak için bile yemez, ısrarcı olmadan oyunla yedirmeye çalışın kısaca, yemezsede sen bilirsin acıkınca söylersin deyin

Oyun olarak, oğlumda 3,5 yaşında, oyun hamuruna, legoya, yap boza bayılır, çıkartmalara bayılır, resim yaparız beraber, en çok tabi ki parkı sever, okul öncesi eğitim setleri var onlardan faydalanabilirsiniz, güzel aktiviteler var içinde, bende almayı düşünüyorum

Yaşadıkları çok zor annesi denilecek o varlıktan yeterince sevgi görmediği belli ,işkence yapmış çünkü çocuğa, sizde ona ilgi gösterince tuhafına gitmiştir alışık olmadığı bir durum çünkü ilgi şefkat, zamanla bu yeni duyguya da alışacak hiç merak etmeyin ,sizde bu yürek olduğu sürece o güzel yavru elbet karşılığını verir size, sabırla devam edin

Üzerinizede mutlaka almalısınız, sonradan pürüz çıkarma ihtimali çok yüksek o kadının

Tebrik ediyorum sizi, güzel yüreğinizi
Cok cok cok tesekur ederim... Birde tuvalete alistirmalimiyim? Bez bagliyorum suan... Yada daha erken mi?

Allah'ım zaten bebeğini terketmesi aklımın almadığı bir olaydı,dayak ve sigara olayını okuyunca kafayı yedim... Yok bir anne evladını terk edemez ne olursa olsun ,anne olanlar bilir ; biri gelip kafanıza silah dayasa evladınmı senmi dese saniye düşünmez beni vur dersin...Bırak dövmeyi , sigara söndürmeyi tırnağı acısa oturup ağlarsın onunla:(((
Benim bebeğime annem bakıyor çalıştığım için, bazen işten çıkınca ,çık gez kızım diyor kabül etmiyorum zaten işte evladımdan ayrıyım çıkamam diyorum,düşün işte bile ayrılık ne zor.
ALLAHIM Sen bütün bebekleri koru yarabbim, onlar üzülmesin, ağlamasın... Kendini koruyamayan küçücük bedenleri sapıklardan, canilerden, sorumsuz ve psikopat anne- babalardan esirge ne olur.
Tek ihtiyacı olan güven duymak ve sevildiğini hissetmek halası , sen onun halasısın ne pahasına olursa olsun kimseye verme onu..

Cok cok cok tesekur ederim... Birde tuvalete alistirmalimiyim? Bez bagliyorum suan... Yada daha erken mi?

yok bez işi çok hassas bir konu size iyice alışmadan sizi benimsemeden sakın denemeyin bekleyin, normalde yaşına göre erken değil ama sizin durumunuzda erken, benimki daha bırakmadı kaka tutuyor çünkü denedik bırakmıştı kaka sebebiyle tekrar başladık, yemek yedirmekten daha çetrefilli olabiliyor bez işi

önce size alışsın Allah'ın izniyle sonrası kolay olur

Bugun cok cok guzel vakit gecirdik... Sabah kalktik,hazirlandik ve disarida bas basa kahvalti yaptik... Daha sonra ev icin alisverise gittik...market arabasina oturttum ve cok eglendik... Esim bahceye salincak kurmustu dun... Eve gelince sallandik biraz... Ve az once uyuttum... Bugun cok guzeldi...

Bugun cok cok guzel vakit gecirdik... Sabah kalktik,hazirlandik ve disarida bas basa kahvalti yaptik... Daha sonra ev icin alisverise gittik...market arabasina oturttum ve cok eglendik... Esim bahceye salincak kurmustu dun... Eve gelince sallandik biraz... Ve az once uyuttum... Bugun cok guzeldi...

Yerim ben onu, ne şirin bir yavrucaktır şimdi kim bilir.

Zamanla yoluna girer, inanın sizi öyle benimser ki. Yasal olarak üzerinize alın lütfen. Sonra hak iddia etmesinler.

çok sevindim ,ne kadar mutlu olmuştur yavrucak..çocuk eve neşe getiriyor ..ne güzel..umarım hep böyle güzel günleriniz olur aile olarak..eşinizi de çok takdir ettim,her erkeğin yapabileceği bir şey değil,başkasının çocuğuna sahip çıkmak ilgilenmek ,sevebilmek..

içim sızladıgı için konuyu dün okuduğum gibi çıktım daha da girmemiştim
ama size alışmasına sevindim benim kızım 2,5 yaşında
eflalim çok güzel yazmış bizde de işe yarıyor ayınları

zamanla alışır

bir insan çocuğunu nasıl bırakır ya aklım hafsalam almıyor.kendi çocuklarımı düşündüm nefesim daraldı.Nasıl bırakır ya nasıl bırakır?

Alışmaya başlamış çok şükür çok sevindim annesiyle babası barışırsa çocuk tekrar bocalayacak çünkü bu tipler böyle oluyor kendi kardeşimden biliyorum ayrılıp ayrılıp barışıyorlar

Çok sevindim.
Alışmanız kaçınılmazdı, bebekler sevgiyi hisseder. İlk defa sizin yanınızda güvende yavrucak, koynunuzdan ayrılmaz bile. :)
Esimle aramizda yatiyor hep. Bir sure bizimle yatsin istedik burada ki arkadaslarimin tavsiyesi uzerine..
Sabah erken kalkmalara alisamadim tek :D
7de dikiliyoruz asker gibi ')
Haftaya okula basliyor,kres gibi
Yarinda ustumuze alma islemleri icin gorusmeye gidecegiz esimle

Esimle aramizda yatiyor hep. Bir sure bizimle yatsin istedik burada ki arkadaslarimin tavsiyesi uzerine..

Bende bunu soracaktım tam. İnanılmazsinız ya, çok büyük yüreğiniz var.

Benim yeğenimde böyle. Sabah erkenden kalkar, hadi ama uyanın artık, bakın güneş çıktı ama kalkın, kalkın diye tepemize dikilir. Öyle şirinler ki :)

Güzel haberlerinize çok sevindim

canım daha 4 gün olmuş daha annesinin kokusunu unutamamıştır. ona gerçek sevgini verirsen bunu hissedecektir, annesinin yerini al o zaman öksüz büyümesin yavrucuk

merhaba sizden allah razı olsun bir hala olarak anne varken öksüz kalmış yavrucak

ilk bir iki sayfayı okudum sonrasını okuyamadım
3 yasında dediğinize göre tuvalet eğitimi vardır muhakkak önce
kız mı erkek mi bilmiyorum
onun bildiklerinden yola çıkın sonra sizin dediğinize gelmesini isteyin
zamanla olacaktır çünkü bir anda hop diye olmaz
kahvaltı yapmadı mı bekle 1 saat sonra 2 saat sonra kesin acıkır ve yer
sen de kendini sıkma dertlenme sabırlı ol
hiç yemezse tv ac trt çocuk yumurcak ne bileyim sevdiği neyse ona bakarken kat ağzına halası yesin sürekli ona onu çok sevdiğini söyle ve hissettir bastır kendine sarıl sarmala olmadı mı çıkar dışarı yürüt biraz yorulsun gezsin parkta enerjisini atsın senin evde hazırladığını yer açlıktan

yaa aslında diyecek çok şey var ama
allah hakkınızda hayırlsını nasip etsin eşinle evinle huzurlu ol inşallah

Back
X